ВЛОГ 11: моят юни+Видео

Здравейте,  приятели! Днес споделям влог, в който ви разказвам какво се случва при мен през юни. Ако ви харесват този тип видеа, оставете ми коментар дали желаете да продължавам да ги правя всеки месец.

Направете си кафе или чай и го изпийте в моята компания за 30 минути. 

Моите топ 10 съвета за здравословен туризъм+Видео

Скъпи читатели, ваканционния сезон наближава и всеки се замисля къде да прекара отпуската си – дали на хотел или къмпинг, дали за 1 или 2 седмици, или 1 – 2 дни, хубаво е всеки да разчупи ежедневието и да си отдъхне от работата. Затова днес ще ви споделя моите топ 10 съвета за здравословен туризъм или как да си прекарате чудесно и да не се върнете още по-изтощени и с няколко килограма по-тежки, а тук вижте и видеото в ютюб:

Защо да предприемем детокс през лятото?

Защо да предприемем летен детокс?

Всеки сезон е подходящ за детокс, но лятото най-вече:

Защото когато е топло навън  нашия организъм се детоксикира  по-лесно!

Защото по принцип лятото е хубаво да консумираме повече сурови и леки храни!

Защото има изобилие от органични и сезонни плодове и зеленчуци!

Топ 7 съвета за постигане на бикини форма за лятото на 40+Видео

Времето се затопля и все повече жени желаят да постигнат бикини форма. Никога не съм акцентирала в моя сайт върху отслабващия ефект на растителното хранене, но е факт, че вече повече от 13 години с лекота се поддържам в бикини форма целогодишно. Много дами на вегетариански или веган режим са ми писали, че искат да свалят няколко излишни килограми, да изгладят целулита и да се стегнат. На 20 години е много лесно да отслабнеш и да постигнеш бикини форма, на 30 години става малко по-предизвикателно особено ако сте раждала, а на 40 е доста по-трудно. Затова е добре да вземем мерки на време за да не изпунем положенито на 50 и 60 години.

Сестра ми ме гримира за лятно парти+ Видео

Скъпи приятели,  днес бих искала да споделя едно по-различно видео, което няма нищо общо с мисията на моя сайт, а именно сестра ме гримира за лятно парти. Надявам се да ви е интересно! Пожелавам ви разкошно лято, изпълнено с положителни емоции и реални изживявания!


Inline
Inline