ВЛОГ 9: Една седмица от живота ми на Health coach/Зима-пролет+Видео

Скъпи мои приятели, в средата на месец Февруари 2021 реших да заснема 1 седмица от живота ми на Health coach под формата на видео, в което споделям моменти от ежедневието ми през зимно-пролетния период. Припомнете си последния от декември тук. Надявам се да ви е полезно и интересно и ще се радвам да споделите мнението си и какви теми искате да засегна в бъдещи видеа. БЛАГОДАРЯ!

Направете си кафе или чай и го изпийте в моята компания в рамките на почти 20 минути!

Топ 10 навика на МИНИМАЛИСТА+Видео

Преди повече от 7 години започна моя път към МИНИМАЛИЗЪМ и бих казала, че това е философията на живота ми заедно с пропагандирането на растително-суровоядното хранене и натуралната домашна козметика. Определям се като екстремен МИНИМАЛИСТ и това изключително много ми харесва. Обичам да се поставям извън зоната си на комфорт и екстремността в тази насока ми помага много да израстна като личност и да отстоявам принципите си. За да станеш минималист се изискват навици, които да се приложат на ежедневна база. Затова днес ще споделя моите топ 10 навика:

Храня се за 1 ден като 62-годишната Dr.Elizabeth Lambаer+Видео

Скъпи приятели, днес продължавам поредицата, посветена на известни суровоядки с прекрасната и усмихната 62-годишна Д-р Елизабет Ламбер, която открих преди около 4-5 години и от тогава гледам редовно видеата й. Дори си купих и книгата й “Skinny dipping in the fountain of youth”. Тя е винаги позитивна и излъчва жизненост и енергичност.

Топ 13 стъпки към МИНИМАЛИЗЪМ+Видео

Изминаха повече от 7 години от както започнах моя път към МИНИМАЛИЗЪМ и бих казала, че колкото по-навътре навлизам в материята на практика, толкова повече се влюбвам в самия процес на опростяване на живота. Защото буквално с всеки изминал ден все повече опростявам и имам повече време просто да живея, а не да се чудя кое къде да сложа. Има много хора, които биха искали да започнат също своя път към по-минималистичен и по-ниско консуматорски живот. И понеже скоро ще настъпи пролетта, смятам, че е удачно време за детокс на тялото, ума и дома, затова в днешното видео ще ви представя топ 13 стъпки, които е необходимо да предприемете:

Моята капсулна бюти колекция с 13 елемента/МИНИМАЛИЗЪМ в козметиката+Видео

Тази статия е продължение на предната статия „Минимализъм в гардероба: Моят капсулен гардероб с 29 елемента+13 любими ВИЗИИ за всеки повод“ .

Като един ИСТИНСКИ минималист, тази моя страст да живея с малко се пренася и в Козметиката. Затова днес ще споделя моята Капсулна бюти колекция.


Inline
Inline