Предложения за коледни подаръци и за празничната трапеза/Desilifestyle на 10 години и до -50%НАМАЛЕНИЯ!+Видео

Като всяка година по това време, аз бих искала да предложа идеи за Коледни подаръци и за празничната трапеза с призива да избирате качествени и стойностни подаръци както и бутиково производство. Този месец декември празнувам и 10 години от създаването на Desilifestyle.net и по този случай съм подготвила големи намаления от 10% до 50%. През този период написах 4 книги (от които 2 издадени и два електронни наръчника), създадох 4 онлайн курса, луксозен бюти комплект Desilifestyle както и линия базисни дрехи! Изключително благодарна съм на всички Дами, които ми се доверяваха през годините и за хилядите положителни отзиви за книгите, козметиката и курсовете ми. Без вашата подкрепа и мили писма аз нямаше да стигна до тук! БЛАГОДАРЯ ви от сърце!ОБИЧАМ ВИ!!!

Пригответе се с мен за Коледно парти/Грим визия”Pink Lady”и СУПЕР ОФЕРТА+Видео

Днес бих искала да ви представя леко релаксиращо  и лежерно видео от типа “Пригответе се с мен” както направих и през февруари и май тази година. В този случай ще се подготвям за Коледно парти с близки и приятели. Използвам почти изцяло органични продукти и ще ви покажа грим визия “Pink Lady”, как си къдря косата БЕЗ уред за къдрене, топлинна обработка и ролки, както и 3 тоалета, които съм избрала.

Топ 10 съвета за чиста кожа, дълга и здрава коса и грацилно тяло+Видео

Днес бих искала да споделя моите топ 10 съвета за чиста кожа, дълга и здрава коса и грацилно тяло. Според мен външността е отражение на това как се чувствате вътрешно – физически и психически. Колкото по-добре се чувствате, толкова по-красиви, поддържани и секси ще изглеждате. Затова трябва да се обръща внимание както на здравословно хранене, спорт, облекло, но и на психическото ни състояние, а тук вижте и видеото в ютюб!

“На чай или кафе с Деси” – епизод 16/Отговори на въпроси за естетичните корекции+Видео

Скъпи мои читатели, днес продължавам с епизод 16 от Видео рубриката“На чай или кафе с Деси“, където отговарям на вашите въпроси, свързани с растително-суровоядно хранене, гладолечение, детокс, натурална козметика, wellness и минимализъм. Припомнете си епизод 15!

БЛАГОДАРЯ от сърце на всички Дами, които се включиха. Ако и вие имате въпроси, може да ги задавате тук като коментар, във фейсбук, в инстаграм или в моя Youtube канал!

Топ 10 навика за по-голяма наслада от живота+Видео

Често забързани в стресиращо натоварено и проблемно ежедневие, ние забравяме да се наслаждаваме на живота тук и сега и затова днес бих искала да споделя топ 10 навика, които ще ви донесат по-голяма радост и щастие в живота.


Inline
Inline