Лечебната сила на масажа с положително отношение

downloadСигурно сте учудени от темата, която съм решила да засегна в сайта си, особено от човек, който не знае как се прави масаж, но обича да получава. Масажът е като храната, той може да ви зареди както с положителна така и с отрицателна енергия. Ако консумирате много мъртва храна, месо и млечни продукти, те ви носят отрицателна енергия, така е и при масажа – внимавайте Кой ви го прави, Къде и най-вече Каква козметика използва. Като човек, който е работил в 5-звездни Спа центрове и се е “сблъсквал” с токсични терапевти, които си вършат работата вкиселени от злоба мога да ви кажа, че масаж от такъв “специалист” може да ви се отрази по-скоро отрицателно. Ще попитате Защо? Защото масажа е обмяна на енергии между масажиста и този, на който му се прави масаж! Опитният терапевт може да отнеме от отрицателната ви енергия, но може и да ви зареди с такава, а също може и вие да му предадете такава и да го накарате да се разплаче! (виждала съм такива случаи)

Обстановката също е от голямо значение! Какъв релаксиращ масаж може да получите например на плажа, сред викащи плажуващи, пияни туристи и бумтяща музика от съседното плажно заведение? Едва ли ще е релаксиращ, но и такива случаи съм виждала! Атмосферата трябва да бъде топла, отпочиваща, приятна, заглушена и с приятна музика!

А козметиката? Повечето хора въобще не се замислят за нея, но аз лично съм повече от потресена от тази, която се използва са масажи и спа процедури в 5-звезвдните Спа центрове. Използва се изключително нискокачествена и вредна козметика, която със сигурност не бихте изяли. Разговаряла съм със собственици на Спа центрове относно този казус и отговора е че 1 л масло им излиза 4-5 лв, а например кокосовото масло е поне 50 лв за  същото количество. Затова моята препоръка е освен да внимавате Кой ви прави масажа, Каде, но и да разпитате за маслото, с което ще ви правят масажа, а най-добре е да си носите малко бурканче с чисто кокосово масло – най-доброто масажно масло!

А ето и причините, заради които е хубаво от време на време да си подарявате масаж от опитен терапевт с положително отношение:

-масажа има силно релаксиращ ефект;

-масажа има антиестрес ефект;

-масажа разблокирва енергийните канали;

-масажа лекува болки по тялото;

-масажа раздвижва лимфната система като подпомага нейното пречистване;

-масажа подобрява кръвообращението;

-масажа отпуска тялото и действа приспиващо;

-масажа подобрява настроението и лекува депресия;

-масажа може да ви вдигне либидото (стимулират се определени точки, които ви възбуждат сексуално);

-масажа може да ви донесе доста приятни положителни емоции и да ви накара да се усмихнете! 🙂

-масажа ви прави благодарни и това автоматично покачва вашите вибрации на високи честоти!

Тази статия е публикувана в понеделник, ноември 2nd, 2015 at 9:03 в категория Wellness.

2 коментара

  1. Александър Борисов Публикува:

    Доверието е ключов фактор в изкуството на масажа и регресивната хипноза, психоанализ и “подреждането на пъзела”!

  2. Александър Борисов Публикува:

    Специална дама = специално отношение…

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline