За мен

Здравейте и добре дошли в моето райско кътче!

Казвам се Десислава Пеева и по образование съм дипломиран Магистър по туризъм, а от октомври 2015 съм вече и  холистичен сертифициран Health Coach в Institute for Integrative Nutrition в Ню Йорк, САЩ, член на  International Association of Health Coaches (IAHC), както и на Съюза на Нутриционистите в България. Посветила съм почти 20 години от живота си в изучаване на най-новите изследвания в областта на здравословното храненето, а последните 9 години съм отделила по-специално внимание на суровоядството след като успях да се справя сама с дългогодишни хормонални проблеми. Затова и моята мисия е да помагам на работещи жени и майки с хормонални проблеми и стресиращо ежедневие да намерят вътрешния си баланс като ги уча да се грижат за Себе си по изискан и природосъобразен начин.

Аз не се определям като суровоядец, вегетарианец или веган, а още по-малко като месояден. Просто не обичам тези етикети и не виждам смисъл хората да се разделяме в подобни групи! Привърженик съм на суровоядството, но това не означава, че от време на време не хапвам нещо готвено. Този сайт е за всеки, който желае да научи как да се грижи за своето тяло и душа по натурален начин.

Освен статии за здравословно хранене, в блоговата част на сайта споделям натурални антиейджинг и детокс тенденции, информация за моите любими супер храни, експериментите ми в „суровата кухня“, натурална козметика, моите спорт програми, wellness вдъхновения и минимализъм идеи.

Амбицията ми е да продължавам да споделям невероятния опит и знания с по-широка публика чрез създаване на онлайн програми, писане на книги, снимане на видео  клипове за youtube канала ми и организиране на здравословни курсове, семинари и ритрийти.

Ако идеите, информацията и вдъхновенията в публикациите ви харесват, моля да ме подкрепите като оставите коментар и споделите www.desilifestyle.net с вашите приятели и семейство!

Освен това, ви препоръчвам да се абонирате за моя БЕЗПЛАТЕН Newsletter, който е уникален и пълен с полезна информация, като изтеглите БЕЗПЛАТНАТА ми е-книга със здравословни рецепти за хора без кухненски уреди от горния десен ъгъл на сайта! По този начин 2 или 3 пъти месечно ще получавате имейл от мен с най-новите статии и рецепти от блога!

Деси Пеева

DSC08240За контакти: 

Youtube channel:https://www.youtube.com/channel/UCN2JOsnj1m_9nI-jt6_DnQg

Facebook official page: https://www.facebook.com/www.desilifestyle.net?ref=aymt_homepage_panel

Facebook profil: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000126351039

 

Instagram: peevadesislava

E-mail: desilifestyle.net@gmail.com


Inline
Inline