НОВО:Detox body and face challenge/ предизвикателство Desilifestyle+Видео

Скъпи приятели, бих искала да ви поканя на първото предизвикателство, което организирам, а именно Detox body and face challenge.

Видео анонс

В Свят пълен с дис-информация кое е правилно, кое е грешно, кое е здравословно и кое НЕ със сигурност мога да ви кажа, че като човек, който е изпитвал лично множество пречистващи симптоми, мога да ви уверя, че ДЕТОКСА съществува като понятие на теория и практика. И много нутриционисти и холистични лекари ще ви потвърдят това. Но за съжаление, има хора, които проповядват, че може да се пречистите с режим с животински продукти. Всеки сам преценява на кого да се довери, но за мен личния пример е най-важен преди всичко!

Моето предизвикателство ще се случва през февруари (1-14.2) и изцяло онлайн като всички материали ще се получават на имейла, но ще комуникираме ежедневно в затворена фейсбук група, където ще се вдъхновяваме, мотивираме и подкрепяме през цялото време. Ще отговарям ежедневно на въпроси, свързани с предизвикателството. В рамките на 2 седмици ще се грижим за Себе си само с природни храни и козметични продукти БЕЗ никакви преработени и рафинирани храни с консерванти и без никаква химия. Ще детоксикираме нашето тяло и лице по природосъобразен начин като наблягаме на цялостни храни и избягваме токсичната комерсиална козметика с хиляди съставки. Ще правим домашни тренировки в комбинация със стречинг йога, ще се храним със сурова храна, ще правим домашни терапии за лицето и тялото и ще си почиваме повече. Ще научите как сами да се пречистите и тренирате в комфорта на вашия дом, как да си поддържате кожата на лицето  и тялото както и косата с природни съставки! Ще научите нови ТОП 11 НАЙ–ЛЮБИМИ сурови рецепти, ще получите 2-седмично меню, ТОП 11 НАЙ–ЛЮБИМИ БЕЗЦЕННИ разкрасяващи рецепти, както и супер ефективна 11-минутна видео тренировка+йога! Пълна подкрепа и мотивация ще получите в затворената фейсбук група, където ще комуникираме ежедневно!

Точно сега е перфектното време да се подложите на магичния процес, наречен ДЕТОКСИКАЦИЯ! Това е нещо, което тялото ви извършва ежедневно, но претоварването с готвена храна и животински продукти пречи на този процес и за това се налага екстра побутване!

Знаете ли, че това, което най-много изтощава тялото е храносмилането?

Точно поради тази причина, вие се чувствате уморени и сънливи след голямо ядене!

Знаете ли, че енергията идва от съня, а не от храната?

Храната е като гориво, но съня е като батерия!

Знаете ли, че медицината не лекува тялото, нито хирургията, нито билките, нито упражненията, нито доктора, нито диетата?

Само едно нещо може да излекува тялото и това е самото ТЯЛО!

Вашето тяло е самолекуващ организъм! И точно ДЕТОКСА е процес, при който тялото открива тази негова способност!

Детоксикирайте се ако искате:

-да повишите енергията и концентрацията си;

-да повишите имунитета си;

-да обновите клетките си;

-да ви се изчисти кожата;

-да рестартирате вашия апетит и да ви се свие стомаха;

-да изгубите излишните килограми;

-да намалите подуванията на корема, подпухванията, болките и възпаленията;

-да се подмладите;

-да покачите вибрациите си;

-да се почувствате по-щастливи и обновени;

-да почувствате радостта от живота;

-да се свържете духовно с Вселената.

Цена: 50 лв, но ако се запишите от днес, 9.01 до 29.01.2010 получавате 20% НАМАЛЕНИЕ и цената пада на 40 лв. Една ценна инвестиция, защото знанията, които ще получите ще може да прилагате след това самостоятелно при желание веднъж на 3-месечие!

Всички участници получават:

– 2- седмично детокс меню, топ 11 нови най-любими сурови рецепти, топ 11 най- любими разкрасяващи домашни рецепти, 11- минутна интензивна домашна тренировка + йога, достъп до 3 частни видеа в pdf формат ВЕДНАГА след заплащане на таксата за участие за да има време да се подготвите и настроите за предизвикателството!

БОНУСИ:

-кратък наръчник за отглеждане на кълнове и поници вкъщи;

-кратък наръчник по ароматерапия;

-30% намаление на Луксозен базисен сет Desiliefstyle.

Заплащането е предварително! За записвания ми пишете на имейл: desilifestyle.net@gmail.com

 

 

Тази статия е публикувана в събота, януари 9th, 2021 at 8:00 в категория Детокс.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline