Desilifestyle.net на 9 години+GIVEAWAY/Видео

Скъпи мои читатели, днес се навършват точно 9 години от както създадох моя блог Desilifestyle.net, който в последствие се превърна в сайт и сега е вече част от моята професия. Не мога да повярвам колко много години изминаха и колко постоянна бях в това, което предприех!

Видео

БЛАГОДАРНА съм за всичко, което преживях – радостно и тъжно, и вярвам, че няма нищо случайно и това, което ни се случва през живота е в БОЖЕСТВЕН РЕД.

БЛАГОДАРНА съм, на всички вас, които ме подкрепяхте през цялото време и ми изпращахте положителна енергия, която ми даваше сили да продължа въпреки сътресенията, които имах. Без вашите хиляди мили писма, коментари и отзиви, аз едва ли щях да стигна до тук и да постигна толкова много!

БЛАГОДАРНА съм, че ДНЕС съм това, което съм – жена, майка, автор на 4 книги (2 издадени и 2 електронни наръчници), специалист по растително-суровоядно хранене, детокс, натурална козметика и екстремен минимализъм както и разбира се сертифициран  Health coach към Institute for Integrative nutrition в Ню Йорк. Вече повече от 4 години практикувам тази професия и за миг не съжалявам, че завърших американската 1-годишна програма, която коренно промени живота ми, както и на хиляди по цял Свят. И вие може да го направите, а аз мога да ви съдействам. Подробности прочетете тук!

БЛАГОДАРНА съм за моята първа е-книга „Антиейджинг детокс рецепти за натурална вътрешна и външна красота“  както и за Луксозната ми книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“, които стотици прекрасни Дами обявиха за УНИКАЛНО БИЖУ!

БЛАГОДАРНА съм, че през този период успях да създам и собствен Youtube канал, който съществува вече 4 години, Луксозен бюти комплект “Desilifestyle” с натурални авторски органични продукти. Организирах няколко събития на живо както и супер успешен онлайн курс “Тайните на ДНК-храненето”. През последната година написах и изключително ценното електронно ръководство с авторска програма за гладолечение “100 дни до 100% суровоядство”.

БЛАГОДАРЯ от сърце на всички ПРЕКРАСНИ Дами, които ми се довериха през годините и поръчваха моите книги, програми, курсове, натурална козметика и консултации! ОБИЧАМ ВИ и ще продължавам да работя за вас!

А сега бих искала да зарадвам 3-ма от вас с 3 прекрасни подаръка:

-Луксозна книга “Моето изкуство да живея и да се обичам”+Антиейджинг серум и цветен балсам за устни – на стойност 70 лв;

-Екнига-наръчник “100 дни до 100% суровоядство” – на стойност 75 лв;

-Участие в онлайн курса “Тайните на ДНК-храненето” и в затворената едноименна фейсбук група – на стойност 89 лв.

За целта трябва да се абонирате за моя ютюб канал, да харесате видеото, да напишете коментар под видеото и да последвате Инстаграм страницата ми @peevadesislava, където на 21.12.2019 ще изтегля и обявя късметлиите!

Тази статия е публикувана в сряда, декември 18th, 2019 at 6:30 в категория Без категория.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline