Моите топ 10 семпли съвета за по-щастлив живот+Видео

Всеки има периоди, в които е бил тъжен или депресиран както и такива, в които е бил много щастлив. Те са част от живота ни, но въпреки това, има семпли неща, които може да внесат доза щастие в нашето ежедневие независимо в какъв период сме.

Затова днес, на фона на плажа и слънчевото време в началото на октомври, ще споделя моите топ 10 семпли  съвета как да се почувстваме по-добре всеки ден, а тук вижте и видеото в youtube:

1.Всеки ден яжте сурови плодове и салати и избягвайте бързата и преработена храна. Забелязала съм, че тя прави хората уморени, летаргични и още по-депресирани. От своя страна суровата храна покачва вибрациите и вие инсинктивно се чувствате по-леки, по-енергични и по-щастливи.

2.Всеки ден се разхождайте или спортувайте. Движението инстинктивно покачва настроението и ви прави по-силни. Лично изпитано.

3.Излизайте по-често сред природата. Дали ще е на плажа, на планина или в гората, природата ще ви направи по-щастливи и смирени. Това ми помага да изчистя ума и да забравя за проблемите.

4. Спете повече. Когато не сте спали достатъчно, вие просто не се чувствате добре и сте в повечето случаи в лошо настроение.

5.Релаксирайте и визуализирайте сценарий на перфектния за вас ден. Изключете телефона си и просто се отпуснете. Ще видите колко по-щастливи ще се почувставте.

6.Купете си красиво живо цвете за вкъщи. Със сигурност ще ви създаде по-добро настроение.

7.Усмихвайте се по-често и танцувайте на любима музика. Това инстинктивно ще ви направи по-щастливи.

8.Планирайте екскурзия. Самата тръпка, че ви предстои нещо хубаво и вълнуващо ще приповдигне настроението ви и вие ще се почувствате по-щастливи.

9.Бъдете в компания на позитивни хора. Ако се събирате с токсични и негативни хора, то виe също ще бъдете с лошо и отрицателно настроение и ще се чувствате нещастни.

10.Живейте според собствените си принципи, правила и убеждения и НЕ се влияйте от мнението на другите хора. Това е супер важно за да бъдете щастливи!

Ако тази статия и съответно видео са ви харесали, моля да ги споделите с вашите роднини и приятели. БЛАГОДАРЯ от сърце!

 

Тази статия е публикувана в четвъртък, октомври 10th, 2019 at 7:00 в категория Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline