Как прекарвам един зимен Wellness ден БЕЗ да харча пари? Zero waste грижа за Себе си+Видео

Скъпи приятели, днес реших да ви споделя как преминава един мой зимен Wellness ден БЕЗ да харча пари за скъпи процедури по СПА центрове и козметични салони? Надявам се да ви вдъхновя и мотивирам и вие да се погрижите за Себе си в домашна обстановка без да се налага да давате излишни пари.

А какво всъщност означава Wellness? – това е състояние на добро физическо и психическо здраве, особено когато се поддържа чрез подходящо хранене, упражнения и хранителни навици. Състои се в това да се чувстваш и да изглеждаш добре. В това да се събуждаш всяка сутрин рано и да имаш достатъчно време и свобода да живееш по начина, по който искаш.

Как възстанових миглите си след 6 години Миглопластика?+Видео

Днес бих искала да засегна темата за това как възстанових миглите си след 6 години миглопластика. Във видеото с естетични корекции ви споменах, че съм си правила и за мен това е корекция както поядисването на косата, или слагането на гел лак или дори най-безобидната процедура в козметичен или спа център.

Топ 10 бюти и wellness тенденции за 2021/GIVEAWAY+Видео

След повече от 10 години вписване на този сайт и почти 20 години дългогодишен опит в сферата на здравословното хранене и начин на живот в съчетание със сертификата ми на Health coach, бих искала да споделя моите размишления относно модните бюти и wellness тенденции! Освен това по случай моя 39-ти рожден ден, бих искала да подаря на 5 дами подаръци. За да участвате в GIVEAWAY, разберете подробностите във видеото!

НОВО:Detox body and face challenge/ предизвикателство Desilifestyle+Видео

Скъпи приятели, бих искала да ви поканя на първото предизвикателство, което организирам, а именно Detox body and face challenge.

В Свят пълен с дис-информация кое е правилно, кое е грешно, кое е здравословно и кое НЕ със сигурност мога да ви кажа, че като човек, който е изпитвал лично множество пречистващи симптоми, мога да ви уверя, че ДЕТОКСА съществува като понятие на теория и практика. И много нутриционисти и холистични лекари ще ви потвърдят това. Но за съжаление, има хора, които проповядват, че може да се пречистите с режим с животински продукти. Всеки сам преценява на кого да се довери, но за мен личния пример е най-важен преди всичко!

Топ 7 начина за инвестиция в Себе си през Новата 2021/LEVELING UP+Видео

Честита Нова 2021 година, скъпи приятели! Пожелавам ви много вдъхновения, мотивация и красота по пътя, който вървите! Нека Новата  2021 ви донесе щастие и хармония във вашия живот!

Днес бих искала да споделя топ 7 начина за инвестиция в Себе си или как да вдигнете нивото си на съзнание, на личностно развитие и на лайфстайл. На английски език термина е Leveling Up!


Inline
Inline