ВЛОГ:Ден от живота на Health coach с бебе+Видео

Скъпи читатели, вече от 3 години и половина работя като сертифициран холистичен Health coach и ежедневието ми се промени много. Припомнете си и първия ми влог – Ден от живота на Health coach преди точно 3 години, през 2016 година. От тогава нещата вече изглеждат по друг начин с бебе и бих искала да ви споделя чрез видео клип как минава един мой ден, какво по-точно включва работата ми, как започва и завършва деня ми, как си разпределям времето, какво хапвам и разбира се всичко това в съчетание с отглеждането на дъщеричката ми Кармен, какво яде, с какво я занимавам през деня, как я лекувам и още много любопитни моменти!

Надявам се да ви е интересно и полезно и ще се радвам да харесате видеото и да се абонирате за моя Youtube канал, защото от тук нататък ще има подобни влогове, които няма да споделям в сайта си!

Тази статия е публикувана в вторник, февруари 26th, 2019 at 7:37 в категория Здравословно хранене на практика.

Един коментар

  1. Лъчезар Занев Публикува:

    Здравейте,

    Представител съм на стартираща биотехнологична компания, която ще оперира в полето на ДНК анализа. Интересуваме се от това дали според Вас хората биха се подложили на подобни (кръвни) тестове с цел изготвяне на персонализиран план за здравословен начин на живот?

    Поздрави,
    Лъчезар.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline