Моите топ 10 безценни навика на поддържаната секси жена+Видео

Днес бих искала да споделя моите топ 10 безценни навика на поддържаната и секси жена, а тук вижте и видеото в ютюб. Според мен външността е отражение на това как се чувствате вътрешно – физически и психически. Колкото по-добре се чувствате, толкова по-красиви, поддържани и секси ще изглеждате. Затова трябва да се обръща внимание както на здравословно хранене, спорт, облекло, но и на психическото ни състояние.

1.На първо място трябва да знаете кои  сте, да имате САМОУВЕРЕНОСТ и да се ЦЕНИТЕ. Моля , да не се бърка това с нарцисизъм, което е психическо заболяване. И не се тревожите какво мислят останалите за вас. Това какво те мислят за вас е отражение на тяхната реалност, но не и вашата. Повтаряйте си, че ви сте перфектно НЕПЕРФЕКТНИ!

2.На второ място трябва да се грижите за СЕБЕ си чрез здравословно хранене (растително-суровоядно в голяма степен), да спортувате задължително и да се поддържате с качествена натурална козметика като качеството е пред количеството.

3.На трето място не се преструвайте на НЯКОЙ друг, а бъдете себе си. Фалшивото държание и преструвките със сигурност не са секси.

4.На четвърто място, практикувайте любов към СЕБЕ си и се приемете такива каквито сте. Ако нещо не си харесвате, направете така, че да го заобичате. И задължително отделяйте време за усамотение, най- добре сред природата!

5. На пето място, подчертавайте предимствата си. Например ако имате красиви крака, обличайте къси рокли и поли независимо от възрастта. Правилото “обличайте се според възрастта си” НЕ влиза като секси навик, но това си е лично мое мнение!

6.На шесто място, обличайте се стилно, с изчистени линии по тялото и БЕЗ шарении. Едно черно сако и високи обувки с остър връх ще направят всеки тоалет да изглежда секси. Може да ги съчетаете с пола с риза, рокля или панталон и красива дантелена блуза и винаги ще изглеждате поддържани и секси.

7.На седмо място, не се страхувайте да експериментирате с някоя секси дреха, бижу, нова прическа, маникюр и т.н .

8.На осмо място, общувайте и се събирайте само с позитивни хора. Избягвайте отрицателните хора на всяка цена, защото дори и най-красивата жена би изглеждала зле след време ако е заобиколена от енергийни вампири и крадци на мечти!

9. На девето място, забравете миналото. Кажете сбогом на всичко и всеки, който не ви помага и подкрепя и продължете напред с високо вдигната глава!

10.На девето място, бъдете благодарни за всичко което имате и което сте постигнали. И ще видите как в един момент ще привлечете всичко в живота си, за което сте мечтали!

Очаквайте още: “Моите топ 10 съвета за чиста и хидратирана кожа” както и “Моите топ 10 съвета за здрава и дълга коса”. Ако този вид статии и видеа ви харесват, моля да ги споделите с вашите приятели и роднини и се абонирайте за моя ютюб канал!

Тази статия е публикувана в вторник, ноември 5th, 2019 at 5:01 в категория Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline