Топ 7 ползи от ЗАЗЕМЯВАНЕТО+Видео

Знаете ли, че една от НАЙ–ЛЕЧЕБНИТЕ практики на Земята се нарича ЗАЗЕМЯВАНЕ. То представлява ходене боси по земя, пръст, трева, пясък и т.н. Когато ние се докосваме по този начин до Природата, можем да изпитаме изключително много ползи. Това изглежда елементарно на пръв поглед, но в днешния съвременен свят ние нямаме достъп до земя без асвалт, цимент и т.н, ходим с обувки, работим в сгради, в офиси и като цяло сме откъснати от Природата. И ние сме изгубили натуралната електрическа връзка със земята. Земята е заредена с отрицателни йони,  а токсините в тялото са положително заредени и без тази връзка ние не можем да открием баланса. Твърде много положително йони в тялото са причина за възпаления и болести. Също така ние сме заобиколени от положителни йони от мобилни телефони, компютри и т.н. И когато се заземяваме, ние можем да балансираме радиацията от всички електронни съоръжения.

Ето и топ 7 ползи на ЗАЗЕМЯВАНЕТО, а тук вижте и видеото в ютюб:

1.Намаяват се възпаленията в тялото и се неутрализират свободните радикали, защото заземяването е един от най-мощните антиоксиданти;

2.Повишава се имунитета на организма;

3. Подобрява се кръвообращението и метаболизма, регулира се кръвната захар и се подпомага детоксикацията на организма;

4.Подобрява се съня, а се намалява стреса и депресията;

5.Повишава се енергията, настроението и концентрацията;

6.Бързо се възстановявате ако сте се наранили или сте имали злополука, повишава се имунитета.

7.Забавя се стареенето на организма и се разкрасяваме по природосъобразен начин.

Най-лесният начин за практикуване на заземяване е като отидете сред Природата, събуете обувките си и започнете да вървите по пръст, трева, пясък, влизане в море или океан и т.н. ПРОСТО СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО ПРИРОДАТА!!!

Още много тайни за красота ще научите в НОВИЯ ми онлайн курс “Тайни за красота от цял Свят”, който стартира на 25.06.2020, а записванията до 23.06 са с 20% намаление. Гарантирам ви, че този групов Health coaching ще промени ДРАСТИЧНО живота ви в положителна насока и ще стоите ДАЛЕЧ от конвенционалната козметика и гримове и ще пестите ХИЛЯДИ на година в дългосрочен план!

Тази статия е публикувана в събота, юни 13th, 2020 at 15:15 в категория Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline