Световен детокс ден

Честит Световен детокс ден, скъпи читатели! Този ден, 22.03 и 11.07 – Международния ден на суровоядството са най-близките празници, които считам за съпричастни с дейността на моя сайт. Аз вярвам в лечебната сила на правилно комбинираните сурови храни, както и в нуждата да се детоксикираме поне 2 пъти годишно. Вярвам в това, което е ЗАКОДИРАНО в човешкото ДНК, защото тази ВЯРА ме излекува от дългогодишен хормонален дисбаланс и първи стадий на рак на матката (това го научих в последствие). Тази вяра ме спаси от скалпела без да съм знаела! Точно за това аз няма да спра да помагам и мотивирам, вас, скъпи мои читатели да се храните с повече сурова храна, да се детоксикирате по ПРАВИЛНИЯ начин, защото който ви обещава, че ще се вталите и пречистите като ядете „чисто“ месо, „чиста“ риба, „чисти“ яйца, „чисти“ млечни продукти и костен булъон ви ЛЪЖЕ, по най-подлия начин! Уморих се да гледам, как хората се заблуждават и залитат по грешния път!

Затова ви призовавам да направите нещо добро за Себе си тази пролет! Влезте във форма, но го направете по качествен начин, за да може здравословния начин на хранене да се превърне в част от вашия живот в дългосрочен план!

Точно сега е перфектното време да се подложите на магичния процес, наречен ДЕТОКСИКАЦИЯ! Това е нещо, което тялото ви извършва ежедневно, но претоварването с готвена храна и животински продукти пречи на този процес и за това се налага екстра побутване!

Знаете ли, че това, което най-много изтощава тялото е храносмилането?

Точно поради тази причина, вие се чувствате уморени и сънливи след голямо ядене!

Знаете ли, че енергията идва от съня, а не от храната?

Храната е като гориво, но съня е като батерия!

Знаете ли, че медицината не лекува тялото, нито хирургията, нито билките, нито упражненията, нито доктора, нито диетата?

Само едно нещо може да излекува тялото и това е самото ТЯЛО!

Вашето тяло е самолекуващ организъм! И точно ДЕТОКСА е процес, при който тялото открива тази негова способност!

Детоксикирайте се ако искате:

-да повишите енергията и концентрацията си;

-да повишите имунитета си;

-да обновите клетките си;

-да ви се изчисти кожата;

-да рестартирате вашия апетит и да ви се свие стомаха;

-да изгубите излишните килограми;

-да намалите подуванията на корема, подпухванията, болките и възпаленията;

-да се подмладите;

-да покачите вибрациите си;

-да се почувствате по-щастливи и обновени;

-да почувствате радостта от живота;

-да се свържете духовно с Вселената.

Не случайно, в книгата “Моето изкуство да живея и да се обичам” съм отделила специално място на детокса. В част 2 съм споделила как се прави детокс стъпка по стъпка както и 3 детокс режима!

Тази статия е публикувана в сряда, март 22nd, 2017 at 7:41 в категория Детокс.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline