Топ 10 навика за по-голяма наслада от живота+Видео

Често забързани в стресиращо натоварено и проблемно ежедневие, ние забравяме да се наслаждаваме на живота тук и сега и затова днес бих искала да споделя топ 10 навика, които ще ви донесат по-голяма радост и щастие в живота.

Здравословно ястие в буркан за офиса или бърза вечеря/Zero waste home food+Видео

Скъпи приятели, днес бих искала да ви споделя идея за обяд в офиса или бърза вечеря. Това здравословно ястие в буркан, което може да занесете на работа. Изсипвате го в купа, разбърквате и си хапвате с удоволствие. Много по-добро е от хамбургер, пица, баница или друга тестена закуска както и готово ястие с незнайни съставки. Може да използвате всякакви остатъци от зеленчуци и да направите ваша собствена комбинация и да проявите въображение. Също така може да си приготвите няколко буркана и да съхранявате в хладилника като дори няма нужда от претопляне, защото ястието е вкусно и на стайна температура!

Не може да налеете “младо вино” в “старо шише”!+Видео

Не може да налеете “младо вино” в “старо шише”! Всеки би се зачудил “Какво пък означава това?”

И с право! Затова ще се опитам да обясня! Опитните винари ще ви кажат, че младото вино трябва да налеете в чисти шишета. Ако го налеете в мръсни, то ще ферментира и ще се развали много бързо. Логично, нали?

Сурови зеленчукови рулца с манголд+Видео

Скъпи приятели, днес бих искала да ви представя една лесна и бърза рецепта за сурови зеленчукови рулца от манголд, които са подхоящи за обяд или вечеря като предястие или за пикник!

Как се отглеждат кълнове и поници вкъщи БЕЗ специален уред?+Видео

Скъпи приятели, днес бих искала да споделя какви са ползите от кълновете и пониците и как се отглеждат в домашна обстановка БЕЗ специален уред. Това видео е много желано и дългоочаквано от мнозина и затова реших да помогна на тези от вас, които имат желание, но нямат необходимите знания. И запомнете едно, БЕЗ практика, няма резултати. С течение на времето ще придобиете опит и ще става все по-лесно и по-лесно. Никой НЕ се е родил научен, а тук вижте и видеото в ютюб!


Inline
Inline