Премиера на Новата ми книга+Томбола с награди+2Видеа

DSC08632Скъпи читатели, вчера (31.07.2016) беше Премиерата на Новата ми книга “Моето изкуство да живея и да се обичам” с подзаглавие “Изискана натурална грижа за зашето тяло и душа – практични съвети за здравословен начин на живот и хранене, детокс, антиейджинг, красота и wellness” в зала Перла на хотел Аква.

Много благодаря на всички, които дойдоха за да отпразнуваме това важно събитие за мен и моето семейство. Успяхме да заснемем само представянето на книгата, но не и въпросите и отговорите, които съставляваха основната част от събитието. Обсъдихме теми като разлика между веганство и ДНК-хранене, видове гладувания и ДНК-прекодиране и отговорихме на множество въпроси, свързани със здравословния начин на живот и хранене. Ето тук може да гледате част от Премиерата във видеото в Youtube. И на края изтеглихме 7-те късметлийки, които спечелиха 7-те награди, a тук може да видите и видеото в Youtube. Ето ги и тях:

1.Е-книга „Антиейджинг детокс рецепти за вътрешна и външна красота“ на стойност 15 лв – спечели Галя от Варна;

2.Онлайн рестарт програма „Аз обичам Себе си“ на стойност 49 лв – спечели Александара Попова от София;

3.Онлайн детокс програма „Чувствена красота“ на стойност 59 лв – спечели Диляна Маринова от Варна;

4.Онлайн ритрийт програма“Едноседмична луксозна грижа за вашето тяло и душа“ на стойност 79 лв – спечели Гергана Станкова от София;

5.Онлайн програма „ДНК-прекодиране“ на стойност 149 лв – спечели Десислава Попова от София;

6.Луксозен бюти комплект с Екзотичен парфюм „Desilifestyle“ с бонус био розов молив за устни на стойност 90 лв – спечели Нина Хинева от Варна;

7.Мини розов комплект „Desilifestyle“ с Екзотичен парфюм и червило-глос на стойност 35 лв – спечели Десислава Николова от Варна.

Честито на всички печеливши и моля да ми пишат на и-мейл desilifestyle.net@gmail.com за да им изпратя наградите!

И тук искам да благодаря още веднъж на всички дами, които си купиха и прочетоха книгата ми както и за прекрасните отзиви колко много ви харесва книгата. За мен като автор, няма по-голяма награда, от признанието от читателите ми!

А тук може да видите и няколко снимки от събитието:

DSC08639DSC08646DSC08651

 

Тази статия е публикувана в понеделник, август 1st, 2016 at 8:55 в категория Здравословно хранене на практика.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline