Суров антиоксидантен сладолед за красива кожа+Видео

Скъпи читатели, днес бих искала да ви представя една идея за супер лесен и бърз суров сладолед, който е веган, без лактоза, без глутен, без соя и с ниско съдържание на мазнини,  а тук вижте и видеото в Youtube.

Той се прави от замразени банани и супер храна “Beauty skin”(шипка, годжи, мака, боабаб, лукума, каму каму, асай бери), която има антиоксидантен ефект и подобрява състоянието на кожата. Може да използвате и друга супер храна по желание! Другата опция е да използвате полусладки замразени плодове като праскови, кайсии, манго и т.н, но избягвайте да използвате берита (като ягоди, малини и боровинки), които НЕ се съчетават добре със сладки плодове!

За украса съм избрала домашни сушени ягоди и няколко ядки от кашу за хрупкавост. Ядките по принцип също не са правилно комбинирани с плодове, но в случая този сладолед е ЕДНО хранене, а НЕ десерт. И няколко пъти през годината може да си позволим здравословен сладолед за разнообразие в горещите летни дни!

Повече за ПРАВИЛНОТО комбиниране на храните и последователно растително-суровоядно хранене очаквайте в предстоящия ми онлайн курс през есента!

Тази статия е публикувана в вторник, юни 19th, 2018 at 6:30 в категория Рецепти - сурови, веган, без глутен, без лактоза, без соя, без захар и без консерванти, *десерти.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline