11.07 – Международен ден на суровоядството и какво ям в един ден?+Видео

Днес е 11.07  и бих искала да ви честитя Международния ден на суровоядството! Хапвайте повече сурова храна и се наслаждавайте на живота, преследвайте целите си и бъдете пример за вашите близки и приятели!

Травел ВЛОГ: На Еко фестивал в Бургас+Видео

Скъпи приятели, на 4 и 5.07 гостувах на Еко семейство Бургас – фестивал за природосъобразни продукти. Там бях лектор и темата на лекцията ми беше “Как с растително хранене да постигнем здраве, перфектна форма и красота?”Реших да заснема най-важните моменти в травел влог като във видеото ще видите:

Топ 10 положителни страни на МИНИМАЛИЗМА и 25 неща, които спрях да купувам+Видео

С думата МИНИМАЛИЗЪМ се “срещнах” преди около 6-7  години когато ОСЪЗНАХ , че тя ме описва много добре, защото може да промени живота ви драстично в положителна насока. Минимализъм е решение да живееш с малко, да НЕ си консуматор, да имаш по- малък индивидуален еко отпечатък върху планетата за да я опазим по- дълго за бъдещите поколения ( изчислете вашия отпечатък тук), да НЕ се поддаваш на реклами, медии и инфлуенсъри и да си имаш собствено мнение по много въпроси от живота БЕЗ никой да ти влияе!

Как се прави ДУШ МЕДИТАЦИЯ?+Видео

Скъпи мои приятели, днес бих искала да ви представя едно малко по-различно съдържание и с по-различна форма на видео. Надявам се идеята да ви хареса и ще се радвам да споделите впечатленията си.

В съвремемния свят, ежедневието ни е натоварено и стресиращо, повечето хора НЕ успяват да забавят темпото, затова днес ще ви предложа 3-минутна ДУШ МЕДИТАЦИЯ, докато сте в банята. По този начин ще се изчистите от негативните емоции и безпокойството, ще се разтоварите, ще релаксирате и ще се почувствате по-добре, а тук вижте и видеото в ютюб!

ВЛОГ 6: Една седмица от живота ми на Health coach в НОВИЯ ни дом+Видео

Скъпи мои приятели, средата на месец Юни 2020 се преместихме в НОВИЯ ни дом и реших да заснема 1 седмица от живота ми на Health coach под формата на видео, в което споделям моменти от ежедневието ми. Припоменте си другите ми влогове в края на месец Май, в края на месец Август, в средата на месец Декември 2019 както и в средата на месец Февруари 2020. Надявам се да ви е полезно и интересно и ще се радвам да споделите мнението си и какви теми искате да засегна в бъдещи видеа. БЛАГОДАРЯ!

Направете си кафе или чай и го изпийте в моята компания в рамките на почти 40 минути!


Inline
Inline