Как прекарвам един пролетен Wellness ден БЕЗ да харча пари? Zero waste грижа за себе си

Скъпи приятели, днес реших да ви споделя как преминава един мой пролетен Wellness ден БЕЗ да харча пари за скъпи процедури по СПА центрове и козметични салони. Надявам се да ви вдъхновя и мотивирам и вие да се погрижите за Себе си в домашна обстановка без да се налага да давате излишни пари, а тук вижте и видеото в ютюб!

А какво всъщност означава Wellness? – това е състояние на добро физическо и психическо здраве, особено когато се поддържа чрез подходящо хранене, упражнения и хранителни навици. Състои се в това да се чувстваш и да изглеждаш добре. В това да се събуждаш всяка сутрин рано и да имаш достатъчно време и свобода да живееш по начина, по който искаш.

По принцип се опитвам веднъж седмично да полагам по-специални грижи за Себе си, но не винаги имам възможност. Станах рано сутрин и изпих чаша вода. След това изпих чаша органичен зелен чай с мед до прозореца за да приема дневна светлина и да събудя тялото си. После попълвах планера си. След това направих домашна тренировка+йога, взех си душ и си измих кожата на лицето и тялото с  домашен ферментирал продукт от 3 съставки (ФЕНОМЕНАЛЕН), направих домашна колагенова маска с витамин С, хидратирах с домашен алое серум с хиалуробова киселина+перлен прах. Приготвях се за излизане докато пиех зелен сок с тайна детокс съставка. След това отидох на плаж за заземяване и кратка слънчева баня и ядож ягоди.  Като се прибрах, изпих едно еспресо с ядково мляко и четох новата си книга. Вечерта си приготвих сурова вечеря – сезонна зеленчукова салата и сурови крекери с цвекло. И цялото видео с подробности може да видите тук!

Тази статия е публикувана в събота, май 1st, 2021 at 7:59 в категория Wellness.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline