Храна за перфектни тела

Храната, която консумираме може да оформи фино и бавно нашето тяло и да ни направи релефни. Някои хора не вярват в това твърдение. Но ако това с което храним нашите тела не ни се отразява, тогава кое? След като веднъж проумеем това, става по-лесно да изберем храни, които ни правят по-силни, по-енергични, по-красиви, защото всяко хранене става част от това, което сме на най-дълбоко ниво. Тялото е истинска скулптура, която се изрелефява и шлифова от избора на нашата храна.

   „Ние сме това което ядем“ е закон, който се е знаел във всяка култура и цивилизация на човешката история. Това е космически закон. Логично е да се предполага, че този който иска да стане по-здрав трябва да консумира най-здравословните храни. Този който иска да се разкраси, трябва да консумира най-разкрасяващите храни. Осъзнавайки важността на храната ти можеш да промениш живота си.

   Квантовата физика е открила, че няма истински природни закони, но има основни природни образци. Един от тях е за „Причината и следствието“. Ако не внимаваме и избираме бедна на хранителни вещества храна, това ще има своите последствия. Добре е да запомним, че ако започнем да се чувстваме уморени, имаме лошо храносмилане и констипация, то това може да бъде напомняне да премахнем „причината“. Ако се вслушаме в сигналите на нашето тяло ще разберем, че храносмилателните и други проблеми са причинени от консумацията на грешни храни.

   Много хора са осведомени, че света е създаден с определени хранителни образци, които са идеални за нас от както сме се появили на Земята. Още през първите векове човечеството е просъществувало основно на сурова растителна храна. Това включва зеленолистни храни, ядки, семена, корени, билки и плодове. Това са били и все още са най-леснодостъпните храни.

   Често има дебати какъв е всъщност човека – плодояден, месояден, всеяден, тревояден и т.н. Истината е, че човека би ял „всичко“ – растения, животни, червеи, насекоми и т.н. Когато някой спре да яде „всичко“, тогава настъпва момента на потресаващо осъзнаване, че това което ядем дълбоко и радикално се отразява на начина по който мислим, чувстваме и по който се държим.

   Суровата растителна храна е тази, която придава блясък на очите, лъскавина на косата, свежест на кожата и приятен аромат на тялото. Суровата растителна храна е красива. Приготвянето и храненето с тази храна е изкуство. Всяка съставка е нов цвят. Веднъж след като сме станали чисти отвътре, всичко отвън също става такова. Хранейки се с предимно сурова храна представлява не само начин да живееш в мир, любов и хармония с природата, но също така и най-високо ниво на човешкия дух. А сега си представете идеалния образ на вашето Аз. Може ли такъв идеал да бъде достигнат хранейки се с храни-боклуци, мъртво месо и слуз от крави? Суровата растителна храна съдържа сок и доставя всичко необходимо на вашите клетки – протеини, въглехидрати, мазнини, витамини, минерали, хлорофил и ензими. Суровата храна е магия!

Повече за ВТОРОСТЕПЕННАТА храна или храната във вашата чиния може да научите в книгата ми “Моето изкуство да живея и да се обичам”. Напомням, че в момента текат индивидуалните записвания с -20% НАМАЛЕНИЕ и за моя онлайн курс “Тайните на ДНК-храненето“, където ще може да задълбочите познанията си в областта на растително-суровоядното хранене за да започне да работи за вас, а НЕ срещу вас!

Тази статия е публикувана в вторник, януари 15th, 2019 at 7:57 в категория Здравословно хранене /статии/.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline