Моите топ 10 съвета за предпазване от вируси+Видео

Нямах намерение да засягам тази тема в сайта си, но доста хора ме попитаха за мнението ми за Коронавирус и аз реших все пак заснема видео и да споделя моите топ 10 съвета за предпазване от вируси. Това е ЛИЧНО мое мнение и НЕ ангажирам никого с него. МОЛЯ, никой да не се засяга и ако решите за спазвате някои от съветите ми, се консултирайте с личния си лекар!

Ето и моите топ 10 съвета за предпазване от вируси, а тук вижте и видеото в Youtube:

1.На първо място, вдигнете вибрациите си. Не еднократно съм засягала темата в сайта си като съм й отделила и специално място в книгата ми „Моето изкуство да живея и да се обичам“. Страхът е една от емоциите с най-ниска вибрация. Колкото повече се страхуват масите от хора, толкова повече са под КОНТРОЛ в МАТРИЦАТА. Страхът ви кара да се презапасявате с мъртви храни като месо, млечни продукти, консерви, рафинирани храни, БЕЗПОЛЕЗНИ добавки, които могат да се окажат токсични за някои хора и т.н. Имунитет се създава целогодишно с всеки един избор, който правите ежедневно относно храна, лайфстайл и т.н., а НЕ в период на криза. Казвайте си, че и това ще отмине един ден и мислете позитивно!

Ако все пак решите да се запасите с храни предпочитайте: ябълки, цитруси, банани, киви, фурми, авокадо, сурови ядки и семена, суров тахан, замразени царевица и грах, пълнозърнести хлябове (с висок срок на годност), картофи, зеле, моркови и т.н. Купете си също семена за кълнове и си правете в домашна обстановка, те са истинска витаминна и минерална бомба. Прясно алое вера пък има антивирусни свойства!

2.На второ място, премахнете най-накрая телевизора от живота си и престанете да слушате новини и да се психясвате. Да, има заплаха, но ако се спазват елементарните препоръки, няма място за паника. В Света, милиони хора ежегодно умират от рак, сърдечно-съдови заболявания, диабет, самоубийства и т.н., но живота НЕ спира, нали така? Да не говорим за факта, че идва по-голяма заплаха за Света и това е резистентността към антибитоците, които ще стават все по-малко ефикасни и няма да успяват да излекуват хората от елементарен грип!

3.На трето място, спазвайте лична хигиена и избягвайте да ходите на места където има повече хора!

4.На четвърто място, увеличете консумацията на сурови плодове и зеленчукови салати и намалете до минимум преработените храни като меса, млечни продукти, тестени изделия от бяло брашно, захарни изделия и т.н.

5.На пето място, приемайте естествени антибиотици като чесън, лук, джинджифил, куркума, перга, бъз, риган и т.н. Аз лично консумирам редовно перга и краставично пикантно кимчи тази зима, което е богато на пробиотици и пребиотици и разгражда слузта в тялото.

6. На шесто място, излизайте на разходки сред природата (в гората, в парка, на планина, на плажа), на слънце БЕЗ слънцезащитен лосион, който блокира усвояването на Витамин Д от слънцето!

7. На седмо място, спортувайте, танцувайте и правете упражнения в домашна обстановка! (скоро очаквайте видео с домашна тренировка за цяло тяло)

8.На осмо място, спете повече, почивайте си, медитирайте, дишайте дълбоко, релаксирайте, слушайте музика, четете полезни книги като „Моето изкуство да живея и да се обичам“. И задължително премахнете източниците на стрес от живота си вклюително и хората, които ви стресират!

9.На девето място, обръщайте повече внимание на Себе си, на семейството си, на близките си. Време е да забавите темпото на живота си, да покажете любовта си на семейството, сгответе вкусни домашни храни, гледайте интересни филми и т.н.  Сега е момента да разчистете и подредите също така дома си, да изхвърлите, подарите или продадете ненужните дрехи, обувки, козметики, уреди, вещи и т.н.

10. На десето място, ако случайно се почувствате зле или усещате първи симптоми на вируса, спрете да консумирате храна и започнете лечебно гладуване докато не се почувствате по-добре. Вирусът ще умре при липса на храна във вас. Аз съм описала моя авторска 10-дневна омекотено форма на гладолечение с троен ефект както и правилно захранване в екнигата-наръчник „100 дни до 100% суровоядство“, която до 22.04.2020 е с 20% намаление!

Този съвет НЕ се отнася за възрастни хора на медикаменти, за деца както и бременни и кърмещи майки!

И на края, но не на последно място, нека се замислим, че това е знак от Вселената да забавим темпото на живот, да останем на саме със Себе си за малко, да размишляваме над живота си, да открием смисъла, да намалим консуматорството и да се научим да бъдем благодарни за това, което имаме, а не непрекъснато да искаме още и още, защото ЗДРАВЕТО е най-голямото ни БОГАТСТВО, което НЕ може да се купи с пари и власт!

Моля, да споделите тази статия и видео с вашите близки и роднини ако я смятате за полезна. БЛАГОДАРЯ от сърце!

Тази статия е публикувана в четвъртък, март 19th, 2020 at 8:04 в категория Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline