Онлайн здравословен курс “Тайните на ДНК-храненето”

Скъпи читатели, имам удоволствието да ви поканя на СЕЗОН 3 на Здравословен курс „Тайните на ДНК-храненето – успешно правилно комбинирано растително-суровоядно хранене” под мотото:

„Храненето е необходимост, но да се храниш ИНТЕЛИГЕНТНО е ИЗКУСТВО!“

Ще научите Тайните на ДНК-храненето или как правилно да комбинирате растителните храни за да извличате максимално хранителни вещества и какво означава последователно хранене. Освен това ще ви демонстрирам лесни правилно комбинирани растителни рецепти. Този курс ще промени и опрости живота ви и ще превърне растителното хранене в удоволствие като същевременно с това ще ви спести хиляди левове в дългосрочен план за лекари, нутриционисти, лекарства и добавки и ще бъдете винаги в топ форма!

А ето какво споделиха някои от Дамите от Сезон 1 и 2:

От Мария Кабланова:

„Здравей прекрасна Деси!!!!!Цял живот ще съм ти благодарна за всичко научено от теб!!!Курсът беше чудесен!!!Меко казано полезен….Свръх полезен ми беше!!!Рецептите чаках с нетърпение, всеки ден и всеки път бях изключително доволна и щастлива, четейки ги!!!Благодаря ти за всичко!!!Обичам те, както и да го разбираш или разбират!!!!Бъди здрава и не спирай и не се променяй!!!“

От Маринета Атанасова:

„Деси, не съм се и съмнявала, че курсът ще е много полезен за мен, тъй като от доста време следя работата ти и въпреки, че почти всичко от това, което съм чела или видяла от теб съм изпробвала, исках да дообогатя знанията си. Сега се чувствам по-завършена в това отношение. Попивам цялата информация от теб и няма никакъв конфликт между това, което научавам и правя и това, от което се нуждае тялото ми. Това означава, че всичко, което ни даваш е правилно и точно. Освен това ти ме впечатли с безкрайната си отдаденост, търпение и готовност да отговаряш на всичките ни въпроси без пропуск. Благодаря ти много! Аз, разбира се винаги ще те следвам, защото това е и моят път. И всичко, което ще получа и в бъдеще, знам, че ще дойде в точното време и по-най правилния начин. Пожелавам здраве и радост по пътя на теб,мила Деси и на себе си! <3″

От Петя Димитрова:

„Здравей Деси, искрено благодаря за труда и отзивчивостта. Ти сподели с нас рецепти и за цялостна грижа. БЛАГОДАРЯ.“

От Гери Станоева:

„Изключително полезен и най-вече много вдъхновяващ курс :)“

От Цветето Николова:

„Деси наистина много ти благодаря и се възхищавам,че има жени като теб.Човек цял живот се учи и богатството от знания и информация,до която имаме достъп чрез теб ни прави по-мъдри и осъзнати.Освен,че постигаме промяна на физическо ниво,постепенно развиваме и качества,нужни на една жена да се грижи за себе си и уважава своето тяло ,както и да култивира повече женска енергия у себе си,много съм доволна от всичко.Успех в следващото начинание! И сега ще се насладя на тиквенето кексче с чаша чай.“

От Катерина Симеонова:

„Деси, курсът ми беше много полезен и най-вече това, че разбрахме по какъв начин се комбинират храните. Това беше нова информация за мен. Благодаря много за споделения опит! 🙂 Рецептите тепърва ще ги приготвям!“

От Жанета Богомилова:

„И на мен курсът много ми хареса. Благодаря!!“

От Стефка Кънева:

„Здравей, Деси! Курсът беше много интересен и полезен. Много съм щастлива, че бях част от него. Затвърдих знанията си и научих много нови неща. Очаквам на още неща да ни научиш и да ни отвориш очите за нови светове!“ Деси, ти си истинско бижу!

Много ми е ценна информация за етеричните масла също. Ползвам ги за всичко и съм удивена от действията им.“

От Илияна Тодорова:

„Привет Деси,
Благодаря за страхотния курс и полезната информация!“

От Стефка Димова:

„Мила Деси,

Курсът за правилното комбиниране на плодове и зеленчуци е страхотен. Толкова неща научих и от все сърце благодаря, че сподели всичко това с нас. Вече прилагам правилата.“

От Цвети Димитрова:

„Здравей,Деси 💕 И аз както всички дами в Курса съм изключително благодарна и доволна от това, което научих. Ти направи така,че да започна да разграничавам Плодовете от Зеленчуците, Зеленолистните и Ядките(в смисъл да не смесвам мойте плодови смутита със зеленчуци и зеленолистните, така че вече не мога да си помисля да направя бананово смути с марули или магданоз и Соковете ги намалих с до минимум съставки, а не както преди, да смесвам всичко – гледам си таблицата и си правя мои прекрасно нежни Сокови комбинации ). Накара ме да обърна внимание на Протеините, Въглехидратите и Мазнините (да си хапна салатка, да изчакам, да си хапна картофки или киноа или др. ястие,нещо което никога не съм правила), отвори ми очите за Домата 🍅 даже това ми стана любимата салатка – доматки,краставички и авокадо. Искам да си взема хубав блендер и кухненски робот, за да си правя сместа за Крекерите и пиците и това, което трябва да започна е покълването и отглеждането на пониците. Ето на колко неща поставихме основата и идва време да се „изгражда“ моето здраве и тяло, за което аз много ти Благодаря🌹🌹🌹 Също,вече не си губя толкова много от времето да гледам чужди рецепти, даже много ги подминавам, защото виждам,че НЕ са съчетани правилно!“

От Галина Найденова (САЩ):

“Мила Деси, искам да изкажа огромната си радост и благодарност за всичко което научих от теб през изминалите години! Курсът за тайните на ДНК -храненето беше Черешката на тортата! 😍 Въпреки че съм веган повече от 2 години много често усещах чревно неразположение ,образувах газове и беше много неприятно! Благодарение на твоите насоки и ценни съвети вече не изпитвам никакви неразположения и се чувствам лека и много по жизнена! Само да си веган или суровоядец не е достатъчно, храните трябва да се консумират в точна последователност и правилно комбиниране! Тогава нещата се случват !! 😍Благодаря ти още веднъж за възможността да бъда част от този прекрасен курс! С много обич -Галя!! ❤️🍀”

От Люба Димитрова (Австралия):

“Здравей мила Деси ! Искам да ти благодаря за уникалният курс на който бях част. Освен, че разбрах всичко за правилното съчетаване на растителните храни и се насладих на невероятните рецепти, наред с моята сестра-близначка там намерих и моята духовна сестра-близначка. Толкова сме щастливи и трите, че ти си нашият пътеводител в живота.

Всички Дами, които сме в групата и сме минали курса сме много доволни. Просто сме , като в Оазис където си споделяме и научаваме от теб тайните в здравословното хранене.

Бъди все така целеустремена и следвай своите мечти. С много обич ♥️”

От Кремена Геракова:

Здравей, Деси! През седмицата нямах много време, но сега успях всичко отново да разгледам и прегледам. Искам да ти благодаря за прекрасния курс! Много ми хареса ясната и точна информация относно комбинацията на храните и със сигурност ще изпробвам всички рецепти. Много книги на тема хранене съм изчела и много от тях са ме обърквали. С годините вече имам доста по-ясна представа за нещата и се научих да отбирам от многото информация. Това, което много ми харесва при теб е, че ти прекрасно правиш точно това, и най-вече успешно прилагаш в живота си! Впечатлена съм от твоята изчистеност, организираност, последователност и най-вече ЕСТЕСТВЕНОСТ! С удоволствие чета постовете от предишния курс, наистина има много ценна информация. Много благодаря за достъпа до тях! Разбира се аз непрекъснато имам много въпроси и признавам си много дълбая понякога в конкретни неща, защо са точно така или как е стигнато до идеята за тях, но както знаем всички прилагането им е най-добрият учител и ти с твоят начин на живот си такъв пример за нас. 😍”

От Таня Тиханова:

Деси, благодаря ти за всичко. Курсът беше страхотен!!!Скоро ще започна да прилагам наученото от теб.
Единствено, в момента нямам възможност да пробвам класът по Аква Аеробика и бих желала в един по-късен момент да имам достъп до видеото. Според мен, ще бъде по-практично да се следва видеото отколкото да се чете разпечатката.”

Ето и необходимата информация:

Защо?

Имате ли някои от следните симптоми – подуване и тежест в стомаха след хранене, газове, киселини? Страдате ли от диария или запек, а може би имате синдром на раздразненото черво или гастрит или язва? А може би страдате от алергии или непоносимости към храни, кожни проблеми като акне, екзема, дерматит или псориазис? Или пък вече сте диагностицирани с автоимунно заболяване?

А знаете ли, че всички тези проблеми идват от неправилно приготвяне на храната, неправилни комбинации, консумация на прекалено много преработени храни както и често хапване на крак или докато правите нещо друго без да си отделяте достатъчно време за ядене в спокойна обстановка! Когато храносмилането ви е по-добро, ви гарантирам, че ще бъдете по-щастливи, защото нашия мозък е директно свързан с това какво се случва в нашите черва!

Кога?

1-ви ден – Модул 1 – до края на 01.2020– 10.00

2-ри ден – Модул 2 – до края на 01.2020 – 10.00

3-ти ден – Модул 3 – до края на 01.2020 – 10.00

4-ти ден – изпращане на бонуси – до края на 01.2020 – 10.00.

Къде? –  в комфорта на вашия дом, всички необходими материали и линкове към частни видео клипове в Youtube, ще получите по вашия и-мейл и ще може да ги четете и гледате в удобно за вас време до 28.02.2020. Ще бъдете включени и в специална затворена Фейсбук група, създадена САМО и ексклузивно за участници в моя Здравословен курс. В нея ще може да задавате вашите въпроси относно материалите, рецептите и видео клиповете, ще може да дискутираме и темите, които се засягат в курса! Ще откриете още над 35 правилно комбинирани рецепти за здраве, красота и wellness. Повечето (около 80%) са различни от тези, споделени в новата екнига-наръчник “100 дни до 100 % суровоядство”.

Какво?

1-ви Модул –Теория:Как правилно да комбинираме сурови и готвени растителни храни и какво означава последователно хранене?

-защо ДНК-хранене, а НЕ веган;

ще научите топ 13 правила за правилно комбиниране на храните и безупречно храносмилане;

ще дискутираме Авторска таблица за правилно комбиниране на храните;

-ще обясня какво означава последователно хранене;

2-ри Модул – Практична част – протеини

-ще демонстрирам как се приготвя правилно комбиниран зелен сок и защо е по-добре да консумирате сурова супа вместо плодово зелено смути;

-ще демонстрирам как се приготвя суров протеинов пай и суров протеинов бургер+бонус рецепта за сурово пробиотично твърдо узряло сирене от бадеми;

-ще научите кой е най-подходящия десерт след сурово протеиново хранене и кога е най-добре да го консумирате.

3-ти Модул – Практична част – въглехидрати

-ще демонстрирам как се приготвя полусурово ястие с киноа+бонус рецепта за бургери от киноа;

-ще научите кой е най-подходящия десерт след въглехидратно хранене и кога е най-добре да го консумирате.

За кого?

Искате ли да се научите как правилно да комбинирате храните и какво означава последователно хранене? Искате ли „готвенето“ да се превърне в удоволствие и да прекарвате по-малко време в кухнята? Искате ли да научите защо много хора се провалят в растителното хранене? Искате ли да сте здрави, енергични и винаги в топ форма? Искате ли да се справяте по-лесно със стреса и натовареното ежедневие? Искате ли да имате повече време просто да живеете живота си?

Ако отговора е ДА, то тогава този здравословен курс е за вас!

Всички участници ще получат информационни материали:

1-ви Модул

-списък с топ 13 правила за правилно комбиниране на храните и безупречно храносмилане +какво означава последователно хранене в pdf формат;

-Авторска таблица за правилно комбиниране на храните на Health coach Десислава Пеева.

2-ри Модул:

-списък с рецептите, които ще демонстрирам в pdf формат;

3-ти Модул:

-списък с рецептите, които ще демонстрирам в pdf формат!

Каква е цената?

Целият курс: 89 лв

Ако се запишите до 26.01.2020, получавате веднага 20% намаление и цената пада на 71 лв и ще получите:

БОНУС 1 – Кратък наръчник на етеричните масла „Ароматерапия за здраве, красота, балансиране на хормоните и детокс“ в pdf формат.

БОНУС 2 – онлайн курс по Аква аеробика (2 частни видеа с упражнения)+3-дневен детокс план в pdf формат.

Заплащането става предварително по банков път! Моля, желаещите да ми пишат на и-мейл: desilifestyle.net@gmail.com

 

 

 

 

 

  • facebook

Тази статия е публикувана в понеделник, август 26th, 2019 at 15:43 в категория Здравословно хранене на практика.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline