Топ 10 навика за по-голяма наслада от живота+Видео

Често забързани в стресиращо натоварено и проблемно ежедневие, ние забравяме да се наслаждаваме на живота тук и сега и затова днес бих искала да споделя топ 10 навика, които ще ви донесат по-голяма радост и щастие в живота, а тук вижте и видеото в ютюб!

  1. Изразете благодарност – напишете 3 неща, за които сте благодарни всяка сутрин във вашия журнал или планер и бъдете по-конкретни. По този начин със сигурност ще започнете по-усмихнати деня, а благодарността е емоцията с най-висока вибрация и вие ще привлечете това, което отразявате към Вселената!
  2. Комуникирайте със себе си – пишете вашите мисли и чувства в журнал и се свържете с вътрешното си АЗ. По този начин вие ще разберете как се чувствате и как се справяте! Никога Не се самообвинявайте, а си говорете мили и окуражителни думи чрез изговаряне и писане на утвърждения в първо лице и сегашно време.
  3. Не се сравнявайте с другите – спрете да следвате инстаграм профили или ютюб канали, които показват перфектно изглеждащи хора, с перфектен дом, живеещи в розов балон. Няма по-лош навик от това да сравнявате вашия живот с техния и да клюкарствате. Когато спрете да се сравнявате с тях, да ги съдите или обсъждате, ще осъзнаете, че се наслаждавате много повече на вашия собствен живот! Вие сте толкова стойностни и уникални като всички останали!
  4. Подредете дома си – ако вашия дом е разхвърлен, вие със сигурност няма да се чувствате добре, а затрупани и претоварени. Когато отделяте време за подреждане и чистене, вие ще бъдете в баланс и мир със себе си.
  5. Хранете се с предимно растителна необработена храна – по този начин ще осъзнаете много истини за живота, ще се поддържате в топ форма целогодишно, ще повишите имунитета си и енергията, ще се избавите от депресията и тревожността и ще изпитате повече наслада в живота си когато вкусите истинската природна храна.
  6. Пуснете това, което НЕ ви е необходимо в живота и това, което ви пречи да еволюирате – това може да са вещи, дрехи, козметика, токсични хора, които ви натоварват, неудовлетворяваща работа и т.н.
  7. Медитирайте – има много начини за медитация и изчистване на негативните емоции. Това може да се случи дори на плажа, защото там всичко се слива в едно – пясък, слънце и море.  Още практични техники съм описала в книгата си “Моето изкуство да живея и да се обичам”, а най-елементарната е докато си вземате душ вечерта да си представяте как отмивате негативните мисли и емоции от деня. Имам видео по тази тема!
  8. Насладете се на напитка или ястие в заведение – от време на време излизайте на кафе, сами или в приятна компания.
  9. Споделяйте мъдри мисли във вашите социални мрежи – вашия глас е от значение! Каквото научете, споделете го! В тази връзка ви каня да ме последвате и в моя инстаграм профил, където споделям моменти от моето ежедневие и мъдри мисли от живота в Stories!
  10. Бъдете креативни – креативността може да се изразява по много начини. Господ ни е създал, за да създаваме и да помагате на другите. Аз лично изразявам моята креативност чрез писане на книги и наръчници на здравословна тематика, статии за сайта ми, създаване на видеа за ютюб както и онлайн курсове, натурална козметика и линия базисни дрехи.

Тази статия е публикувана в събота, октомври 17th, 2020 at 8:06 в категория Wellness, Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline