НОВО: Луксозен базисен сет “Desilifestyle”+Видео

Скъпи приятели, днес бих искала да ви представя най-вълнуващото нещо, върху което работя от една година,  а именно НОВ Луксозен базисен сет “Desilifestyle” в колаборация с онлайн бутик “Evi`s Wonderland”. Като човек, който се интересува от здравословен начин на живот и хранене, натурална козметика, детокс, антиейджинг и минимализъм, аз имам и нескрито влечение към модата. От години съм си изградила елегантен стил на обличане, като бих искала да помогна и на тези от вас, които искат да създадат капсулен гаредероб с основни базисни дрехи.

Вярвам, че всеки ще се съгласи, че МАЛКАТА ЧЕРНА РОКЛЯ или LITTLE BLACK DRESS е класика и всяка жена трябва да има такъв елемент в гардероба си за официален случай. Но аз реших да създам, НЕ един, а цели 3 елемента като купувате САМО един. Какво имам предвид?

Облечен, сета изглежда като вталена черна рокля, средна дължина. Но фактически вие може да обличате и съчетавате отделните части от сета и в други комбинации като например полата може да съчетавате с риза и сако, бял или друг цвят топ, пуловер, жилетка и т.н, а бюстието може да съчетавате с панталон, легингс, дънки, друга цвят пола. Тоест комбинациите са безброй. НЕ е ли оригинална идея?

Материята, която избрах е италианско микрофибърно еластично трико с ликра, а базисния сет е бутиково създаден. Към този сет реших да предлагам и линия от още няколко цвята бюстиета – бял, нюд и светло розов. Те могат да се поръчват и отделно!

Във видеото може да видите процеса по създаване на базисния сет “Desilifestyle” както и интервю със създателката и дизайнерката на “Evi`s Wonderland”, Еви Тошева. Приятно гледане!

Цена на базисен сет “Desilifestyle”(размери XS, S, M и L): 119 лв. (инвестирате в 3 вместо 1 елемент в гардероба)

Цена на бюстиета – бял, нюд и розов цвят (размери XS, S, M и L): 55 лв.

За поръчки и 5% отстъпка от цената използвайте КОД DesiLS5 на:

Facebook: Evis.bg

Instagram: @eviswonderland

Website: evis.bg (сет)

 evis.bg (бюстиета – бял, розов, нюд цвят)

 

Тази статия е публикувана в събота, юли 25th, 2020 at 7:30 в категория Вдъхновения.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline