Онлайн курс по Аква аеробика+НЕУСТОИМА оферта

swimming poolВ очакване на по-топлите месеци е добре да помислим за приятни начини за разтоварване след тежките празнични трапези и тонизиране и детоксикиране на тялото и душата. Освен с фитнес за веган жени, аз поддържам фигурата си и с плуване, но тъй като не всеки може да плува, аз разработих мой комплекс по Аква аеробика, който е подходящ както за по-слаби, така и за по-пълнички дами. Лично аз обожавам да посещавам топли Спа центрове, басейни и сауни, в които през зимния период градусите на околния въздух и на самия басейн са 30. Комплексът е много приятен и тонизира цялото тяло. След него ще се почувствате чудесно, реаксирани и удовлетворени от раздвижването! Може 1-2 пъти седмично да прилагате този комплекс и в съчетание с 3-дневен детокс няма начин да не влезете в добра форма до лятото!

Ето и необходимата информация, а тук вижте и анонс-клипа в Youtube:

Кога?

От 16.01 до 29.02.2020 – веднага след заплащане на таксата ще може да гледате комплекса когато поискате и колкото пъти искате!

Къде? – в комфорта на вашия дом, ще получите по пощата си и-мейл с линкове към частни видеоклипове както и цялата информация за комплекса и 3-дневен детокс с хранителен план!

Какво?

Ще ви демонстрирам как се прави аква аеробика – извън басейна и в басейна. Ще научите двигателни и дихателни техники и упражнения, които след това ще може да изпълнявате самостоятелно! Ще получите цялия комплекс в PDF файл както и 3-дневен детокс с хранителен план, който да приложите в съчетание с аква аеробиката!

За Кого?

Искате ли да се разтоварите след дългите зимните месеци? Искате ли да раздвижите кръвообращението си по приятен начин? Искате ли да се почувствате отново енергични, подмладени, жизнени и позитивно настроени? Искате ли да отхвърлите стреса от ежедневното пазаруване, готвене, чистене и да се отдадете на грижи за Себе си?

Ако отговора е да, то този Онлайн курс по Аква аеробика е за вас!

DSC08251Всички участници ще получат целия комплекс както и 3-дневен детокс с хранителен режим!

Цена: 19,90 лв при предварително заплащане!

НЕУСТОИМА оферта: ако от 16.01 до 29.02.2020 закупите 1 брой от книгата ми “Моето изкуство да живея и да се обичам”, може да получите и този курс САМО за общо 33 лв!

Моля, желаещите да ми пишат на и-мейл: desilifestyle.net@gmail.com

Тази статия е публикувана в сряда, януари 31st, 2018 at 8:00 в категория Спорт.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline