Моите топ 3 БЕЗЦЕННИ продукта, от които никога няма да се откажа

Скъпи приятели, днес бих искала да споделя моите топ 3 безценни продукта, от които никога няма да се откажа. Те са домашни продукти, които са доказали уникалното си въздействие върху кожата ми. А аз съм имала супер мазна кожа, акнеична с много черни точки и милиуми, петна и мелазма.

Топ 10 визии с Луксозен базисен сет Desilifestyle за всеки сезон и повод/СУПЕР ОФЕРТА+Видео

Скъпи приятели, днес бих искала да ви представя моите топ 10 визии с Лускозен базисен сет Desilifestyle за всеки сезон и повод. Комбинациите са безброй и може да съчетавате двете части на сета с всички ваши дрехи и винаги ще бъдете стилни и актуални през всеки сезон. Сетът облечен заедно представлява малка черна рокля, подходяща за всяко официално събитие. Супер комфортен е и се чувства по тялото като “втора кожа”. Инвестирайки в Луксозен базисен сет Desilifestyle, вие инвестирате в Себе си и ви гарантирам, че това ще бъде най-практичната ви и стойностна покупка в дългосрочен план!

Тук вижте и моите топ 10 визии с базисния сет, в съчетание с моя минималистичен капсулен гардероб от 29 елемента!

ВЛОГ 7: Една седмица от живота ми на Health coach/Лято-есен 2020+Видео

Скъпи мои приятели, в края на месец Август и началото на Септември 2020 реших да заснема 1 седмица от живота ми на Health coach под формата на видео, в което споделям моменти от ежедневието ми през лятно-есенния период. Припоменте си последния от юни тук. Надявам се да ви е полезно и интересно и ще се радвам да споделите мнението си и какви теми искате да засегна в бъдещи видеа. БЛАГОДАРЯ!

Направете си кафе или чай и го изпийте в моята компания в рамките на 30 минути! 🙂

Топ 15 натурални съвета за постигане на хормонален баланс/Част2+Видео

Днес продъжавам с темата за хормоните, като продължение на моята лична история за това как излекувах САМА моя дългогодишен хормонален дисбаланс. Първо си я припомнете тук преди да продължите!

Как излекувах САМА моя хормонален дисбаланс или защо стартирах Desilifestyle.net преди 10 години?Част 1+Видео

Днес бих искала да разкажа как излекувах САМА моя дългогодишен хормонален дисбаланс или защо преди 10 години стартирах моя блог, а по-късно и сайт Desilifestyle.net. Всичко започна преди 20 години когато бях на 18-19 години и цикъла ми започна доста да закъснява като преди това също не беше редовен, но поне имах всеки месец. Отидох на гинеколог и ми откриха синдром на поликистозните яйчници /СПЯ/.


Inline
Inline