Какви естетични корекции съм си правила и защо? -Видео

Скъпи, приятели, днес бих искала да засегна темата за естетичните корекции, а тук вижте и видеото в ютюб. Дълго време я избягвах, защото не се чувствах комфортно да говоря, но смятам, че е важна, защото през годините съм получавала доста хейт коментари по въпроса. В тази връзка бих искала да благодаря на дамите, които са били дискретни и деликатни и са ми задавали въпроси на имейла, на които аз съм отговаряла коректно и учтиво.

Смятам, че ние сме тук на Земята в сегашния си облик за много кратко и че трябва да изживеем живота си по най-пълноценния начин, да се чувстваме добре в кожата си, да не се срамуваме от себе си и да бъдем най-добрата си версия. Всеки човек си има свои индивидуални начини да се чувства добре, за което смятам, че трябва да уважаваме чуждия избор. Винаги съм била на мнение, че корекциите са примеливи за мен, стига да са с мярка. В тази връзка, това видео НЕ е спонсорирано и по никакъв начин НЕ искам да се приема като поощряване на дадена интервенция, подтикване или т.н. Освен това всички корекции съм заплатила с лични средтсва и ще изразя моята лична гледна точка!

Първата естетичина корекция направих през март 2007 година, преди 13 години и половина когато бях на 25 години и тя беше корекция на бюста (капковидни, подмускулно, 350 кубика, много бързо възстановявне, никакви проблеми през годните). Винаги ми е било комплекс, че заради хормоналния ми дисбаланс, гърдите така и не пораснаха и бях буквално плоска като дъска. Уважавам и се възхищавам на жените, които си имат самочувствие с малки гърди, но аз за съжаление страдах от много ниска самооценка и дори се мразех. Затова предприех тази драстична мярка. Уточнявам, че тогава не съм била веган, защото през годините съм получавала негативни коментари именно заради това, че нямало връзка здравословния начиин на живот със силикона. И това наистина е така, но е факт че въпреки корекцията, аз излекувах на по-късен етап всички мои здравословни проблеми – липса на цикъл, поликистозни яйчници, тежка форма на акне, хронична кандида и депресия и продължавам да се радвам на здраве и перфектен хормонален баланс вече много години, благодарение на начина на живот и хранене, който пропагандирам. А силикона всъщност се прави от силиций, който е един от най-изобилните елементи в човешкия организъм. Оставям линк с видео по темата на многоуважавания от мен Маркус Роткранц и неговата половинка със силиконови импланти Кара. Една жена с корекция НЕ я прави по-малко жена от  тази БЕЗ корекция. Освен това аз кърмих дъщеря ми почти 2 години с импланти, а много жени без корекция дори не са правили опит или са кърмили за кратко. Доволна съм от резулатата и никога не съм съжалявала, че предприех тази корекция!

Втората естетична корекция направих за първи път през лятото на 2014 година и това бяха копринени мигли косъм по косъм. През годините ходих на непрекъсната поддръжка на месец или два, макар че съм правила и дълги паузи с до 6 месеца. Обожавах факта, че не ми се налага да слагам и трия спирала всеки ден, но това е единственото нещо за което съжалявам, че съм си правила, защото имах дълги и гъсти мигли. Сега съм в период на пауза и смятам да прекратя слагането им!

Третата естетична корекция направих през април 2019 година и това беше 1 мл хиалуронов филър (Juviderm) в устните. Никога не съм харесвала устните, които си правят в момента от типа “патешко дупе”, но и в края на 2008 година осъзнах, че от стрес и нерви устните ми съвсем се стопиха. След 1 година по същото време или през април тази година, реших да подновя с още 1 мл и резултата за мен е супер естествен и ненатрапчив. Доволна съм, че предприех тази корекция!

Четвъртата естетична корекция направих през май тази година и това е процедурата Бондинг на 5 предни зъба (горна челюст). Като цяло аз нямам много здрави зъби и през 20-те си години развих шиечни кариеси, на които след това сложих бели пломби, но през годините станах доста неравномерни зъбите и на петна. Затова се реших на тази корекция и съм доволна от резулатата!

И петата естетична корекция направих през май тази година, а именно първо боядсиване на моята коса с био боя, от типа на къната. За моите почти 39 години имах сравнително малко бели коси, но реших, че е крайно време да ги прикрия. Смятам на 3-4 месеца да си правя същата процедура, защото е доста щадяща в сравнение с токсичните бои за коси и дори супер подхранваща. Доволна съм от резултата!

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ: НЕ споменавам клиники, доктори и специалисти в статията, защото целта НЕ е да правя реклама на някой, а да изясня защо съм предприела тези корекции!

Напомням за моите 2 НЕУСТОИМИ ЛЯТНИ ОФЕРТИ:

От 8.08 – 8.09.2020, предлагам НЕУСТОИМА ОФЕРТА 1 – купете 1 базисен сет Desilifestyle с 5 % отстъпка и получавате 3 БЕЗПЛАТНИ БОНУСА:

участие в един от моите онлайн курсове по избор:

Тайните на ДНК храненето – цена 89 лв;

Тайните на женското здраве – цена 89 лв;

Тайни за красота от цял Свят – цена 60 лв;

Екнигата “Антиейджинг детокс рецепти за вътрешна и външна красота” – цена 15 лв;

Натурален парфюм-сапун с перлен прах и розови цветове – цена 10 лв!

Тоест вие получавате БЕЗПЛАТНИ подаръци на същата стойност като базисния сет. По този начин вие ще се погрижете както за външната си така и за вътрешната красота и елегантност!

А от 15.08 – 15.09.2020, предлагам НЕУСТОИМА ОФЕРТА 2 – купете 1 базисен сет Desilifestyle с 5 % отстъпка и получавате екнигата-наръчник “100 дни до 100% суровоядство” (цена 75 лв) БЕЗПЛАТНО както и натурален парфюм сапун с перлен прах и розови цветове (цена 10 лв). Постигането на вътрешна и външна красота и елегантност никога НЕ е било толкова изгодно!

 

Тази статия е публикувана в събота, август 29th, 2020 at 7:43 в категория Без категория.

2 коментара

  1. Десислава Публикува:

    Поздравления за откровеността.

    В някоя от следващите статии би могла да разкажеш повече за всяка процедура – как минава, какво усещаш, след това какви са грижите. Просто давам идея.

  2. desi Публикува:

    Благодаря ти, Деси! Да, понеже получих много въпроси на лични съобщения, обмислям да ги включа в следващия епизод на рубриката ми “На чай или кафе с Деси”. 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline