11.07 – Международен ден на суровоядството и какво ям в един ден?+Видео

Днес е 11.07  и бих искала да ви честитя Международния ден на суровоядството! Хапвайте повече сурова храна и се наслаждавайте на живота, преследвайте целите си и бъдете пример за вашите близки и приятели!

За мнозина суровоядството е е дамо хрупане на моркови, плодове и салати от домати и краставици, но за мен то е нещо много повече. Повечето хора казват, че не могат да се откажат от любимите си храни като пица, паста, хамбургери, пържоли, пържени и тестени храни, сладкиши и т.н. Но истината е, че вие също може да се наслаждавате на прекрасни специалитети, но в по-здравословен вариант като пица с блат от покълнала елда и семена, “спагети” от сурова тиквичка, сурови “сирена” от ядки, веге бургери от семена и зеленчуци, уникални цветни салати, сурови супи, чудесни сокове и шейкове, сурови шоколадови трюфели и тарталетки от сурови ядки и сушени плодове, сладолед от замразени банани и още много супер вкусни специалитети.

Най-новата ми екнига-наръчник “100 дни до 100% суровоядство” е написана с много любов за вас, за да ви помогна и вдъхновя как по лесен и приятен начин да увеличите дела на суровата храна в менюто си и да не се чувствате лишени. Освен това в нея съм описала моята Авторска програма за глдолечение и захранване. Книгата от днес до 18.07 е с цели 30% намаление.

И днес бих искала да споделя какво ям в един ден на сурово! Повече научете като кликнете тук!

Тази статия е публикувана в събота, юли 11th, 2020 at 6:53 в категория Здравословно хранене на практика.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline