Топ 7 начина за повишаване на женската енергия

Женствеността НЕ се определя само по външния вид, а тя е вътре в нас. И когато я активирате, може да вземете най- доброто от живота си. А днес ще ви споделя топ 7 начина за повишаването й, защото живота НЕ е лесен и бих казала доста труден в определени моменти. И след такива периоди ние не се чувстваме женствени, а смазани и с ниско самочувствие за Себе си. Истината е че Никой НЕ може да ви разруши женската енергия, но може да я активирате по няколко начина:

1.Премахнете всичко негативно от живота си – като например „отрежете“ всички отрицателни хора от живота си или спрете да следвате хора, които не ви карат да се чувствате добре (например демонстрират лицемерно щастие, притежание на вещи, пътувания до екзотични дестинации, рекламират безполезни стоки, токсична козметика и бърза мода).

2.Проявете съчувствие и бъдете мили – не говорете лоши неща за други хора и не клюкарствайте и интригантствайте. Например, аз съзнателно избирам да НЕ обиждам и пиша отрицателни думи на други жени и това ме кара да се чувствам много по-добре в собственото си тяло и се приемам такава каквато съм! Когато ИГНОРИРАТЕ негативното в живота си,  вие каните положителните емоции. Защото ако обърнете внимание на отрицателните хора, вие „храните“ злобата в тях още повече и аз лично трия и блокирам в такива случаи.

И запомнете много добре, че хейтърите НЕ мразят вас, а мразят себе си, защото вие сте отражение на това, което те НИКОГА няма да бъдат! НЕ падайте на тяхното ниво!

Тук искам още веднъж да изкажа БЛАГОДАРНОСТ към стотиците прекрасни Дами, които ме подкрепиха и ми вдъхнаха кураж в труден момент!

3. Говорете си хубави неща – например напишете си на лист „Аз днес съм щастлива или прекрасна или Аз се чувствам сигурна в Себе си“ и го залепете на видно място. Всеки има трудни и депресиращи моменти в живота си и когато сте си написали на хартия „окриляващи“ утвърждения, вие инстинктивно се чувствате по-добре.

4.Носенето на красиво бижу като например нежно колие или пръстен също може да активира вашата женската енергия.

5.Външна промяна на нещо във вас самите, например нова прическа, нов начин за гримиране, нова секси рокля или да пробвате нещо, с което никога не сте се виждали как ще изглеждате. И ще видите колко по- привлекателни и секси ще се чувствате!

6. Презаредете женската си енергия като просто сте в женска компания – дали това ще е по бизнес или просто с приятелка, добре е да прекарваме известно време в говорене с жени, които ви действат позитивно, не ви съдят и ви карат да се чувствате по-силни и уверени в себе си.

7.Гледайте на ежемесечния си цикъл НЕ като болест, а като период на премахване на натрупаната отрицателна енергия и емоции, които си заминават. По възможност използвайте органични продукти за дамска хигиена.

И на края, но НЕ на последно място, блестете ярко, независимо кой се опитва да ви засенчи! 🙂

Тази статия е публикувана в петък, май 3rd, 2019 at 5:23 в категория Топ 10....

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline