Моето 20-дневно ДНК-прекодиране+Видео

изтеглен файлСкъпи мои читатели, днес ще споделя с вас моето 20-дневно ДНК-прекодиране и обновяване на клетъчно ниво. Или защо поех моето ВЪТРЕШНО пътешествие към перфектно здраве, красота, младост и щастие, тук може да гледате видеото в Youtube!

Първо, искам да ви предупредя, че това, което ще ви разкажа трябва задължително да се прави под наблюдение или менторство на специалист или експерт по дългите гладувания (над 20 дни), защото може да си навлечете бели ако го правите на своя глава.

И второ, това което направих го мислех преди няколко месеца за лудост, но и за миг не съжалявам, че проведох именно това. Аз като цяло имах на 80-90% чист организъм, защото на 100% не е възможно да се осъществи в нашия замърсен свят (въздух, почва, вода, храна). Вече 8-ма година правя моя много плавен преход към пълно вегано-суровоядство, правила съм моите детокс програми както и 3-дневни плодови разтоварвания, които са чудесни за начинаещи хора без подкрепа от близките. Правих ги за пречистване на кръвта и храносмилателната система, но всеки у нас има унаследени фактори, които му пречат да е напълно здрав и в най-добрата си версия. Това са неща, които стоят у вас още по рождение от родителите ви, от дете, родени сте с някои предразположености към заболявания и т.н и за един ОСЪЗНАТ човек като мен настъпи момента да направя това дълбоко прочистване за да постигна перфектното си здраве и вътрешна чистота, която несъмнено се отразява впоследствие и навън. И така момента за моето 20-дневно ДНК-прекодиране настъпи на 22.02 и завърши на 12.03.2016, точно преди да започнат Великденските пости, които ще изкарам на обичайното си суровоядно хранене.

Защо наричам моето омекотено гладуване – ДНК-прекодиране?

Защото аз винаги съм казвала, че не се определям като вегетарианец, веган или суровояд, а се храня с възможно най-качествена сурова храна – плодове, салати, ядки и семена – 90-95 до 100%. Тоест храня се с храна, която е закодирана в нашето ДНК като правилна за ЧОВЕКА и устройството му. Но за да работи този прекрасен начин на хранене както за мен, така и за всички вас, които го предпочитате пред  всички други начини на хранене, аз трябваше да прекодирам целия си организъм – кръв, клетки, кости, стави, артерии, системи, начин на мислене и себеосъзнаване, както и да доизчистя напълно дебелото черво (от наслоявания от дете), черния дроб, белите дробове, бъбреците (имах хиперактивни бъбреци и пикочен мехур както и цистит), сърцето, вагината и яйчниците (родила съм се с един неразвит яйчник и сега вече е пълноценен), мозъка, очите, зъбите и устната кухина (имах няколко фисурни кариеса, но те изчезнаха по време на гладуването), прешлените (от дете бях с гръбначно изкривяване, което сега е на 90% поправено чрез съчетаването на гладуването с юмейхо). Тоест беше необходимо да направя МИЛИАРДИ “МИКРО ОПЕРАЦИИ” НА КЛЕТКИТЕ СИ (които могат да се реализират безопасно само по този начин), за да може след това ДНК- храненето да ми доставя всичко необходимо и да го усвоявам на 100% без да изпитвам никакви дефицити (които се наблюдават при други хора, непречистени чрез гладуване както съветват древните учители)! Не може да градиш ново и чисто върху старо и мръсно! По принцип е най-добре да се гладува само на вода, но понеже това ми е първо гладуване аз включих сок от цитруси сутрин и няколко ябълки през деня (4 бр) и защото ако беше само на вода е доста тежко и трябваше да го прекарам на легло, а това не можех да си го позволя. Бих казала, че изкарах моето ДНК-прекодиране изключително леко, като само първите 1-2 дни имах леко главоболие и нямах кой знае какви тежки кризи. Бях изключително продуктивна, с ясна мисъл и концентрация – работих доста върху втората си книга  и на 90% е завършена (сега ще си търся Издател), писах статии, снимах клипове, правих козметични комплекти, разхождах се, ходих на плуване и аква аеробика и въобще извършвах си ежедневните задачки без проблем и без кризи. Водих си дневник през цялото време и така ще направя и със захранването, което вече тече. Свалих само 3 кг (забележете, че отслабването въобще не е целта на моето ДНК-прекодиране), защото както казах по-рано, моя организъм беше доста чист и почти не съм изпитвала глад. Най-много от всичко ми липсваха суровите зеленчукови салати, на които съм Царица! 🙂

И като резюме на казаното по-горе, мотивите за моето 20-дневно омекотено гладуване са:

-за да прекодирам БЕЗОПАСНО моето ДНК, премахвайки унаследени генни мутации от неправилно хранещите се мои предци (родители);

-за да пречистя дебелото си черво;

-за да пречистя цялата мрежа на сърдечно-съдовата си кръвоносна система;

-за да премахна стари, увредени, зле работещи клетки, от които е изградено тялото;

-за да премахна остатъчни проблеми на пикочно-половата система, които се премахват само с гладуване;

-за да повиша моето енергийно ниво и вибрационна честота на обмен между физично и енергийно тяло;

-за да издигна духовното си съществуване над физичното чрез древния метод на „строг пост и молитва“, за опрощаване на предишни прегрешения;

-и на края, но не на последно място, за да изчистя последните следи от 15-годишната си токсична обвързаност с човек, който не беше МОЯТ човек и която връзка приключи с гръм и трясък преди 2 години, поради редица причини, които не са обект на тази статия.

Споменавам това, за да ви обърна внимание, че гладуването макар и в омекотено форма действа много аспектно, както на чисто физиологично ниво, така и на психо – емоционалното ви състояние.

WIN_20160306_10_35_20_ProЗащо избрах пост (омекотена форма на гладуване) на вода и плодове пред пост (глад) само на вода и защо е с такава продължителност (тоест 20 дни)?  

Защото това ми е първото прекодиращо дълго гладуване, по-леко се понася от организма, по-леки са токсемичните кризи, съпътстващи пречистването и прекодирането на ДНК-то ми и защото по този начин мога да изпълнявам ежедневните си дейности без да се налага да спазвам леглови режим, липсва отпадналост (както при гладуване на вода и сух пост); получава се пълно пречистване на дебелото черво по лек вътрешен и естествен начин без да се налага да се прави хидроколон терапия, но правих ежедневни клизми. Много хора предпочитат нашумелия напоследък сух пост. Аз смятам, че няма нищо на този свят, което да ме накара да не приемам вода и да наричам хроничното си дехидратиране  – лечение. Лично мое виждане, че когато търсиш пречистващ ефект трябва да имаш вода, която да разтвори и отмие, транспортира безопасно отпадните продукти, елиминирайки ги през отделителната система. Препоръчвам това да е дестилирана вода, стояла на слънце в стъклен съд. Ако нямате такава то потърсете ниско минерализирана.

Много от вас ще попитат защо никъде не съм споменала зелени смутита и фрешове от зеленчуково-плодови комбинации. Ами много просто! Най-чистото (класическо) гладуване е само на вода, но пълно изчистване на червата се получават само когато се ядат цели плодове, а не сокове от тях. Цитрусите се приемат сутрин във вид на сок, два часа след последната вода. По този начин максимално част от деня (над 18 часа) сте само на течност. повярвайте ми това е глад! Приемат се само 1 вид плод – ябълки – 4 бр. Защо ябълки, не може ли на друго? Отговорът е прост, ще гладуваме или ще ядем!? При ядене на различни плодове тялото няма да влезе в режим на пречистване на клетъчната ви маса, нито в ДНК-прекодиране. Освен това при преяждането с плодове силно ще се наруши минерално-солевия баланс. Запомнете ябълката пречиства, зеленчуците изграждат, ако ги консумирате едновременно нито се пречиствате и нищо не изграждате! Затова и Майката природа, която е изключително мъдра е преценила, че едното ще расте на дървото, а другото ще расте на Земята! Смесването им от човека не е добра идея!

Продължителността на гладуването е 20 дни, тъй като в тази форма на гладуване състоянието на дълбоко прочистване се постига по-плавно (отколкото ако сте само на вода), а именно след 4-5 ден като тялото започва да чисти съдовете, артериите и вените, последвани от мозък, сърце, черен дроб, дебело  и тънки черва, полови органи (след 15-я ден), очи и уши (след 17-я ден). Аз не съм половинчат човек и не бих оставила процесите наполовина свършени! Повярвайте ми, че оптималния минимум е 20 дни в тази омекотена форма!

ГЛАДУВАНЕТО Е ПЕРФЕКТНИЯ ЧИСТАЧ, РЕГУЛАТОР, ПРЕКОДИРАЩА СИСТЕМА НА ВАШИЯ ВЪТРЕШЕН ЛЕКАР (ОРГАНИЗЪМ), ПРИ КОЕТО ВСИЧКИ ПРОЦЕСИ ПРОТИЧАТ БЕЗОПАСНО ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ (ОСВЕН АКО НЕ Е ДЪЛБОКО КОМПРОМЕНТИРАНО)! 

ДЕБЕЛО ИСКАМ ДА ПОДЧЕРТАЯ, ЧЕ НАЙ-ВАЖНО Е КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ СЛЕД ТЕЗИ 20 ДНИ!!!

ЗАХРАНВАНЕТО – НАЙ-ОПАСНИЯ ПЕРИОД Е ИМЕННО ТО! АКО ТУК СГРЕШИТЕ ОПАСНОСТТА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ Е НАПЪЛНО РЕАЛНА! ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРАВИЛНО Е ДА СЕ ЗАВЪРНЕТЕ НА СТАРИЯ СИ НАЧИН НА ЖИВОТ ОТ ПРЕДИ ГЛАДУВАНЕТО ИЛИ ДА ВЪВЕДЕТЕ ПРЕКАЛЕНО БЪРЗО ХРАНА! ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГЛАДУВА, НО НЕ ВСЕКИ ЗНАЕ КАК ДА СЕ ЗАХРАНИ, ТАКА ЧЕ ХРАНАТА ДА Е ВАШЕТО ЛЕКАРСТВО, ЕЖЕДНЕВИЕ, ПРИЛОЖЕНО КАТО НАЧИН НА ЖИВОТ, ХРАНЕНЕ, МИСЛЕНЕ, СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Тази статия е публикувана в вторник, март 15th, 2016 at 18:58 в категория Здравословно хранене на практика.

37 коментара

 1. Галя Публикува:

  Здравей Деси,аз съм абсолютно ЗА гладуването!Миналото лято направих 20 дневно гладуване,но ядях различни плодове(не ги смесвах,в един ден един плод),но не повече от 500гр на ден. Нямах никакъв проблем с ходенето до тоалетна!Та по този повод имам няколко въпроса относно твоето пречистване : защо само на ябълки и защо цитрусите трябва да са на сок а не да ги ям цели заедно с фибрите им и защо трябва да се правят клизми всеки ден?Благодаря ти предварително!

 2. desi Публикува:

  Здравей Галя! Избрах да бъда на цитрусов сок и ябълки, защото през пролетта това е най-удачния вариант. Лятото може да се прави гладуване и само череши или само на дини. Но се е случвало инцидентно да няма как да си направя сок и съм хапвала и цял портокал. По принцип при омекотената форма на гладуване има естествено раздвижване на червата и дефекация, но аз лично за още по-добри резултати и по-малко кризи предпочетох да си правя и клизми всеки ден. 🙂 (разбира се след дефекация)

 3. Хриси Публикува:

  Деси, адмирации за всичко което правиш и споделяш!
  Чудно ми е през този период като приготвяш храна за детето си или други хора не изпитваш ли потребност да опиташ храна, а и тези видеа на които ни показваш вкуснотии пред твоето гладуване… явно си трябва воля и инат.
  Твоят блог е първото нещо, което отварям на лаптопа си, за да проверя за новости и всеки път успяваш да ме изненадаш.

 4. desi Публикува:

  Здравей Хриси и благодаря за милите думи! Много ме зарадва, че моя блог е първото нещо, което отваряш сутрин и все успявам да те изненадам, вече 6-та година! 🙂 Ами клиповете с рецепти снимах малко преди гладуването, а през целите 20-дни приготвях храна само за детенцето ми, защото и приятеля ми гладуваше с мен. Гледах да се абстрахирам от храната, защото наистина исках да постигна това, което бях си поставила като цел, а и в един момент вече спрях да изпитвам влечение към храна или беше доста слабо.
  Ели, аз клизми правя след дефекация за доизчистване, така че няма как да се наруши естествената дефекация. И няма нищо страшно, най-добре да се използва филтрирана вода. Аз в он-лайн рестарт програмата съм описала по-подробно как се правят. Пиех по 2 чаши чай на ден – 1 джиндифилов чай с лимон и малко мед както и 1 органичен зелен чай. Подслаждах ги с малко рапицов мед. С него не трябва да се прекалява – приема се по около 2 ч.л на ден.

 5. Ели Публикува:

  Здравей,Деси!Тези ежедневни клизми не могат ли по някакъв начин да нарушат естествената дефекация? Никога не съм си правила клизма и честно казано малко ме е страх. Ти каква течност използва за клизмите и по колко милилитра? И през периода на гладуване не може ли да се пие чай с мед примерно или пък във водата да се слага малко мед?

 6. Ели Публикува:

  Много ти благодаря за бързия отговор, Деси!Наистина си много вдъхновяваща, и честно казано и аз първото нещо, което правя като вляза във фейсбоок е да проверя дали не си публикувала нещо ново в дневника си :). От близо 2 години постоянно препрочитам твои публикации в блога ти и все още се уча да живея здравословно… Хубава вечер ти желая!

 7. Веси Публикува:

  Здравей,Деси,отново прекрасно синтезирана и изчерпателна информация.
  Деси, бих искала да те помоля да споделиш примерно меню и начин на захранване след гладуване, защото това е много важна част от прочистването на организма.Сигурна съм ,че ще бъде полезно за много хора. Благодаря предварително.

 8. desi Публикува:

  Здравейте Ели и Веси! И много благодаря за милите думи! 🙂
  Веси, аз в момента правя мое собствено индивидуално захранване и не се водя по чужди захранвания. Това е така първо, защото с много от познатите системи на захранване не съм съгласна и второ, защото аз се храня само по веднъж на ден освен плодовете през деня. Тоест сега аз разработвам моето захранване, което трябва да се адаптира и за хора, които ядат на обяд и вечеря. Ще ми отнеме доста време и може би по-нататък ще измисля начин как да разпространявам и моя начин! 🙂

 9. Хриси Публикува:

  Деси, планирала съм 20 дневно омекотено пречистване.Искам съвет от теб- обичайно карам 3 пъти седмично велоергометър по 1 час+лека гимнастика с гирички и 2 пъти седмично практикувам хатха йога. Питането ми към теб е трябва ли да намаля двигателната си активност през тези дни?
  Благодаря предварително.

 10. desi Публикува:

  Здравей Хриси! Остави само йогата и разходки сред природата. Другите физически натоварвания не са желателни. Успех! 🙂

 11. Кирил Публикува:

  Привет и от мен – мислех, че прекодиране на ДНК-то може да се осъществи само чрез генно инженерство в лабораторни условия, но се оказва, че вие имате способността да го направите без никаква подобна намеса. Поздравления за което. Как точно се постига абсолютна точност в прекодирането – подменят се ДНК веригите една по една или цели групи? А ако се получи грешка в подменянето, няма ли да се обърка цялостния pattern на организма? Имам предвид следното – как новото ДНК, което приемате знае точно на кое място да се закрепи, като унищожава предходната част и заема нейното място в самата верига. С ДНК-то заиграване не мисля, че може да има, понеже резултатите могат да бъдат пагубни. Благодаря ви предварително.

 12. desi Публикува:

  Здравейте Кирил и благодаря за въпроса! За сметка на старите зле работещи и стари клетки се създават нови, правилно работещи клетки. Веригата на ДНК се състои също от клетки. Това е лечение на клетъчно ниво и за удобство съм го нарекла прекодиране (преобновяване). След като се премахват по този начин наследствени болести, носени с години без медикаменти и скъпоструващи операции за мен това е ДНК-прекодиране. Аз не съм доктор, инжинер, химик, лаборант или доцент-професор, но вярвам, че чрез силата на духа, правилно насочените мисли (метода Силова, Норбеков, мантри, Йога, тайчи, ци гун и масажи), могат да се постигнат неща, които съвременната медицина не може да обясни. Точно както не може да обясни колко калории, белтъчини, мазнини, въглехидрати има в обикновената зелена трева, от която един кон става 1 тон за една година, а слона 9 тона за 2 години. И ако вие не сте гладували ПРАВИЛНО и не сте се хранилим суровоядно няма да ме разберете!
  Аз лично премахнах лоши унаследени гени от моите родители като неразвит 1 яйчник, гръбначно изкривяване от дете, първична кандида, хиперактивни бъбреци и упорито дългогодишно акне както и жилото на рака на матката, чийто растеж бях успяла да стопирам със суровоядното ми хранене, което всички медици наричаха оскъдно+моята първа бременност, в която за разлика от всички останали жени бях качила само 5 кг (бебето се роди 3,250 кг). Чудеса се случват ако вярваме в тях!:)

 13. Кирил Публикува:

  Така, благодаря за коментара – все пак не разбирам как точно става самата подмяна на тези клекти, как точно се програмират да отидат на правилното място, за да подменят вече остарелите такива. Вярно, че с правилна мисъл и насочване на енергийните потоци в положителен вектор, съзнанието е способно да преодолее множество проблемни ситуации. Тай дзи цюан не го свързвам с гладуване и/или суровоядство, но тези “необяснимите” неща за прекодирането на самата клетка ме вълнуват в известна степен.

 14. desi Публикува:

  Няма как да се обяснят някои неща с прости думи, Кирил! Тялото се самопрекодира само като му дадеш ШАНС чрез това ДНК-прекодиране. Изчиства се изоснови и след това с ПРАВИЛНО захранване със суров растителен материал се създават нови, чисти и здрави клетки! И по този начин става “подмяната”! Но всичко това надълго и нашироко обяснявам в най-новата си он-лайн програма “ДНК-прекодиране”, чиято премиера ще бъде заедно с втората ми книга “Моето изкуство да живея и да се обичам” с подзаглавие “Изискана натурална грижа за вашето тяло и душа – практични съвети за здравословен начин на живот и хранене, детокс, антиейджинг, красота и wellness” след около 1 месец. 🙂

 15. Кирил Публикува:

  Виждам, че тук има диктатура над коментарите и цензура на словото – непонятно защо всички мои останали коментари по някаква непонятна за мен причина не са “одобрени”. Не съм обидил или нагрубил никой от потребителите, не съм осъдил суровоядството, не съм изказвал коментари не по темата… Все пак благодаря ви за отговора, Десислава, но той така и не удовлетвори първоначалното ми запитване за клетъчното “прекодиране”. Както и да е – пожелавам ви здраве и спокойна кармична връзка със света и природата, тя знае какво да прави с нашето съществуване.

 16. desi Публикува:

  Здравейте Кирил! Съжалявам че съм се забавила с одобряването на вашите коментари. Просто не стоя по цял ден на компютъра и си имам и други ангажименти. А такова “одобрение” съществува, защото преди около 5 години сайта ми беше нападнат от хакери и бях залята със спам. Това продължава и до днес и не бих искала да пълня сайта със спам. Благодаря за интересните коментари, които вече съм одобрила! 🙂

 17. Биана Публикува:

  Здравей, Деси, благодаря за всичко, което правите с Александър Борисов за такива, които сега тръгват по вашия път! Успехи във всичко ви желая! Писах ти на имейла!

 18. Mladen Публикува:

  Здравейте,
  Бихте ли ми казала дали ДНК прекодирането може да се прави от човек страдащ от диабет тип 2, както и дали може да се изпълнява обичайният дневен ритъм на работа?

 19. desi Публикува:

  Здравей Младен! Ето тук на тази страница може да прочетеш противопоказанията и показанията за ДНК-прекодирането:
  https://desilifestyle.net/%D0%BE%D0%BD-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82/
  най-отдолу
  С диабет тип 2 може да се изпълнява. Програмата не пречи на обичайния ритъм на работа стига да не е много натоварваща и да се вдига тежко!

 20. Сахел Публикува:

  Здравей, Деси :)За втори път се започнах детокс чрез омекотената форма на гладуване.Днес ми е втори ден.Не смея да продължа повече от 7 дни, тъй като спортувам активно и започвам да губя доста мускулна маса. Като цяло се храня на 90% със сурова растителна храна. Предишният ми “пост” продължи 10 дена последван от адекватно захранване с плавно включване на зеленчуци, без промяна на ежедневната ми активност. Само че месечният ми цикъл изчезна,и повече не се появи от тогава(май месец),макар че увеличих леко приема на въглехидрати и мазнини. При теб ДНК прекодирането има ли подобен ефект? Можеш ли да ме посъветваш как да възстановя работата на хормоните си? Има ли храни които помагат за регулиране на цикъла?

 21. desi Публикува:

  Здравей Сахел! Много кратко си гладувала, тялото не е излекувал проблема в яйчниците и затова е спрял “за ремонт”. Аз въпреки, че съм слаба, тренирам на фитнес, след 20 дни ДНК-прекодиране отслабнах само 3 кг, които след това възстанових. Веднага ми дойде и цикъла след гладуването и почти веднага забременях с второто си дете. Сега съм в 5-ти месец бременна. Ако искаш да проведеш адекватно ДНК-прекодиране, аз вече предлагам онлайн програма ДНК-прекодиране, в която давам отговор за всички грешки, които могат да се допуснат. Освен това по време на глад не ти препоръчвам фитнес или нещо по-силово. Това е абсолютно забранено! Фитнесът се включва при захранването със зеленчуци!
  https://desilifestyle.net/%D0%BE%D0%BD-%D0%BB%D0%B0%D0%B9%D0%BD-%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%80%D1%82/

 22. Диана Публикува:

  Здравей Деси,
  Чета за ДНК прекодирането , което силно ме заинтригува, НО прочетох за противопаказанията за хора с отстранени части от щитовидната жлеза или на хормонозаместваща терапия. Аз съм на такава хормонозаместваща терапия и се надявах чрез ДНК прекодирането да помогна на щитовидната жлеза да се възстанови. И искам да попитам каква е причината в тези случаи като моите да не се получи и ако направя това 20 дневно гладуване какво може да ми се стане ?

 23. Александър Борисов Публикува:

  Обърнете се към доктор Емилова за да ви регулира хормонозаместващият препарат ако има индикации за това. Гладуване е трябвало да направите поне 2-3 години преди скалпела. От ДНК предкодиране можете силно да се влошите и за това няма да е виновно гладуването а това, че са изрязани части от вас…

 24. Александър Борисов Публикува:

  Противопоказания:

  Базедова болест (тиреотоксикоза) – по изключение може да бъде проведено лечение при затишие на болестта с нормални хормонални изследвания
  Високостепенна бъбречна недостатъчност (за хемодиализа или бъбречна трансплантация)
  Ендометриоза – не се лекува с програмата, но не е противопоказание за провеждането й
  Захарен диабет I тип – приемат се за лечение само млади хора с новооткрит диабет, които се подлагат и обучават на природосъобразно хранене. Инсулиновото лечение не се спира!
  Остри инфекциозни заболявания
  Психични заболявания (шизофрения, циклофрения и др.)
  Рак и други злокачествени заболявания – с цел профилактика се приемат единствено пациенти в добро общо състояние, без данни за разсейки и след цялостно проведено стандартно лечение (операция, химио-, лъчетерапия и др.)
  Ревматоиден артрит в напреднала фаза
  Системни автоимунни заболявания (лупус и др.)
  Тежки анемии (хемоглобин под 90 г/л)
  Тежка хронична сърдечна и дихателна недостатъчност
  Тежки хормонални заболявания (Адисонова болест, акромегалия и др.)
  Чернодробна цироза
  Язва с усложнения или висок риск от такива
  Кортизоново лечение по схема във високи дози
  Други тежки заболявания в напреднала фаза – това е поместено в сайта на клиниката на Емилова. Според мен суровата храна не може да ви навреди..ала дълъг глад на химическите хормони няма да е зле за вас?

 25. Диана Публикува:

  Здравейте Александър Борисов,

  При мен отстраняване на щитовидната жлеза не се е налагало, тъй като моето заболяване е Хашимото и имам частично увреждане на нея и за това пия лекарства. В този случай предполагам също е противопоказно и няма възможност за някакво възстановяване на щитовидната жлеза. Какво е вашето мнение?

 26. desi Публикува:

  От днк прекодирането може да се влошиш, за съжаление, Диана и затова без лекарски контрол не ти препоръчваме програмата. Затова изолорах програмата от Новата си книга, която включва безопасни детокси за самостоятелно ползване. Днк прекодирането изисква задължителна консултация. Не всеки може да го проведе. Състояието може да се подобри значително чрез храненето, описано в книгата ми, но не и да се излекува напълно.

 27. Диана Публикува:

  Благодаря ти Деси,

  Да в момента правя точно това преминала съм на веганство, тъй за суровоядство мисля че все още не съм готова :). Прочетох хора , които са преминали на веганство с моето заболяване и се чувстват по добре. Надявам се да се случи това и с мен тъй като не ям животински продукти от 2 седмици и за сега не мога да кажа нищо!
  Желая ти лека бременност и раждане 🙂

 28. desi Публикува:

  Благодаря ти за пожеланията, Диана. Успех и на теб!

 29. Таня Публикува:

  Здравей Деси, може би е извън темата, но понеже спомена Юмейхо, би ли споделила (може и на лични) при кого го правиш, защото във Варна има много, но не бих се доверила на всеки, много е специфично. Иначе за 20-дневното гладуване-поздравления, бих го направила, най-много съм гладувала 14 дни без клизми на череши и чай с мед, по Лидия Ковачева, тази програма ми се струва същата с различно захранване. Благородно завиждам на изчистеният ти организъм 🙂 Всичко добро ти желая, успех!

 30. desi Публикува:

  Здравей Таня и благодаря! Александър Борисов владее 7 вида масажи, вкл и юмейхо. Той ми ги правеше по време на Днк прекодирането. Всъщност основното на което акцентирам в програмата е именно захранването и практиките, които правих за преодоляване на кризите. Също така най- важното е как човек продължава начина си на хранене и живот след захранването!И Днк прекодиране под 20 дни не е възможно да се случи! Всичко добро и на теб!😃

 31. Лина Публикува:

  Здравейте,има ли смисъл да се прави това 20 дневно гладуване,ако след това бавно се премине към хранене с месо и много рядко се хапва нещо сладко примерно по повод.И подходящо ли е при ХАшимото

 32. desi Публикува:

  Здравей Лина! Да, тази програма е напълно подходяща при Хашимото. Казвам го като човек, който е предразположен към това заболяване. Моята майка го има от млада и е на хапчета цял живот. Сестра ми също има проблеми с щитовидната жлеза, а имаме 1 година разлика. Аз нямам никакви симптоми на болестта, TSH ми е в норми. Ако след Днк прекодиране се върнеш плавно към консумация на месо и сладко за съжаление ще се изгуби ефекта. Показателите ти значително ще се подобрят, но нямам идея за колко дълго. Аз затова казвам, че тази програма не е еднодневка или едномесечна, тя трябва да се спазва цял живот! Успех!

 33. Ира Публикува:

  Деси, ежедневна ли е дефекацията при омекотеното гладуване? Как е нормално да бъде? Аз започнах режим на плодове – по 4 ябълки на ден, но дефекацията не ми е ежедневна, за сега.

 34. desi Публикува:

  Здравей Ира! Да, моята беше ежедневна и по 2 пъти на ден. Ако няма дефекация може да настъпи самоотравяне. Трябва да излизат токсините и напластените фекалии по червата. Иначе ще започнат по-сериозни кризи и гладуването няма да протича адекватно.

 35. Ира Публикува:

  Благодаря Деси, аз точно заради това искам да направя гладуване, за да си реша проблем с чревния мотолитет. Но, явно няма да стане, за съжаление! 🙁

 36. desi Публикува:

  Има си начини за справяне с всички кризи, които съм описала в онлайн програмата Днк-прекодиране.

 37. Ира Публикува:

  Звучи обнадеждаващо. Предстоят ми някой изследвания и след това, обмислям да закупя програмата. Дано да ми помогне. Старая се да влагам пари, само в ефективни неща, поради ограниченият им характер.. Благодаря, Деси! 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline