ВЛОГ 12: моят юли и как се издава книга в България+Видео

Здравейте,  приятели! Днес споделям влог, в който ви разказвам какво се случва при мен през юли. Ако ви харесват този тип видеа, оставете ми коментар дали желаете да продължавам да ги правя всеки месец.

Храня се за 1 ден като 40-годишната Freely the banana girl+Видео

Днешното видео е на тема “Храня се за 1 ден като Freely the banana girl”.

Преди години намирах поведението на Freely за доста арогантно и надменно, но в последните години започнах да я харесвам и нещата са в положителна посока. Тя се подвизава в ютюб от повече от 10 години, преди беше много популярна именно заради големия хейт, който събираше. Тогава беше с партнъор, който намирах за изключително неприятен и арогантен, но от около 3-4 години е с нов човек, който смятам, че й е повлиял положително. Тя започва да се храни само със сурова храна, основно плодове с цел отслабване и винаги акцентира на това в нейните видеа.

Играйте аква аеробика с мен health coach Деси Пеева+Видео

През по-топлите месеци е добре да помислим за приятни начини за разтоварване след тежките трапези с готвени храни през зимата и тонизиране и детоксикиране на тялото и душата. Освен с фитнес за веган жени, аз поддържам фигурата си и с плуване, но тъй като не всеки може да плува, аз разработих мой комплекс по Аква аеробика, който е подходящ както за по-слаби, така и за по-пълнички дами. Може да се изпълнява в басейн или в морето ако няма вълнение. Комплексът е много приятен и тонизира цялото тяло като може да правите 2 или 3 кръга. След него ще се почувствате чудесно, реаксирани и удовлетворени от раздвижването. Инструкции вижте в самото видео в ютюб! Може 1-2 пъти седмично да прилагате аква аеробика и в съчетание детокс няма начин да не постигнете мечтаното тяло.

ВЛОГ 11: моят юни+Видео

Здравейте,  приятели! Днес споделям влог, в който ви разказвам какво се случва при мен през юни. Ако ви харесват този тип видеа, оставете ми коментар дали желаете да продължавам да ги правя всеки месец.

Направете си кафе или чай и го изпийте в моята компания за 30 минути. 

Моите топ 10 съвета за здравословен туризъм+Видео

Скъпи читатели, ваканционния сезон наближава и всеки се замисля къде да прекара отпуската си – дали на хотел или къмпинг, дали за 1 или 2 седмици, или 1 – 2 дни, хубаво е всеки да разчупи ежедневието и да си отдъхне от работата. Затова днес ще ви споделя моите топ 10 съвета за здравословен туризъм или как да си прекарате чудесно и да не се върнете още по-изтощени и с няколко килограма по-тежки, а тук вижте и видеото в ютюб:


Inline
Inline