Моите топ 10 съвета за секси и здравословен тен+Видео

Плажният сезон наближава с пълна сила и освен за фигурата си всеки се замисля и какъв слънцезащитен лосион да си закупи за да направи тен докато се препича по цял ден на слънце.

Първо, какво всъщност е тен? Това е потъмняване цвета на кожата в следствие излагане на ултравиолетова радиация. Това потъмняване е причинено от формирането на специфичен пигмент наречен меланин в по-долните слоеве на епидермиса. Меланин произхожда от гръцката дума „melas”  (означава „черен“) и е черният пигмент, който определя цвета на кожата. Колкото повече меланин се образува, толкова по-тъмна става кожата. Образуването на меланин в кожата е защитна реакция към слънчевата ултравиолетова радиация. По този начин когато вашата кожа придобива тен, това е естествена реакция на защита от слънчевите лъчи.

Пролетна розова протеинова смути купа+Видео

Днес бих искала да ви споделя рецептата за тази прекрасна пролетна розова протеинова смути купа, която е богата на много минерали и витамини, полезни въглехидрати и протеини.  Тя е чудесна за след фитнес тренировка и ще подпомогне възстановителните функции на организма. Тази смути купа направих с помощта на Warrior – Optimal Protein Superfood, която ми е предоставена като подарък от www.ancestralsuperfoods.bg.

Как прекарвам един пролетен Wellness ден БЕЗ да харча пари? Zero waste грижа за себе си

Скъпи приятели, днес реших да ви споделя как преминава един мой пролетен Wellness ден БЕЗ да харча пари за скъпи процедури по СПА центрове и козметични салони. Надявам се да ви вдъхновя и мотивирам и вие да се погрижите за Себе си в домашна обстановка без да се налага да давате излишни пари, а тук вижте и видеото в ютюб!

Сурова супер гуакамоле пица +Видео

Днес бих искала да ви споделя рецептата за тази прекрасна сурова супер гуакамоле пица, която е богата на много минерали и витамини, които ще подхранят кожата ви и косата от вътре на вън. Тя е веган, без глутен, без лактоза, без яйца и без ядки тоест никакви алергени. Чудесна е за бърз лек обяд или вечеря ако блатовете са приготвени като заготовка. Тази пица направих с помощта на Oracle – Силата на Ума, която ми е предоставена като подарък от www.ancestralsuperfoods.bg.

Предизвикателството “Моята година на супер ниско консуматорство”

Скъпи приятели,  днес бих искала да споделя за моето лично предизвикателство ” Моята година на супер ниско консуматорство “. Разберете във видеото защо го правя,  какви правила съм си поставила и ще се радвам да споделите мнението си по темата. Благодаря предварително!


Inline
Inline