Не може да налеете “младо вино” в “старо шише”!+Видео

Не може да налеете “младо вино” в “старо шише”! Всеки би се зачудил “Какво пък означава това?”

И с право! Затова ще се опитам да обясня, а тук вижте и видеото в ютюб. Опитните винари ще ви кажат, че младото вино трябва да налеете в чисти шишета. Ако го налеете в мръсни, то ще ферментира и ще се развали много бързо. Логично, нали?

Нека си представим, че суровите плодове, зеленчукови салати, авокадо, активирани ядки и семена са “младо вино”, а вашето тяло, което сте тъпкали с животинска плът, слузообразуващи млечни продукти, яйца, тестени храни, захар, консерванти и т.н. е вашето “старо шише”, по което има натрупана с килограми токсична фекална маса още от раждането ви (ако са ви хранили с АМ, каши, месо, млечни, яйца, и предимно готвени зеленчуци и плодове и то НЕПРАВИЛНО комбинирани) в продължение на 20-30-40-50 години. И в един момент ви е дошъл малко акъл и се опитвате да го храните с растителни храни, но е започнало да ви боли корема, имате запек, газове, главоболие, дефицити, косата ви започва да капе, а зъбите се развалят и т.н – тоест вие наливате “млaдо вино” в “старо и мръсно шише”. И когато това се случва, вие си казвате: ето аз пробвах, веганството НЕ работи за мен, не ми понася и аз се връщам към стандартното хранене и тялото ми се чувства ок. Защо е така? Защото вие от раждането си живеете с тези храни, свикнали сте с тях и вие просто НЕ познавате чувството на ИСТИНСКО здраве, което се случва след пълно изчистване на организма и ПРАВИЛНО комбиниране на растителните храни след това. За тази цел ако желаете да избегнете голяма част от нежеланите симптоми е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО да проведете правилно гладолечение на целия организъм. След това да се захраните ПРАВИЛНО и да започнете да комбинирате ПРАВИЛНО храните. Ето затова включих моя авторска програма за 10-дневно гладолечение с двоен и троен ефект в новата си екнига-наръчник “100 дни до 100% суровоядство” и създадох онлайн курса “Тайните на ДНК–храненето” , за да ви улесня по пътя към растително-суровоядно хранене. Тук искам да подчертая, че аз НЕ отговарям за друг вид гладувания и захранвания, тип Ковачева, Емилова, сухо, водно, соково и т.н, защото много хора се обръщат към мен с въпроси по тези системи – защо се случва това или онова, какво да направя сега и т.н. Аз няма как да отговарям за системи на други хора, освен МОЯТА. Разберете това, МОЛЯ!

Освен това горещо препоръчвам редовни клизми в домашни условия или ако не желаете сами БЕЗПЛАТНО да си ги правите вкъщи, поне отидете на няколко сесии при специалист по хидроколонтерапия. На организма му трябва механична помощ отвън, както трябва да използвате дълга четка с косми при почистване на отлаганията по шишето за вино! Припомнете си статията “Коя е най-важната детокс тайна”!

И чак след 3 до 5 години СТРИКТНО спазване на всички препоръки ще може да изпитате ИСТИНСКИТЕ ползи от растително-суровоядното хранене – а те са по-чиста и млада кожа, хубава и гъста коса, стегнато и грацилно тяло БЕЗ мазнини, добро храносмилане БЕЗ подуване и запек, повече енергия и щастие от живота и т.н. А относно зъбите, те се изграждат още като дете в зависмост от това какво сте яли тогава ( в далечното МИНАЛО) и тяхното състояние като възрастен е следствие от предходното ви хранене, а не че сте станали вегани.

До 31.10.2020, може да закупите БЕЗЦЕННАТА екнига-наръчник “100 дни до 100% суровоядство”, с 30% НАМАЛЕНИЕ (52,50 лв вместо 75 лв), където ще научите как се прави омекотена форма на гладуване с двоен и троен ефект, воден и соков пост, как правилно да се захраните, 35 нови сурови рецепти и още много съвети за растително суровояден лайфстайл. Тази книга може да получите напълно БЕЗПЛАТНО при закупуване на Луксозен базисен сет “Desilifestyle” с 20% НАМАЛЕНИЕ (95 лв вместо 119 лв) до 10.10.2020!

Тази статия е публикувана в събота, октомври 10th, 2020 at 7:57 в категория Здравословно хранене /статии/.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline