Моите топ 10 съвета как да не качите излишни килограми по време на празниците

Здравейте скъпи приятели с последната статия за 2020!

Два дни преди Коледа може да се поглезите с Wellness ден само за вас – отидете на фитнес и сауна или на басейн, разкрасете се с някоя СПА терапия за лице от книгите ми. В деня на Бъдни вечер не ставайте роб в кухнята,  а отделете най-много 2 часа за да приготвите 2 ястия като салата или суров ордъовър и суров специалитет както и 1 суров десерт от тези идеи. Направете си красива прическа, лек грим (черен молив, спирала и  червило са напълно достатъчни да подчертаят красивите ви черти) и си сложете някоя елегантна рокля за да се почувствате красиви и изящни!

А ето и моите топ 10 съвета как да НЕ качите излишни килограми по време на празниците:

1.Подгответе се! Представете си точно как искате да прекарате празниците тази година….забавете темпото, поемете дълбок чувствен дъх, и изберете 1 или 2 чувства, които желаете да изпитате…радост, щастие….спокойствие…

2.Носете красиво бижу, което ще ви накара да се чувствате величествено! И колкото пъти го докоснете или погледнете по време на празника, то ще ви напомня за вашата красота и светлина, която излъчвате. Празниците са магически момент да заблестите!

3.Насладете се на зелен сок или парче плод преди да излезете от вкъщи за да не пристигнете на партито гладни! Здравословният снак ще ви засити чрез фибрите и ще ви отпусне!

4.Занесете голяма салата и дресинг и/или суров десерт, които ще може да споделите с останалите гости и да се насладите заедно! Празниците са прекрасно време да практикувате чувствено хранене, наслаждавайте се на всяка хапка и напитка!

5.Бъдете секси пример! Хапка от това, глътка от онова! По този начин ще се чувствате празнично и няма да изпитвате лишения. Не се вманиачавайте, а се забавлявайте!

6.Не проповядвайте на другите колко грешно се хранят! Така само ще развалите настроението на останалите.

7.Пропуснете сладкишите и пържените предястия, а вместо това създайте красива цветна чиния от салати, крудите /пръчици зеленчуци/ и ядки или ядков специалитет! И помнете, че първата хапка е с вашите очи…Създайте райска чиния, която ще бъде празник за всичките ви сетива и се насладете!

8.Пийте напитките от чаша за вино! Може да бъде вода с резени лимон, портокал и стръкче мента, свеж сок, а защо не и органично малиново вино! Вие ще останете свежи, красиви и хидратирани през цялата нощ!

9.Ако случайно не устоите на някое по-нездравословно изкушение, в никакъв случай не изпадайте в угризения и съжаления, а на следващия ден просто разтоварете на повече течности и плодове!

10.И преди всичко се настройте позитивно и релаксирайте по време на празниците! Фокусирайте се повече върху общуването отколкото върху храната, говорете, усмихвайте се, танцувайте, разхождайте се в приятна компания, играйте игри, разглеждайте семейни албуми, разказвайте приказки на децата и се смейте!

Фокусирайте се върху това, кое е най-важното по време на празничните семейни събирания и се насладете на магията!

И за последно напомням, че имате само няколко дни да се възползвате от НЕУСТОИМИТЕ намаления от 10 до 50% на моите продукти и услуги! До 18.12.20 е единствения ви шанс да си ги поръчате с толкова голяма отстъпка!

Весели Коледни и Новогодишни празници, скъпи приятели! 🙂

Тази статия е публикувана в неделя, декември 13th, 2020 at 8:59 в категория Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline