Как да вдигнете нивото си през 2020? LEVELING UP+Видео

Честита Нова 2020 година, скъпи приятели! Пожелавам ви много вдъхновения, мотивация и красота по пътя, който вървите! Нека Новата година и декада ви донесе щастие и хармония във вашия живот!

През изминалата година настъпи огромна промяна в моя живот, адаптирах се и станах независима самостоятелна личност като същевременно започнах плавен процес на вдигане на нивото ми на съзнание, на личностно развитие и на лайфстайл. През тази година продължавам с нови сили и вдъхновения и затова днес бих искала да споделя стъпките, които предприех за да стана по-добрата си версия и въобще да стана човека, който винаги съм искала да стана – физически и ментално, а тук вижте и видеото в youtube. На английски език термина е LEVEL UP!

1.На първо място, трябва да знаете кои сте и каква е вашата стойност и никога да не падате на по-ниско ниво. Ако не се уважавате, никой няма да ви уважава, не позволявайте някой да ви обижда и да се държи с вас по начин, който не заслужавате. Създайте граници на толеранс и такива, които никой не бива да прекрачва.

2.На второ място, не мислете ограничено, че не можете да направите това или онова. Говорете позитивно за себе си. Ако искате да вдигнете нивото си, трябва да инвестирате например в инструктор по фитнес или диетолог (ако искате да отслабнете), да инвестирате в онлайн курс по личностно развитие или за здравословно хранене. Трябва да се научите да инвестирате в Себе си и това означава точно това, а не примерно харчене на пари, защото вие ще си възвърнете инвестицията след това. Например аз преди 5 години инвестирах всичките си средства в онлайн курс за health coach и след само 6 месеца си възвърнах инвестицията. Сближавайте се с хора, които ви вдъхновяват и мотивират.

3.На трето място, мислете и мечтайте мащабно, а НЕ дребнаво. Ако искате да вдигнете нивото си, дори само ментално, трябва да мислите по-мащабно и да визуализирате по-голяма картина на живота си и да започнете действате стъпка по стъпка към осъществяването й!

4.На четвърто място, трябва да сте организирани. Ако всичко около вас е разхвърляно и сте в хаус, трябва да подредите дома си, да минимизирате вещите си и ще видите колко по-ясно ще мислите и колко по-организирани ще бъдете. Планирайте всичко в ежедневието си. Вече има много хубави планери, които са задължителни за всяка жена, която иска да вдигне нивото си!

5.На пето място, почивайте и размишлявайте върху всичко, което ви се случва. Тогава ще получите много ясна картина върху нещата и ще получите вдъхновение как да продължите напред. Почивката понякога може да бъде много продуктивна, защото точно тогава може да ви хрумне някоя гениална идея за бизнеса, за работата ви или за личния живот като цяло!

6.На шесто място, обърнете внимание на вашето обкръжение. Вашето ментално здраве зависи от 5-те човека, с които най-много общувате. Не се опитвайте да се харесате на всички. Няма смисъл! По-важното е че семейството ви харесва и вашия тесен кръг от приятели, които ви подкрепят. Ако някой ви причиява негативни и токсични емоции, стресира ви, завижда ви, критикува ви за това как изглеждате и какво правите, по-добре го премахнете от живота си!

7.На седмо място, обличайте се стилно и се гримирайте леко. Инвестирайте в малко, но качествени дрехи, които може да използвате с години, отколкото да купувате евтини парцалки от сайтове за бърза мода. Добре е да имате задължителните 10 елемента в касулния си гардероб като: панталон, риза, пола, красив топ, пуловер, жилетка, официална черна рокля, сако, черни обувки на висок ток, черна мини чанта. И залагайте на едноцветни дрехи в класически цветове, без шарени парцалки! Инвестирайте също така САМО в качествена органична козметика и органичен грим. Не купувайте токсичните боклуци от магазините. Крайно време е да вдигнете нивото си и да заложите на качеството пред количеството.

8.На осмо място, купувайте си качествена жива храна. Вдигнете нивото си и инвестирайте в свежи плодове и зеленчуци, ядки и семена всеки ден. Престанете да купувате полуфабрикати, тестени мазни банички, пици на парче, дюнери и хамбургери, кебапчета и кюфтета и да пушите и да пиете алкохол всеки ден. Как може да искате да вдигнете нивото си и да ядете мак доналдс, кфс, мазни закуски и вафли!

9.На девето място, крайно време е да премахнете телевизора от живота си. Престанете да гледате затъпяващи реалита, негативни новини, глупави реклами и сапунки. Вдигнете нивото си без телевизия и един ден ще осъзнаете, че няма връщане назад!

10.На десето място, не се страхувайте да еволюирате, да се променяте, да учите. Трябва да се научите да инвестирате в себе си, да четете книги за здравословен начин на живот и за личностно и бизнес развитие.

Казвайте си всеки ден следните утвърждения:

“Благодарна съм за това, което имам, защото го заслужавам. И всичко, което искам го заслужавам. Моята банкова сметка е препълнена и аз живея в изобилие. Аз заслужавам партнъор до себе си, който ме обича такава каквато съм, не ме лъже и не ми изневерява! Аз заслужавам да съм здрава, щастлива и успешна!”

Тази статия е публикувана в петък, януари 3rd, 2020 at 7:26 в категория Здравословно хранене /статии/.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline