НОВА Екнига-наръчник “100 дни до 100% суровоядство”+БОНУС видео рецепта

Скъпи мои читатели, имам удоволствието да ви представя моята 4-та екнига “100 дни до 100% суровоядство” – наръчник за холистичен преход към суровоядство, минимализъм, натурална козметика и wellness на ограничен бюджет

Видео

Написах тази екнига-наръчник за 100 дни до 100 % суровоядство като допълнение към другите ми 2 книги:

“Антиейджинг детокс рецепти за натурална вътрешна и външна красота” както и “Моето изкуство да живея и да се обичам”.

В този наръчник аз систематизирах всичко, което научих по моя път в 100 стъпки. Тук ще откриете линкове към препоръчителни статии и сайтове/ютюб канали също така!

100 дни към 100 % суровоядство е стъпка по стъпка програма, която ще ви научи на основите на този начин на живот. Тя ще ви помогне да подобрите здравето си и външен вид, ще ви научи на минимализъм, натурална козметика и wellness на ограничен бюджет и с нисък индивидуален екологичен отпадък. Тя е подходяща както за начинаещи, така и за напреднали, които желаят да прогресират още повече.

Този наръчник е създаден за хора, които желаят да направят преход от стандартното хранене, но и за тези, които вече практикуват някои от стъпките.

Изучаването на един нов начин на хранене може да бъде доста объркващо. Затова тук ви въвеждам стъпка по стъпка, за да ви улесня в прехода. Това може и да ви отнеме повече от 100 дни, но в общи линии това са стъпките, които трябва да се предприемат. И тъй като не е лесно, вие ще започвате, ще се препъвате и ще започвате отначало. На всеки се случва! Основното, което трябва да ви води е: правете това, което можете и постоянно добавяйте към прогреса, който сте направили!

Може и да попаднете в плато когато не правите големи промени, но ако поддържате това, което вече сте постигнали, вие ще успеете накрая. Това може да отнеме месеци, дори години, преди да достигнете окончателната си цел. Препоръките, които ще откриете тук са просто стъпките, през които трябва да преминете. Адаптирайте прогреса според вашия начин на живот и ежедневие и работете върху всички аспекти на холистичния живот!

Но заглавието на книгата НЕ е това, което си мислите! Никой НЯМА да ви кара да бъдете на 100% сурова храна! НЕ е това целта й, а уроците, които ще научите по пътя си!

И нека НЕ ставаме обсебени и да съдим другите за техните избори. Ако си мислите, че се храните „по-добре“ от останалите, значи имате нужда от терапия. Това НЕ е здравословно. Ако имате негативни мисли относно начина на хранене на друг, това което правите за Себе си става НЕВАЛИДНО. Много хора живеят по строго определен “милитаристичен” ред, а това НЕ е нито правилно, нито забавно. Съденето е САМООТРОВА! Усмихвайте се повече и вземайте най-доброто за Себе си!

Тук ще откриете в 77 страници в pdf формат:

-информация за БЕЗБРОЙНИТЕ ползи от суровата храна и защо повечето вегани в световен мащаб се провалят;

-как да направите 10-дневна омекотена форма на гладуване с двоен ефект (+опция за троен ефект);

-как да направите ден на течности, 1-дневен воден пост както и 1-дневен соков пост;

-как да се захраните при отделните видове гладувания;

-35 НОВИ сурови рецепти за салати и дресинги, дипове, супи, специалитети като паста, лазаня и различни видеове пици, бургери, десерти, сокове, смутита и т.н;

-съвети за отказ от хляб, захар, алкохол, млечни продукти и месо;

-съвети за по-добро храносмилане на суровата храна и съзнателно хранене;

-съвети за суровоядство на ограничен бюджет;

-съвети за туширане на влеченията към вредни храни;

-съвети за балансиране на 7-те чакри;

-съвети за дентална хигиена;

-съвети за минимализъм в дома, гардероба и козметиката;

-бюти и wellness съвети и рецепти за домашни натурални продукти;

-съвети за “zero или low waste” начин на живот;

-съвети за нисък екологичен отпечатък върху природата;

-съвети за успешно суровоядство в дългосрочен план;

-20 линка към препоръчителни статии и видеа и още 5 към други автори;

-и още много други теми и аспекти от здравословния начин на живот и суровоядния начин на хранене.

Цена:75 лв+БОНУС “Наръчник за отглеждане на кълнове и поници БЕЗ уреди” в pdf формат. 

За поръчки ми пишете на имейл: desilifestyle.net@gmail.com

 

Отзиви:

От Галя Бобойчева:

“Книгата е прекрасна , Деси! Точно в твой стил, изискана и много интелигентно написана. Впечатлена съм. Благодаря ти от сърце!”

От Поли Петрова:

“Супер е книгата , Деси. Аз съм структуриран човек и на мен точно това ми трябва. Всичко е точно и ясно обяснено. Стъпка по стъпка. Много ми харесва и ще ми бъде като пътеводител. Записах си вече в календара кога започват моите 100дни. ”

От Галина Найденова:

“Здравей Деси! Книгата ти е прекрасна! Прочетох я на един дъх и ме грабна веднага! Сега ще си я препрочета бавничко и ще й се насладя  още веднъж!”

От Нина Николова:

“Деси книгата е невероятна и много красива! Тя много ще ми помогне в търсенето на някои отговори, нуждаех се от малко напътствия и ги получих. Благодаря ти много. Прекрасен ден!”

От Жанета Богомилова:

“Книгата е уникална, Деси! Точно, ясно и конкретно написано всичко. Прочетох я на един дъх. Благодаря ти!”

От Йоана Балабанова:

“Деси, прочетох книгата ти на един дъх! Тя е настолно четиво! Смятам, че трябва първа да се чете от всичките ти книги, защото е прекрасна интродукция към здравословния начин на живот.
При всички положения е незаменимо четиво във всяка библиотека.
За мен най-ценното в нея са рецептите. Всяка една от тях е по-добра от предишната. Не знам как го правиш.. 🙂
Благодаря ти, че споделяш тези познания с нас! Отново доказа високата си класата!!!
Лека ден 🙂

От Нурел Феим:

“Здравей, Деси! Попрочетох книгата ти и е повече от невероятна. Уникална и много вдъхновяваща, пожелавам ти много творчески успехи занапред и още много вдъхновения.”

От Люба Димитрова:

“Красива книга от красива жена ! Деси, невероятна е новата ти книга, сега всичко ще приложа, точно от това имах нужда. Няма нищо по-хубаво от правилна информация и то поднесена по най-елегантен начин. Благодаря ти от сърце.”

От Ива Георгиева:

“Здравей Деси,
В момента чета книгата, която поръчах, много е хубава и полезна. Вече използвах някои неща от нея.
Сега ми се иска да поръчам и другата ти книга : Екнига „Антиейджинг детокс рецепти за натурална вътрешна и външна красота””

Тази статия е публикувана в петък, юни 21st, 2019 at 6:58 в категория Здравословно хранене на практика.

4 коментара

 1. Luba Dimitrova Публикува:

  Красива книга от красива жена ! Деси, невероятна е новата ти книга, сега всичко ще приложа, точно от това имах нужда. Няма нищо по-хубаво от правилна информация и то поднесена по най-елегантен начин. Благодаря ти от сърце.

 2. desi Публикува:

  От сърце ти благодаря за обратната връзка за новата ми екнига-наръчник, Любе! Много ме зарадва! 🙂

 3. Диана Георгиева Публикува:

  Може ли книгата да ми бъде изпратена с наложен платеж до Виена и каква е таксата за транспорт?

 4. desi Публикува:

  Здравей Диана! Книгата е електронна, написана е като наръчник с много линкове. Изпраща се на вашия имейл (няма наложен платеж) и ако желаете може да си я разпечатате на място. Заплащането може да стане по банков път, westernunion или moneygram от чужбина. За поръчка ми пишете на имейл: desilifestyle.net@gmail.com
  Благодаря предварително! 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline