ВЛОГ 4: Една седмица от живота ми на Health coach+Видео/Зима-пролет

Скъпи мои приятели, в средата на месец Февруари 2020 реших да заснема 1 седмица от моя живот под формата на видео, в което споделям моменти от ежедневието си както направих в края на месец Май, в края на месец Август и в средата на месец Декември. Доста се постарах да е разнообразно и заснемането и обработката ми отне 10 дни. Надявам се да ви е полезно и интересно и ще се радвам да споделите мнението си и какви теми искате да засегна в бъдещи видеа. БЛАГОДАРЯ!

Направете си кафе или чай и го изпийте в моята компания в рамките на 40 минути! 🙂

Във видеото споделям:

-нашите закуски;

-кадри на нашите ранни вечери;

-кадри от фитнес и сауна;

-пазар на плодове, зеленчуци и други храни;

-какво вклюва работата ми и върху какво работя в момента;

-органична грим визия “Pink lady”;

-моята празнична вечеря за Свети Валентин;

-как се грижа за себе си през зимно-пролетния период и рецепта за регенерираща маска за лице;

-пратки от чужбина;

-моята домашна градинка и как се прави ферментирала напитка от лимец!

Приятно гледане и до нови срещи! 🙂

А ето и какво усмихна деня ми днес – прекрасно писмо от една прекрасна Дама, на име Вилма Начева, за което й БЛАГОДАРЯ от сърце за признанието, че съм нейния “ИКИГАЙ”:

” Привет, Деси! Ще започна направо. Много пъти съм споделяла, че следя от самото начало всичко, което публикуваш и предлагаш на аудиторията. Разбира се в необятното интернет пространство има премного информация: как да се храним, какво да правим, за да сме здрави, красиви и щастливи. Специалисти също, много… Самата аз завърших обучение за консултант при хранителни нарушения към Първа Българска Организация за ХН към УНИКАЛ Онлайн Институт. Притежавам твоите две настолни ръководства за всяка жена, за всяко семейство /така ги приемам/: „Моето изкуство да живея и да се обичам” – единствената книга, която не разрешавам да излиза от дома. Вече притежавам и „100 дни до 100% суровоядство”. Още я чета и препрочитам! Деси, в твоите книги, в публикациите ти, аз срещнах само вдъхновение. Вдъхновение, за да пожелая и предприема промяна, за която смятам, че вече съм готова. Всичко е написано точно и ясно!
Информацията, теоретична и практична е поднесена по достъпен начин. Много точно и премерено, като обем, не натоварва !
Благодаря ти, че уважаваш времето на читателите си! Японците наричат “ИКИГАЙ” един от факторите за дълъг, младежки-жизнен и по-щастлив живот. Казват, че всеки има икигай. Едни го носят в себе си, други са го открили, трети още го търсят. Продължавам в духа на японската философия и казвам съвсем отговорно:
Аз открих своя икигай! Открих го в твое лице, Деси, в книгите ти, във всичко което правиш!
Научих се да вземам решения в нерешението си; да поддържам екологични взаимоотношения; научих какво говори тялото ми вместо мен, научих се как да живея и да се обичам.
С емоционалното си мнение за твоите книги, за това, че твоят начин на хранене и стил на живот ми допадат най- много, не съм сигурна колко сърца ще докосна.
Ще ви кажа, ако имате възможност, възползвайте се от книгите и продуктите на Деси.
Пари са, да! Но си струва инвестицията! Защото инвестирате не само в знания, но и в здраве!

Бъдете здрави и намерете и вие своя “Икигай”. Аз намерих моя!

Бъди здрава, вдъхновена и озарена, мила Деси!”

Тази статия е публикувана в събота, февруари 22nd, 2020 at 7:30 в категория Здравословно хранене на практика.

2 коментара

  1. Eva Публикува:

    Деси, празничната маса е удивителна, а съм сигурна, че е и разкошно вкусна!
    Благодаря ти за ценния седмичен влог, където споделяш на практика какво означава да се храниш разнообразно, пълноценно и с много “красив ум”, както аз наричам почерка на ястията ти. Това прави влоговете ти наистина много полезни за нас, на които ни е трудно да се ориентираме в морето от информация.
    Прегръщам те топло и ти желая само успехи!

  2. desi Публикува:

    Здравей Еви и много ти благодаря за милите думи! Много ме зарадва и усмихна деня ми. Прегръдки и от мен! 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline