Стани Health coach

След като вече повече от 4 години работя като сертифициран Health coach (вече и член на Сдружението на Нутриционистите в Бълагария) и съм сбъднала мечтата си да помагам на много хора да живеят по-природосъобразен и съзнателен живот, бих искала да съдействам и на тези от вас, които желаят да превърнат страстта си за здравословен живот в професия.

Институтът по интегративна нутриционистика (Institute for Integrative Nutrition) е най-голямото училище по хранене с над 100 000 завършили по целия свят, което съществува от повече от 25 години.

Ето и линк към статия, че Международната Американска Медицинска Асоциация ПРЕПОРЪЧВА Health coaches или специалисти като мен:
https://www.change.org/p/4791446/u/23200712…
Статията е от 29.08.2018!

Някои от вас през тези години са ме питали лично да им разкажа повече и знаете, че аз го препоръчвам ГОРЕЩО на тези, които желаят да променят живота и кариерата си. Затова аз станах ПОСЛАННИК и бих съдействала на всеки.

Ето и накратко какво представлява този 1-годишен курс.

Това училище се намира в Ню Йорк, но НЕ се налага да пътувате до там. Курсът е изцяло онлайн и вие може да си сваляте лекциите и да ги гледате когато пожелаете.

Но се налага да бъдете отдадени за 1 година, по около 5 часа на седмица. Не е необходимо да напускате работа (аз лично работих по хотелски и спа рецепции през цялото време) или т.н. Ще имате по 1 модул на седмица и часовете и лекциите са изключително интересни, вълнуващи и разнообразни.

Да, накрая и вие ще получите СЕРТИФИКАТ за Health coach. Но курса НЕ е само за тези от вас, които желаят да променят кариерата си. Фокусът на обучението е върху храненето, но ще научите и как да си изградите бизнес, който да ви носи постоянен приход.

Ще намерите информация за всички видове диети, но училището НЕ промотира никоя, защото IIN фокусира върху био-индивидуалността.

Както във всяка една сфера, и тук е необходима инвестиция. Таксата може да се плати наведнъж или на части. И може да си спестите до 1500 долара, защото аз съм ПОСЛАННИК към IIN. Ако имате още въпроси, може да се обадите или свържите директно с представителите и те ще ви обяснят всичко. Те са много мили и приятни. И повярвайте ми, няма друг такъв курс, който да ви даде толкова много. Дори още по време на обучението може да практикувате и да си върнете част от инвестицията. А до 1 година след това е напълно възможно да възвърнете и цялата и да започнете да печелите. Аз лично успях за НЕ повече от 6 месеца!

Може да видите и примерен клас, в който ви обясняват какво е Health coach, и как той помага на хората да направят дълготрайни промени в здравето си и начина на живот.

Като студент в IIN вие ще научите коя е първостепенната и коя второстепеннатта храна – най-важната концепция в програмата за създаването на по-здрав и по-щастлив живот.

Вие може да промените живота си още с настъпването на Новата 2020 година, като се включите в първия за годината курс през януари.

Ако сте готови да се присъедините, позвънете на телефон (International): +1 (212) 730-5433 и НЕ забравяйте да споменете моето име (Desislava Peeva) за да получите намаление на годишната такса. Може и да се свържите с мен на имейл: desilifestyle.net@gmail.com и аз ще ви препратя за да ви се обадят!

Вижте и примерния клас тук!

А ето и последния отзив за моята 6-месечна Health coaching програма от прекрасната ми клиентка Стефи, с която работихме през последната половин година заедно за постигане на нейните здравословни и лайфстайл цели:

“Благодаря ти за споделенето време и знания с мен през всичките тези 6 месеца, в които имах възможност да преосмисля много неща и да променя не само своето мислене, но и начина си на живот и начина, по който да правя избори, а също така и начинът, по който да действам. Далече съм все още от едно излекувано тяло, мисли и емоции, но извървях един наистина дълъг път и ти също много ми помогна за това.
Гладуването, което направих още в началото, бе изпитание за мен, но се справих и не само това. Вдъхнових още двама души, които го направиха заедно с мен и взаимно се подкрепяхме. Промяната всеки ден в мен е промяната, която ме кара да се чувствам жива, вдъхновява мен и други хора и те неусетно пожелават това и за себе си, а за мен това е прекрасно!
Изхвърлих от живота си толкова много неща, и всеки ден разбирам с колко по-малко мога да живея – материално и нематериално.
За мен тази шест месечна промяна продължава и занапред и далеч не касае само храната, а и много други страни на живота.
Твоята искреност и прямота, минимализъм и стремеж към добро са толкова зареждащи! Благодаря ти за всичко и ти пожелавам
да продължаваш да преоткриваш своето щастие и смисъл както досега, следвайки себе си!”
А ето и обратната връзка на последната участничка в моята програма – прекрасната Поли Петрова (от 02.2019):
“Здравей мила Деси,
с това писмо искам безкрайно много да ти благодаря за толкова бързо изминалите 6 месеца. Първо бих уточнила, че със задрвословно хранене (веган и суровоядство) се занимавам, чета и търся повече от 6 години. Но все ми липсваше нещо, което да ми послужи като основа за да мога да се развивам за напред, да интегрирам това хранене в моето ежедневие, което въобще не е лесно със семейство, две деца и работа. И благодарение на теб, твоя голям опит и всеотдайна работа успях най-накрая да постигна и това. Много съм щастлива и благодарна, че нашите пътища в живота се пресякоха. Тук не става въпрос само за здравословно хранене,  а цялостен начин на живот, където всички аспекти са свързани и важни за постигането на балансиран и здравословен живот. Аз продължавам да те следя всеки ден и да прилагам наученото всекидневно. На всеки, който още не  е направил твоята програма, горещо го препоръчвам, защото той ни осигурява промяна в живота, която е неописуема. Game changer на английски език е най-правилното описание според мен!
Най-мили и сърдечни поздрави, Деси,
продължавай все така безуморно  с плана с енергия и много нова информация да ни подкрепяш в нашия път.
П.П. С нетърпение очаквам новата ти книга както и всички други нови проекти. Резервирам си веднага едно копие щом е готова!”

Успех!

Деси Пеева


Inline
Inline