Защо да предприемете есенен рестарт на организма?+Видео

Есента вече окончателно настъпи! Повечето хора предприемат пречистване на организма през пролетта, но истината е че всеки сезон е подходящ. Ето тук може да видите и видеото в Youtube!

Ако лятото сте нямали възможност да се разтоварите и да се погрижите за Себе си , то може да го направите сега, през есенния период, защото времето е все още топло и има доста слънчеви дни, а разнообразието от плодове и зеленчуци е огромно! Освен това през лятото, повечето хора прекаляват със сладоледа, който се продава на всеки ъгъл, пържената храна по капанчетата, сиренето в шопската салата, алкохола в заведенията и дискотеките и липсата на сън заради дългите нощни разговори и развлечения. Ако това е така, есента е най-подходящото време да забавите темпото и да дадете заслужеена почивка на тялото си – вашия ХРАМ, тук на Земята!

Рестартът на организма е като едно ново начало за организма, като едно пролетно пречистване, от което то има нужда всеки сезон. Това е период, през който даваме почивка на телата си да се освободят от токсините и излишните натрупвания за да се възстановят функциите на всички органи като дебело черво, черен дроб, бъбреци, кожа и т.н. Едни от най-ефективните методи са глад на вода, на сокове, на шейкове, но предвид забързаното и стресиращо ежедневие на повечето работещи дами, тези начини биха били още по-голямо предизвикателство. Освен това не всеки може да отдели необходимото време за приготвяне на специални напитки и храни или въобще не притежава необходимите за това уреди по принцип или в даден момент от живота си.

Затова в книгата си “Моето изкуство да живея и да се обичам” съм разработила 3 детокс режима (в част 2 – Детокс) като 2 от тях може да изпълните без необходимост от кухненски уреди като блендер, робот, сокоизтисквачка и т.н. Може да ги прилагате дори и по време на пътувания! Не е ли прекрасно това?

Ето и какво ще постигнете ако предприемете есенен рестарт:

-загуба на тегло;

-по-чиста и млада кожа;

-по-чисти синуси;

-повече енергия;

-по-добро храносмилане;

-редовна дефекация;

-засилване на имунитета пред грипния сезон;

-по-добра концентрация;

-емоционална стабилност и липса на депресии;

-подмладен дух!

Освен това в книгата ще научите още: топ 10 детокс храни, как да се подготвите за детокс, какви хранителни модели да спазвате по време на детокса, какви симпптоми може да очаквате по време на детокса, топ 10 детпкс практики, как да се грижите за Себе си на емоционално ниво по време на детокса, как да се грижите за местообитанието си по време на детокса , защо успеха на детокса зависи от вашата настройка и как да се мотивирате, как да се храните след детокса и т.н.

Тази статия е публикувана в вторник, октомври 3rd, 2017 at 8:14 в категория Детокс.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline