Вие създавате вашата РЕАЛНОСТ

Вие може да създадете живота, който искате чрез вашия УМ. Никой НЕ може да ви каже как да живеете БЕЗ вашето позволение. Много хора живеят според очакванията на съпруг/а си, семейството си, приятелите си, роднините си, но сякаш те живеят тяхната реалност. За съжаление с годините те осъзнават, че НЕ са щастливи по начина, по който е протекъл живота им и си казват, че е вече късно за промяна. Има и такива, които като поотраснат децата се разделят, което пак е по- добре късно отколкото никога. Вие НЕ може да промените човека до вас, независимо колко “лицемерни маски” си слага, но може да промените вашата РЕАЛНОСТ ако не харесвате живота си и сте нещастни.

Фактически вие може да създадете вашата РЕАЛНОСТ чрез вашия УМ.  Но затова се изискват НЕ само визуализации и намерения, но и ДЕЙСТВИЯ. Без действия, вашия мечтан живот НЯМА да се осъществи.

С годините осъзнах, че АЗ не съм човек, който може да  живее между 4 стени, по инерция, да е кротък, да спазва “правилата” на мъжа си и да живее според очакванията на някой друг. Някои жени и мъже нямат проблем с това, защото търсят “сигурното” и НЕ желаят да излязат от зоната си на комфорт. Но фактически, човек ИЗРАСТВА като личност САМО извън зоната си на комфорт. И понеже ми се е случвало неколкократно през живота ми до тук, виждам колко много научавам за човешките взаимоотношения и всъщност какво искам от живота си. Аз мога да създам моята РЕАЛНОСТ дори и някой самозванец да се опитва да ми каже, че живота ми е предначертан. Всеки може да промени живота си, но както казах трябва много работа с УМА и ДЕЙСТВИЯ! Ако бездействате НИЩО няма да се промени и ще продължите да живеете в “сигурното” и “познатото”.

Вашата перспектива или образ на реалността е винаги ограничена от това колко знаете. Разширете знанията си и ще успеете да трансформирате УМА си!

Променете мисленето си и вие може да промените целия си СВЯТ! И НЕ позволявайте някой друг да дирижира живота ви, какво да правите, как да мислите и въобще как да живеете!

Повече за това, как да създадете вашата мечтана РЕАЛНОСТ, прочетете в книгата ми “Моето изкуство да живея и да се обичам”, която от 21.05 до 21.06 е с 30 % намаление по случай 3 години от издаването й. Може да я поръчате от мен за 21 лв вместо 29,90 лв като ми пишете на имейл desilifestyle.net@gmail.com и посочите адрес или офис на Еконт или Спиди и телефон. В книжарниците книгата НЕ е намалена!

Тази статия е публикувана в понеделник, май 27th, 2019 at 17:59 в категория Здравословно хранене /статии/.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline