Топ 10 визии с Луксозен базисен сет Desilifestyle за всеки сезон и повод/СУПЕР ОФЕРТА+Видео

Скъпи приятели, днес бих искала да ви представя моите топ 10 визии с Лускозен базисен сет Desilifestyle за всеки сезон и повод. Комбинациите са безброй и може да съчетавате двете части на сета с всички ваши дрехи и винаги ще бъдете стилни и актуални през всеки сезон. Сетът облечен заедно представлява малка черна рокля, подходяща за всяко официално събитие. Супер комфортен е и се чувства по тялото като “втора кожа”. Инвестирайки в Луксозен базисен сет Desilifestyle, вие инвестирате в Себе си и ви гарантирам, че това ще бъде най-практичната ви и стойностна покупка в дългосрочен план!

Тук вижте и моите топ 10 визии с базисния сет в съчетание с моя минималистичен капсулен гардероб от 29 елемента!

А ето и моята СУПЕР оферта от днес до 30.09.2020, може да закупите един базисен сет с ЦЕЛИ 20 процента НАМАЛЕНИЕ ( за 95 лв вместо 119 лв) и ще получите ПОДАРЪЦИ:

-БЕЗПЛАТНО участие в един от моите 3 онлайн курса по избор (Тайните на ДНК храненето, Тайните на женскто здраве или Тайни за краста от цял Свят на стойност 89 лв) или

-БЕЗПЛАТНО една от моите 4 книги по избор

+Натурален парфюм-сапун с перлен прах и розови цветове Desilifestyle на стойност 10 лв!

Постигането на вътрешна и външна красота и елегантност НИКОГА не е било толкова изгодно! За поръчки ми пишете нан имейл: desilifestyle.net@gmail.com!

Тази статия е публикувана в събота, септември 12th, 2020 at 7:36 в категория Вдъхновения.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline