Как се прави Детокс и Антиейджинг масаж с ролер от Розов кварц?+Видео

Розовият кварц е вид скъпоценен камък, който още се нарича и кристала на ЛЮБОВТА и се е използвал в различни любовни ритуали и церемонии през вековете както и за разкрасителни процедури. Той е направен от силиций – минерала, който е най-изобилен в човешкото тяло и се използва най-често с антиеджинг ефект и превенция на бръчки. Розовият кварц се асоциира с елемента „вода“ и ви помага „да измиете“ токсичната енергия и емоции, които са блокирани във вас както и негативните мисли. Той помага за лечение на хора, които НЕ се харесват или обичат достатъчно, защото се асоциира още с ЛЮБОВТА към Себе си.

И затова масажа с ролер от Розов кварц освен антиейджинг ефект, има и лечебен. Намалят се тъмните кръгове под очите, подпухването, изглаждат се бръчиците, подобрява се кръвообращението и лимфния дренаж и съответно ще бъдете по-малко подпухнали и с по-свеж и сияен тен. Освен това, ще забележите, че сте станали по-спокойни, безпокойството и главоболието изчезват!

Релаксирайте и се разкрасете с масажор от Розов кварц за да отпуснете умората и стреса от работа, учене, шофиране и спорт. Ето тук може да откриете висококачествен ролер – най-новия хит в света на Натуралната красота!

Освен това, може и да медитирате докато си правите самомасаж с ролер от Розов кварц. Изчистете ума си, дишайте дълбоко като вдишвате любов и издишвате негативни мисли. Препоръчително е по време на този процес да повтаряте и някое ваше утвърждение, като например: „Аз съм прекрасна! Аз се изпълвам с любов! Аз съм красива! „и т.н.

А във видеото в youtube може да видите как се прави Детокс масаж (или лимфен дренаж – по-лек) и след това Антиейджинг масаж (по-силен) с помощта на ролер от Розов кварц. Препоръчително е да си почистите лицето и да нанесете натурален антиейджинг серум преди това. По този начин се засилва многократно ефекта от продукта. Поне 3 пъти седмично е добре да правите масажа, най-добре вечер на релаксираща музика.

Може да сложите ролера във хладилника за да се усили действието му както и да го използвате върху шийт маска.

Качествени натурални продукти може да откриете в моя Луксозен златен мини комплект или НОВА Луксозна бюти кутия „Desilifestyle“!

Тази статия е публикувана в вторник, септември 11th, 2018 at 6:59 в категория Натурална козметика.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline