Веган шоколадов протеинов шейк+Видео

Днес бих искала да ви представя рецепта за веган шоколадов протеинов шейк. Той е подходящ за трениращи хора, които избягват суроватъчния протеин, който бих казала, че е доста вреден за организма и особено ако имате непоносимост или алергия към млечни продукти. Чудесен е да се приеме веднага след тренировка.

Ето и рецептата за 1 порция, а тук вижте и видеото в ютюб:

1 чаша вода

1 с.л. сурово бадемово масло

2 банана – 1 пресен и 1 замразен

1 с.л. веган шоколадов протеин

Първо сложете водата и бадемовото масло в блендера и пасирайте. По този начин се приготвя за нула време бадемово мляко. Добавете 2-та банан, протеина и по желание 1 с.л. джагъри. Пасирайте докато се получи кремобразна напитка!

Напомням за моите 2 НЕУСТОИМИ ЛЯТНИ ОФЕРТИ:

От 8.08 – 8.09.2020, предлагам НЕУСТОИМА ОФЕРТА 1 – купете 1 базисен сет Desilifestyle с 5 % отстъпка и получавате 3 БЕЗПЛАТНИ БОНУСА:

участие в един от моите онлайн курсове по избор:

Тайните на ДНК храненето – цена 89 лв;

Тайните на женското здраве – цена 89 лв;

Тайни за красота от цял Свят – цена 60 лв;

Екнигата “Антиейджинг детокс рецепти за вътрешна и външна красота” – цена 15 лв;

Натурален парфюм-сапун с перлен прах и розови цветове – цена 10 лв!

Тоест вие получавате БЕЗПЛАТНИ подаръци на същата стойност като базисния сет. По този начин вие ще се погрижете както за външната си така и за вътрешната красота и елегантност!

А от 15.08 – 15.09.2020, предлагам НЕУСТОИМА ОФЕРТА 2 – купете 1 базисен сет Desilifestyle с 5 % отстъпка и получавате екнигата-наръчник “100 дни до 100% суровоядство” (цена 75 лв) БЕЗПЛАТНО както и натурален парфюм сапун с перлен прах и розови цветове 9цена 10 лв). Постигането на вътрешна и външна красота и елегантност никога НЕ е било толкова изгодно!

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline