Каква е връзката между Вселената, вибрациите и храненето?

По случай 22.04 – денят на нашата Земя, която устремено повдига честотата си на вибриране, днес засягам в моя сайт темата за връзката между Вселената, вибрациите и храненето!

Вселената Не е статична, а динамично реагира на всяка една наша мисъл и емоция, което е известно като вибрация. Тя е изключително интелигентна и е програмирана буквално да бъде огледало на нашия ум и вибрациите на емоционалното ни състояние. Според Закона на привличането, всичко което привличаме е това, което отразяваме. Животът не се случва на нас, а се създава от самите нас. Идеята за енергийните вибрации ни помага да разберем как точно се случва това. Има състояния като срам от Себе си, гняв, страх, завист, алчност и тъга, които имат най-ниски вибрации, докато състояния като щастие, радост, мир, спокойствие, любов и благодарност са с най-високи вибрации. Вие привличате това, което отразявате. Агресивните и алчни хора привличат агресия, веселите и щастливи хора – от своя страна привличат радост. Вие имате пълен контрол над живота си, защото знаейки това, вие имате силата да го промените като промените вибрациите си.

Но има още нещо, което повечето хора запознати със Закона на привличането, не знаят. И това е връзката на вибрациите с храната. Съществуват както високо вибрационни храни, така и такива, които носят ниски вибрации. Храните, изпълнени със слънчева светлина като сурови плодове, зеленчуци, ядки и семена, билки и кълнове са с най-високи вибрации, докато готвените, рафинирани и животински храни са с най-ниски вибрации. Това, с което се храните дава директно отражение върху вашата вибрация. Хората, които се хранят нездравословно имат по-ограничени егоистични умове и не са способни да преценяват информацията от по-широка перспектива. Те са като „зомбита“, които действат повече като консуматори с промити мозъци и НЕ поставят под съмнение, казаното от медиите, докторите и останалите „специалисти“. За да сте СЪЗНАТЕЛНО човешко същество е необходимо да повишите качеството на храната си.

Също така разчиствайте дома си, изхвърлете всичко ненужно, оправете безпорядъка за да подредите мислите си и прекарвайте повече време сред Природата, зазeмете се. Трябва да станем също така по-любящи. Да прощаваме на Себе си и на другите и да се фокусираме върху служене на другите, на ежедневна основа. По този начин ще повишим вибрациите и съзнанието си!

След време все повече ще се говори по този въпрос и колкото по-скоро започнете да променяте хранителните си навици и емоции, толково по-лесно ще се приспособите в последствие към променящата се Вселена. Колкото по-високи вибрации отразявате толкова по-гладко ще работят всички функции във вашето тяло и толкова по-балансирани ще бъдете. А ако отразявате ниски вибрации, толкова по-зле ще се чувствате, защото тялото ви е замърсено със злоба, завист, гняв и нисковибрационна храна. И в един момент ще полудеете!

Започнете не утре, не другата седмица, не другия месец, а СЕГА! Нашата Земя повдига устремено честотата си. Ако не успеете да поддържате вискоко вибрационно равнище, чрез добри мисли и качествено хранене, ще имате постоянно главоболие, болки в тялото и куп здравословни проблеми за напред! Тези, които синхронизират собствената си честота с тази на Майката Земя, ще преминат безблезнено през следващия период напред в бъдещето. Тези, които не осъзнаят случващото се, продължават да действат по старому и се чудят защо имат непрекъсното болежки, много скоро ще бъдат отсранени.

Да не кажете, че не съм ви предупредила! Споделете и с вашите приятели!

Повече по темата за вибрациите, как да ги повишите и станете магнетични може да прочетете в книгата ми „Моето изкуство да живея и да се обичам“, която до днес – 22.04.20202 е с 20% НАМАЛЕНИЕ!

Тази статия е публикувана в сряда, април 22nd, 2020 at 6:57 в категория Здравословно хранене /статии/.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline