Как се става Health coach?

След като вече повече от 3 години работя като сертифициран Health coach (вече и член на Сдружението на Нутриционистите в Бълагария) и съм сбъднала мечтата си да помагам на много хора да живеят по-природосъобразен и съзнателен живот, бих искала да съдействам и на тези от вас, които желаят да превърнат страстта си за здравословен живот в професия.

Институтът по интегративна нутриционистика (Institute for Integrative Nutrition) е най-голямото училище по хранене с над 100 000 завършили по целия свят, което съществува от повече от 25 години.

Ето и линк към статия, че Международната Американска Медицинска Асоциация ПРЕПОРЪЧВА Health coaches или специалисти като мен:
https://www.change.org/p/4791446/u/23200712…
Статията е от 29.08.2018!

Някои от вас през тези години са ме питали лично да им разкажа повече и знаете, че аз го препоръчвам ГОРЕЩО на тези, които желаят да променят живота и кариерата си. Затова аз станах ПОСЛАННИК и бих съдействала на всеки.

Ето и накратко какво представлява този 1-годишен курс. Това училище се намира в Ню Йорк, но НЕ се налага да пътувате до там. Курсът е изцяло онлайн и вие може да си сваляте лекциите и да ги гледате когато пожелаете.

Но се налага да бъдете отдадени за 1 година, по около 5 часа на седмица. Не е необходимо да напускате работа (аз лично работих по хотелски и спа рецепции през цялото време) или т.н. Ще имате по 1 модул на седмица и часовете и лекциите са изключително интересни, вълнуващи и разнообразни.

Да, накрая и вие ще получите СЕРТИФИКАТ за Health coach. Но курса НЕ е само за тези от вас, които желаят да променят кариерата си. Фокусът на обучението е върху храненето, но ще научите и как да си изградите бизнес, който да ви носи постоянен приход.

Ще намерите информация за всички видове диети, но училището НЕ промотира никоя, защото IIN фокусира върху био-индивидуалността.

Както във всяка една сфера, и тук е необходима инвестиция. Таксата може да се плати наведнъж или на части. И може да си спестите до 1500 долара, защото аз съм ПОСЛАННИК към IIN. Ако имате още въпроси, може да се обадите или свържите директно с представителите и те ще ви обяснят всичко. Те са много мили и приятни. И повярвайте ми, няма друг такъв курс, който да ви даде толкова много. Дори още по време на обучението може да практикувате и да си върнете част от инвестицията. А до 1 година след това е напълно възможно да възвърнете и цялата и да започнете да печелите. Аз лично успях за НЕ повече от 6 месеца!

Може да видите и примерен клас, в който ви обясняват какво е Health coach, и как той помага на хората да направят дълготрайни промени в здравето си и начина на живот.

Като студент в IIN вие ще научите коя е първостепенната и коя второстепеннатта храна – най-важната концепция в програмата за създаването на по-здрав и по-щастлив живот.

Вие може да промените живота си още с настъпването на Новата 2019 година, като се включите в първия за годината курс през януари.

Ако сте готови да се присъедините, позвънете на телефон (International): +1 (212) 730-5433 и НЕ забравяйте да споменете моето име (Desislava Peeva) за да получите намаление на годишната такса. Може и да се свържите с мен на имейл: desilifestyle.net@gmail.com и аз ще ви препратя за да ви се обадят!

Вижте и примерния клас тук!

А ето и последния отзив за моята 6-месечна Health coaching програма от прекрасната ми клиентка Стефи, с която работихме през последната половин година заедно за постигане на нейните здравословни и лайфстайл цели:

“Благодаря ти за споделенето време и знания с мен през всичките тези 6 месеца, в които имах възможност да преосмисля много неща и да променя не само своето мислене, но и начина си на живот и начина, по който да правя избори, а също така и начинът, по който да действам. Далече съм все още от едно излекувано тяло, мисли и емоции, но извървях един наистина дълъг път и ти също много ми помогна за това.
Гладуването, което направих още в началото, бе изпитание за мен, но се справих и не само това. Вдъхнових още двама души, които го направиха заедно с мен и взаимно се подкрепяхме. Промяната всеки ден в мен е промяната, която ме кара да се чувствам жива, вдъхновява мен и други хора и те неусетно пожелават това и за себе си, а за мен това е прекрасно!
Изхвърлих от живота си толкова много неща, и всеки ден разбирам с колко по-малко мога да живея – материално и нематериално.
За мен тази шест месечна промяна продължава и занапред и далеч не касае само храната, а и много други страни на живота.
Твоята искреност и прямота, минимализъм и стремеж към добро са толкова зареждащи! Благодаря ти за всичко и ти пожелавам
да продължаваш да преоткриваш своето щастие и смисъл както досега, следвайки себе си!”

Успех!

Деси Пеева

Тази статия е публикувана в събота, декември 8th, 2018 at 16:40 в категория Здравословно хранене на практика.

4 коментара

 1. Галина Публикува:

  Благодаря много за полезната и интересна информация Деси! Много ме заинтересува!А по принцип каква е цената за този 1 годишен курс и наведнъж ли се заплаща! Приятели ден от мен!

 2. desi Публикува:

  Здравей Галина и за нищо. Цената когато аз се записвах беше 6000 долара. Но понеже аз споменах име на друг посланик и платих наведнъж ми направиха намаление с 1500 долара. Може и да се заплати на части също така. А сега цената мисля че е около 7000 долара ако не се лъжа. Представител на института може да се свърже с вас и да ви обясни всичко с подробности. Ако желаеш може да ми пишеш на имейла. 🙂

 3. Мария Публикува:

  Здравей ,Деси ! Интересува ме по какъв начин се провеждат изпитите за сертификат и дали се изискват международни сертификати за владеене на английски,защото не ми стана ясно от Инфо-комплекта ?Благодаря .

 4. desi Публикува:

  Здравей Мария! Изпитите са изцяло онлайн. Те са тестове на всеки 10 модула. Имаш право да ги правиш няколко пъти. Не се изисква да имаш сертификат за владеене на английски език! 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline