Отзиви за онлайн програмата “ДНК-прекодиране”

Скъпи читатели, днес се навършват 2 години откакто реализирах ЕДИНСТВЕНАТА си онлайн програма “ДНК–прекодиране”. Тя за мен е живото-ПРОМЕНЯЩА. Много хора вече я направиха самостоятелно, а една част и като клиенти на моята 6-месечна Health coaching програма. Затова днес ще споделя част от писмата на прекрасните Дами, които споделиха впечатленията си за програмата и разбраха, че няма нищо страшно в ПРАВИЛНОТО гладолечение и последващо ПРАВИЛНО захранване, а напротив – резултатите са ФЕНОМЕНАЛНИ! За профилактика е достатъчно и 1 гладолечение в годината, а за някои заболявания се налага провеждане на програмата 2 пъти годишно в продължение на 2-3 до 5 години за пълно излекуване!

От Стела Иванова:

“Добро утро, Прекарасна Деси! Искам да ти споделя, че аз направих 20 дни Онлайн програма ДНК прекодиране. (реших , че по нататък през лятото отново ще я направя и то с любимата ми диня🍉)
Днес е моят 6 ден на захранване, чувствам се добре. 🙂
Най-общо как протече при мен програмата. Бях в постоянно движение, хапвах два пъти на ден, в някой дни и по веднъж, нямаше как предпочитам да съм спокойна и да се наслаждавам на храната, пък все не получаваше. Не достигах до килограм череши. Имах само в един от дните главоболие, в някои дни преди обяд се чувствах леко отпаднала, но щом си хапнех плодове се изпълвах с енергия.Правех разкрасяващи маски, ексфолиарах и масажирах тялото си.Чувствам се изцяло нова личност😊Положителна, изчезна онази нервност, нетърпение. Станах малко по-смирена. Работата със себе си ми помага много. Медитация също.
Свалих 5кг от 48,5 стигнах 43,5 .Аз съм висока около 152 може би и по малко 😉😊
Откровено казано малко се стреснах , но пък се чувствам лека като перце. Така се стекоха обстоятелствата късно лягане и ранно ставане това също оказа влияние. Виждам подобрение по кожата на лицето, възвръща своя здрав вид. И другите здравословни проблеми се повлияха положително, но трябва време. ..
Мога сега да заявя , че определено моята храна е Суровата. Благодаря ти за подкрепата, благодаря за вниманието за това че си специална част от моя живот и на моето семейство.
Искам да ти споделя, че аз и моя син( 9г) всеки ден гледаме по някое твое видео и сме на път да си за купим дехидратор…
Благодаря, че си това ,което си!💖
Благодаря ти от сърце!”

От Гери Димитрова:

“Здравей Деси,

Искам да ти благодаря за режима. В събота ми е последния ден от програмата. За тези дни отслабнах с 10 кг, спря косопада, спря бялото течение, не се събуждам подута, чувствам се много добре, имам енергия.”
От Ванина Иванова:
“Не съм ти благодарила за ДНК-прекодирането, което оказа невероятен ефект върху мен. Спомняш ли си как в началото, когато тъкмо го започнах (може би на петия ден ми дойде цикъла и те питах какво да правя, тъй като обикновено пия хапчета за болките в корема? А ти ми каза, че болките в корема означават висока степен на замърсеност на организма и трябва да изтърпя болката, да не пия нищо, но добрата новина е, че повече няма да ме боли. Е, оказа се права. Това беше последния месец, когато ме боля. На следващия ме боля много малко, около 2 часа и то поносима болка, като аз не можех да повярвам. И вече на третия месец изобщо не ме боли. Повече от половин година вече не пия хапчета, когато ми идва. Вероятно има и много други вътрешни трансформации и прекодиране на тялото ми, но за мен това беше неуспоримо доказателство за колко кратко време организма се чисти и дава резултати. Така че ти благодаря от сърце за всички усилия, които си положила, за да може повече хора да се възползват от това, което си открила и буквално да “оздравеят”. Сега нямам търпение да прочета Новата ти книга за бременност на сурова веган храна.”
От Николета Н:
“Здравей, Деси!
Много съм доволна от ДНК-прекодирането. Тотално промених начина си на хранене, изхвърлих и спрях използването на много неща, спазвам твоите съвети от книгите и сайта. Огромна промяна се получи при мен, която даде чудесен резултат много бързо- мечтаните две чертички. Благодаря от сърце 😇😇😇❤️❤️❤️🍀🍀🍀 Може ли да те попитам готова ли си с книгата за бременността, ако не съм се объркала нещо и ще може ли да я поръчам.
Благодаря за всичко, поздрави 💐💐💐😘😇😊😊😊
ПРЕКРАСНАТА Николета вече роди живо и здраво бебенце и ще го захранва според насоките в моята книга!
От Цвети Валъовска:
“Скъпа, Деси, От сърце искам да ти благодаря за прекрасната програна ДНК-прекодиране, която си създала с толкова внимание и любов. 20 дни безпроблемно лечебно гладуване, без главоболие, без гладни кризи или каквото и да било. Работих си по 43 часа на седмица и имах достатъчно енергия за всичко. Сега по време на захранването се чувстваx все така добре. Забелязвам, че пърхутът ми почти е изчезнал! А вкусът…Усещам всяка храна много по-силно от преди! Вярвам, че занапред ще забелязвам само положителни промени. Бладодарение на твоите добре комбинирани и живи рецепти аз изкарах супер леко ДНК-прекодирането! Какво по-голямо доказателство ми е нужно, че живата храна те дарява с качествен и хармоничен с природата живот! Само мога да препоръчам на всеки, който уважава себе си и иска да е господар на тялото и душата си (а не болестта да е господар) да направи ДНК-прекодирането и да черпи вдъхновение от рецептите ти и въобще от цялата безценна информация, която споделяш!!! Книгата ти “Моето изкуство да живея и да се обичам” е моят пръв другар в кухнята и в живота:))) 
От Стефка Кънева (направи програмата 3 пъти за 1 година):
„Здравей, Деси!
Моето гладуване продължи 29 дена, а на мъжа ми 20 дена, така че започнахме заедно захранването. Чудно ми е на мен самата как издържах толкова време, но пък ми се стори, че тези дни минаха много бързо. И изпитах истинско блаженство, когато започнах салатките, които с нетърпение чаках тооолкова време… Всичко беше точно през тези 10 дни и с всеки ден ставаше все по-вкусно, особено последните дни 🙂Но си признавам, че много бях прегладняла на 2-рия ден и хапнах малко крекерчета, които си бях приготвила за дните с крекери.
Аз карах по първият вид захранване – оскъдният, а мъжа ми по втория – с две салатки на ден и готвена храна. Мъжа ми се чувства прекрасно! Леко му е, по-енергичен и подмладен с гладка и блестяща кожа! Свалил е 7 кг. Но иска да хапва месо и животински продукти. Той нямаше никакви симптоми по време на ДНК-прекодирането – нито отпадналост, нито главоболие, изкара го много леко. Докато аз имах главоболие и отпадналост, както ти бях споделила по-рано. Но резултатите са категорични:
– косата ми е чиста по-дълго време;
– кожата ми стана гладка, сияеща и мека, наред с използването на сода и кокосово масло, което изглади фините ми бръчици около усмивката и очите (които наскоро с ужас установих, че имам);
– започнах да използвам кокосово масло като паста за зъби;
– въобще започнах да използвам кокосово масло в козметиката, а не само в храната;
– целулита значително намаля. Сега имам за цел да поработя още върху зоните на бедрата и дупето, за да се изгладят.
– започнах да използвам домашен скраб и ексфолираща ръкавичка (по-нататък искам да си взема и четка с естествен косъм) и видях колко гладка, мека и чиста е кожата ми след това.
– използвам сухия шампоан, който е превъзходен и от който съм силно впечатлена и разбрах колко много сила се крие в малките и прости неща.
– излекуваха се ноктите на краката ми, които се бяха развалили на всичките 10 пръста и които се чудех как ще покажа лятото, когато обуя сандалите. Тук процеса на лечение започна месец преди ДНК-прекодирането, когато минах на растително-суровоядно хранене по твоя образец.
– свалих близо 5 кг и сега съм 47 кг за моите 155 см ръст. Тук искам да отбележа, че от средата на януари съм на детокс на сокове и салати, последващо захранване, а след това разделното хранене по твоя образец; започнах от 55 кг (от януари) с постепенното им сваляне до 47 кг сега. И никога не съм изглеждала така! Много съм щастлива от този резултат, който постигнах именно с този начин на хранене, благодарение на теб, и до този етап стигнах бавно и неусетно. Разбрах, че пътя до здравето е дълъг, а поговорката: „Ние сме това, което ядем!“ важи с пълна сила. Разбрах, че всички процеси в тялото ни и всички емоции и начин на поведение започват от храната.
– много съм щастлива от тези факти, които промениха живота ми и мирогледа ми и ми отвориха очите (благодарение на теб) и разбрах, че има и друг свят, който съществува Само за Осъзнати хора. И колкото повече чета сайта, книгите ти и гледам клиповете ти, толкова повече ти се възхищавам и разбирам, че се доближаваш до моят начин на мислене и че ти си един прекрасен човек!
Цялото вдъхновяващо писмо на Стефи прочетете тук!
От Поли Каспарова:
„Здравей Деси,

Днес е последния ден от моето 20-дневно днк изчистване. Утре започвам със захранването и какво да ти кажа……резултатите само от тези 20 дена са забележителни. Отслабнах приятно, целулита също си отива постепенно ( правя си масаж с вендузи, което също се отразява много добре), състоянието на кожата и  косата ми също се подобри. И наред с физическото, постигнах и емоционално пречистване, чувствам се балансирана и някак си по-ефективна на работното си място. Не е лесно, но си заслужава защото видимите резултати са налице, а това е достатъчен стимул да продължа в тази посока. Надявам се да става все по-добре защото най-важното тепърва предстои. Сега в момента наистина изпитвам желание за хапване и това беше единствената трудност през този 20 дневен период, но не е нещо, с което не мога да се справя. По принцип не съм фен на месото, а по-скоро на сирене и макаронени изделия-така се хранех преди да започна програмата, много салати сиренце и макарони :)…… И така Деси благодарние на теб сега начинът ми на хранене ще бъде контролиран, а не смесен както беше преди. Благодаря, че аз съм поредния човек на когото помогна да се чувства по-завършен.“

От Стефка Димова:

„Привет мила Деси,

ето че успешно приключих с 21 дена ДНК програмата, както и 10 дневното захранване по твоята схема. В момента се придържам към хранене по двете схеми, като смятам да включа и рецепти от книгата ти и сайта.

За себе си съм определила програма като вид детокс, нещо от което тялото ми имаше нужда, и аз го усещах, само незнаех как най-правилно да го направя. Изобщо не ми е тежало ограниченото хранене, 20-те дни са реално поносими за спазването на програмата. На три пъти се наложи да си нося и хапвам нарязани ябълки навън, но това изобщо не ме е притеснило, нито пък еднократната консумация на фреша навън.

Положителни резултати, които съм усетила:

1.Изчезна постоянното усещане, че ми е студено, и вече от време на време имам студени крака, което е нормално за мен;

2.Намалих дозата на еутирокса, който взимам за щит.жлеза, а преди с намалена доза се връщаха хаши-симптоми. Преди бях на 75мг, а в момента 3дни взимам 75мг и 4дни по 50мг. Това е голямо постижение и продължавам да намалям.

Update от 26.02.2018 – Вече преминах изцяло на 50мг еутирокс, почнах да тренирам през ден по 15-20мин и се чувствам по щастлива и жива от всякога.

3. Коремът вече не е подут. А винаги си бях така. Хапна нещо и той се издува;

4. Вече не усещам езикът си все едно е изгорен от пиене на гореща напитка. Някакъв симптом от Хашимото.; 5. Намаля и май поизчезна едно усещането за мравучкане по езика ми. Така и не разбрах от къде е дошло;

6. От една седмица всяка сутрин съм редовна в тоалетната. Дано съм преборила запека, който си го имам от както се помня. Решила съм при 2-рото си ДНК да отида на онази процедура която ти ми препоръча;

7. Косопад-забелязах, че след къпане косата която е паднала е на половината от преди. Според мен нямам косопад (симптом на хаши), но ми правеше впечатление, че доста коса събирах след измиването й. Сега е на половината;

8. От няколко дни се събуждам към 7.00 сутринта, без аларма, наспана, въпреки късното ми лягане, нещо към което се стремя от както ми откриха Хашимото (симптом на хаши). Надявам се на още положителни „открития“ във времето.

Деси, безкрайно съм ти благодарна за вниманието и времето което отделяше да отговаряш на постоянните ми въпроси. Оценям всичко с което си ми помогнала, за да стигна до тук и вярвам че ще постигна цялостното си физическо оздравяване!“

Цялото писмо на Стефка по пътя за изцеление на Хашимото прочтете тук!

От Елка Пехливанова (клиент на 6-месечната Health coaching програма):

“Заедно с теб Деси успях да направя и 20 дневното ДНК-прекодиране, което беше най-голямото постожение за мен. Ето какво е заключението ми от прекодирането и от цялата 6 месечна програма и то благодарение на теб.

-голяма воля(за която и не подозирах, че имам);

-свалих (здравословно)5 килограма;

-чиста и сияйна кожа;

-по-добро храносмилане – липса на подуване на корема и констипация;

-изграждане на здравословни навици – пиене на чай сутрин вместо кафе с цигара(вече не пуша);

-много вода (което ми беше много трудно преди);

-без умора на работа(като прожинка съм);

-лекота, подвижност, свежест, бистър ум;

-липса на мързел (преди след работа не можех да мръдна от дивана);

-вечни познания за здравословен начин на живот (това е златна информция и е най-голямото богатство);

-няма нерви и черногледство, сякаш живота става по-хубав и някак си преливам от щастие, идващо от дълбините на душата ми без определена причина, просто всичко си дойде с храната;

-повярвах в себе си и в мечтите си, няма нищо невъзможно, както казваш ти!

Тази статия е публикувана в четвъртък, юни 21st, 2018 at 6:20 в категория Отзиви.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline