Моите топ 7 начина за повишаване на вибрациите през пролетта+Видео

Днес реших да ви дам практични съвети как да си повишите вибрациите през пролетта, а тук може да видите и видеото в Youtube. Припомнете си и статията “Каква е връзката между Вселената, вибрациите и храната?”

През зимата обикновено сме доста депресирани и пролетта е време да отпразнуваме живота си, да го променим като покачим вибрациите си за здраве, красота, щастие и wellness.

Необходимо е да промените начина си на мислене, на хранене, на комуникиране с другите хора и върху какво съсредоточавате енергията си!

1.На първо място е начина на мислене!

Всичко е енергия и вашите мисли отразяват вашите вибрации. Поддържането на високи вибрации е важно за вашето здраве, щастие, радост и за да постигните целите в живота си!

Ниските вибрации като омраза, срам от Себе си (20 MHz), страх, ярост и завист водят до негативни емоции, здравословни проблеми, липса на енергия.

Благодарарността (600 MHz), радостта (540 MHz) и любовта (500 MHz) имат най-високи вибрации. Всяка сутрин е добре да записвате във вашия журнал за какво сте благодарни на този ден, а вечерта какво ви е донесло радост и щастие през деня. Това е чудесен начин за покачване на вибрациите.

Изговаряйте позитивни утвърждения всеки ден. Опитайте се да бъдете мили към Себе си и да си казвате хубави неща.

2.На второ място е начина на хранене!

Сигурно сте забелязали как се чувствате когато се храните със сурови плодове и зеленчукови салати и след като сте яли нещо готвено, пържено. Когато сте изяли салата сигурно сте се чувстали енергични, а когато сте изяли готвената храна сте се чувствали мудни и подути.

Здравото тяло вибрира на честота 62-70 MHz, докато тялото, което се разболява вибрира под 62 MHz, a тялото с рак на 42 MHz. Когато умирате, тялото вибрира под 20 MHz. Затова храната, която консумирате на ежедневна база е КЛЮЧОВА!

Високовибрационни храни са зеленолистните ( над 70 MHz), суровите плодове и зеленчуци (червеното цвекло е с най- голяма вибрация), ядки и семена (около 50 MHz са бадемите), билки ( около 25 MHz), кълнове, зелени сокове, сурови пчелни продукти, водорасли като спирулина, както и качествения веган шоколада. Колкото повече готвите и преработвате храните, толкова повече се понижава тяхната вибрация!

Нисковибрационни храни са месото (рибата), включително органите като черен дроб, които вибрират на 0 MHz, млечните продукти, яйцата, рафинирани храни като тесто, захар, консерви, гмо храни, алкохола, цигарите са дори с отрицателна вибрация. Също и лекарствата и хранителните добавки!

Вие избирате коя храна да влезе във вашето СВЕЩЕННО тяло – храмът на вашата ДУША! Здравето е най-голямото богатство, което може да имате!

Благословете храната си и благодарете и това автоматично ще повиши още повече вибрациите ви!

Движете се, спортувайте, танцувайте!

3.На трето място са етеричните масла!

Може да ги използвате в дифузер-колие (от тук) или в натурална козметика. С най-високи вибрации са розово масло (320MHz), франкинсенс (тамян)(147 MHz) и лавандула (118 МHz). Точно тези масла използвам и в моя антиейджинг златен серум от Луксозен бюти комплект “Desilifestyle”, който не само се отразява прекрасно на кожата на лицето, но действа и ароматерапевтично и ще повиши вибрациите ви.

Имайте предвид, че конвенционалната козметика с много вредни съставки намалява вашите вибрации!

4.На четвърто място, с кого и как комуникирате!

Вашите емоции се определят от 5-те човека, с които сте заобиколени най-много. Ако сте в обкръжение на негативни хора, които непрекъснато се оплакват и са в отрицателно настроение, то и вие ще понижите вибрациите и енергията. Но ако сте заобиколени от хора, които ви носят радост и положителни емоции, то вашите вибрации ще се покачат автоматично.

Ако сте във връзка, която не ви носи щастие, може би е време да я прекратите. Ако това не е възможно, то тогава бъдете предпазливи и се опитайте да намерите хора, които ви вдъхновяват и се свържете с тях. Просто си го поставете за цел!

Никой Не може да ви намали вашите вибрации БЕЗ вашето разрешение!

5.На пето място е това, върху което се съсредоточите, покачва вибрацията ви!

Колкото по-ОСЪЗНАТИ ставате, толкова повече ще обръщате внимание на нещата, които обичате и ви помагат  в живота! Колкото повече гледате телевизия, новини, реклами на безполезни стоки и токсични храни и добавки, реалити шоута и сериали, толкова повече ще си стоите в Матрицата, която ни управлява! Колкото повече стоите надалеч от нещата в Матрицата, толкова повече ще увеличите вибрациите си. Вие сте свободни, ако сте свободни в ума си! Вие създавате вашата реалност чрез своите мисли!

6.На шесто място, необходимо е да прекарвате време навън, сред природата, на плажа или в планината!

Това автоматично ще покачи вибрациите ви!

Вижте красотата на природата около вас – цветята, дървета с плодове, птичките, рекичките, морето, планината! Правете слънчеви бани, но БЕЗ слънцезащитен крем ( дори и био)! Дишайте дълбоко и медитирайте!

7.И на седмо място, четете книги, сайтове и блогове, които ви вдъхновяват да живеете по-съзнателен живот! Най- добре на релаксираща музика, вдишвайки аромата на високовибрационна композиция от етерични масла!

Обичам ви и съм благодарна, че ме четете вече повече от 7 години! Вие сте моето вдъхновение да продължавам да помагам и да съм мотивирана, да се уча и да предавам наученото!

Повече по темата за вибрациите, как да ги повишите и станете магнетични може да прочетете в книгата ми „Моето изкуство да живея и да се обичам“. До 5.04.2018 г е с 10% намаление. За поръчки ми пишете на имейл: desilifestyle.net@gmail.com като посочите адрес или офис на Еконт и телефонен номер!

Тази статия е публикувана в понеделник, април 2nd, 2018 at 10:46 в категория Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline