Храня се за 1 ден като 63-годишната Tonya Zavasta/Какво се случи след като изядох СУРОВО яйце?+Видео

Тази прекрасна жена открих още когато правих първите стъпки в суровоядството. Това се случи преди може би около 13 години. Тогава тя беше на 50 години и бих казала, че с всяка изминала година тя все повече се подмладява. На нейната порцеланова кожа могат да завидят и 20 годишните момичета. Тя е създател на сайта www.beautifulonraw.com и има онлайн магазин за натурална козметика.

Тя започва да се храни със 100% сурова храна когато е била на 40 години, тоест преди около  23 години. Тоня е започнала всичко това за да изглежда като 30-годишна независимо от възрастта си. Тя се е родила с проблеми с ханша, в резулат на което е накуцвала. Претърпяла е редица операции за да се коригира този дефект и е търсила лайфстайл, който да й помогне да се възстанови по-добре от рожденния си дефект и да страда по-малко.

Тя е родена в Русия, но от много години живее в Америка. Изучавал е физика, инжинерство и математика в университет, но с годините е открила, че се интересува повече от здраве и хранене. Постепенно е започнала да се храни като вегетарианка, след това веган и от 1997 година е станала пълна суровоядка. Тогава тя е била на 40 години и чрез суровоядството е отслабнала, подмладила се е и по-лесно е преодоляла рожденната си травма както и множеството операции. Открила е че всеки може да се разкраси ако предпочита природната храна като сурови плодове, зеленчуци, семена и ядки. През 2001 година е основала първата суровоядска група в Тенеси. Започнала е да пише книги като вече има 8 публикувани, създава линия натурална козметика през 2006 година, която включа грижа за кожата на лицето, косата, зъбите. Тя също развива уникална антиейджинг рутина, която описва в книгата си квантово хранене. Тоня Заваста е била гост по медиите, местната телевизия, била е корица на списания като Get fresh през 2009 както и в Eternity Watch Magazine през 2013г.

Примерно меню, а тук вижте и видеото с подробности:

-закуска около 8 часа – зелен сок и накиснати ядки

-обяд около 14 часа – смути и салата

Тази статия е публикувана в събота, март 20th, 2021 at 9:10 в категория Здравословно хранене на практика.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline