Какво ще бъде менюто ни при прехода в 5-тото ИЗМЕРЕНИЕ?

За повечето хора е ясно, че ние в момента живеем в 3-тото измерение, но само малцина знаят, че бавно, но славно наближаваме 4-тото и 5-то измерение. Много неща ще се променят в този преход, включително и храната и напитките, които ще консумираме. Само за сведение, във Вселената съществуват 12 измерения, а може би и повече. И е препоръчително да подготвим бъдещото поколение за прехода!

Какво означава това?

Първо, измеренията НЕ са някакви места или локации! Те са нива на ОСЪЗНАВАНЕ, които вибрират на определна честота. Всяко измерение вибрира на по-висока честота в сравнение с по-ниското.

Животът в 5-тото измерение ще бъде много по-различен от 3-тото измерние, в който живеем днес. Съзнанието на повечето хора е много ограничено. Ние вярваме, че тялото е твърдо и НЕ може да премине през стена. Освен това НЕ можем да четем мислите на другите. В по-високото измерение съществува по-висока перспектива на реалността. За да преминем в 4-тото и след това в 5-тото измерение, ние просто трябва да повишим вибрациите си. Междудругото много хора вече са изпитали съзнание на 4-то измерение, който е „мост“, към 5-тото измерение като например, мечтаят или мислят за нещо и то се сбъдва много скоро! В 5-тото измерение, мечтите веднага стават реалност. Няма да има разграничение между минало, настоящ момент и бъдеще.

Ето и какви ще са разликите на кратко:

-няма да имаме нужда от къщи, храна и сън;

-ние ще изглеждаме като хора, но ще бъдем направени изцяло от светлина със златна аура;

-комуникацията ще бъде телепатична ако не изберем да говорим или пеем за удоволствие;

-няма да има лъжи и неразбиране;

-всичките форми на живот ще живеят в хармония;

-ние всички ще се обичаме;

-няма да има диви животни както и домашни животни;

-няма да ядем повече месо;

-няма да ядем и растения;

-ще живеем само чрез прана;

-храненете и съответно храносмилателните процеси няма да съществуват повече;

-няма да има болки, болести и страдания и ще се радваме на перфектно здраве, което ще поддържаме с лекота;

-ние ще вибрираме на много висока честота;

-няма да има нужда да се работи и да се печелят пари;

-ние ще прекарваме времето си като се радваме на живота и изследваме нашата страст;

-изкуствата и спорта ще бъдат много популярни (освен тези, които по някакъв начин нараняват други хора);

-продължителността на живота ще бъде стотици и дори хиляди години, няма да има смърт, а към края на живота си просто преминаваме в друго измерение;

-вместо 3-то измерен секс ще има пълно сливане на душите;

-семействата ще се състоят вече от 8 човека, а не от двама както в 3-тото измерение

Когато преминаваме към по-високо измерение, тогава намалява и нуждата от храна и вода. Но не се паникъосвайте, това е просто един процес и ще се случи съвсем естествено с течение на времето. Става въпрос за енергийни вибрации, за коитo съм ви говорила в други мои статии и в книгата ми „Моето изкуство да живея и да се обичам“. Колкото повече нараства вибрацията ви, толкова  повече ще бъдете привличани от неща със същата вибрация, и това включва и храна.

След като сте читатели на моя сайт и може би книги, сигурно сте забелязали, че нуждите на тялото ви са се променили към по-лека и сурова простичка храна. Храните, които преди сте яли без проблем, започват да ви тежат и да се чувствате все по-малко задоволени или да ви причиняват разстройство, подуване, газове и т.н. Преди може и да сте се наслаждавали на чиния с месо, картофи, хляб, десерт със захар, консерви, но сега тялото ви казва НЕ!

Колкото повече се приближаваме към 5-тото измерение, толкова повече цялото ви СЪЩЕСТВО се променя. И една от стъпките е да се храните с повече органична и сурова храна като плодове, зеленчуци, ядки, семена, авокадо, кокоси и т.н.

Ако вече сте се докоснали до по-високо измерение и сте си покачили вибрациите, то вие по естествен път ще бъдете привлечени от храни и напитки в сурово цялостно състояние без химикали, токсини, тежки метали и много преработки. Ако дадена храна или добавка (колкото и да е прехвалена) е направена от човека, тогава не я яжте! Пийте повече вода и течности с хлорофил като зелени сокове. Добре е да се откажете или ограничите глутена и да предпочитате безглутенови зърнени храни като киноа или просо. Млечните продукти НЕ са за препоръчване и е най-добре да се заменят с растителни алтернативи. Месото естествено намалява вибрациите, но ако човек не иска да се откаже от него, поне да е органично и много инцидентно. Съденето за чуждите избори не е ок също!

Покачването на вибрациите подпомага преминаването в 5-тото измерение.

Започнахте ли да осъзнавате колко много НЕ виждаме? Когато ние сме ОСЪЗНАТИ, започваме да виждаме с УМА си.

Научете се да виждате НЕВИЖДАНОТО и отвъд храната си и ще осъзнаете, че всичко, което сме учили е една огромна ЛЪЖА както и цялата ни образователна система. Терминът „Ябълка“ е само описанието на нещо, което има енергия в себе си. А всъщност ябълката е „контейнер“ с 5-измеренийни енергии. А какви енергии може да съдържа една печена пържола или токсична риба с паразити например? Това е риторичен въпрос естествено!

Тази статия е публикувана в вторник, юли 24th, 2018 at 6:29 в категория Здравословно хранене /статии/.

6 коментара

 1. Соня Публикува:

  привет Деси! много интересна и завладяваща статия. това дали означава че нашите близки и роднини са вече там или не съм възприела правилно текста. благодаря!

 2. Соня Публикува:

  имам предвид тези които вече не са сред нас…

 3. desi Публикува:

  Здравей Соня. Не, мила. Не си успяла да възприемеш текста. Тези които не са сред нас, са или духове или вече са се преродили. Става въпрос за нивото на Съзнание. В момента в 3+тото измерение, то е много ограничено, но ще настъпи момента когато всички хора на Земята ще съществуват в 5-тото измерение, като преди това направим преход в 4- тото. Това ще се случи след около 50 000 години, след ядрена война. До тогава има много време, но Колективното Съзнание трябва да започне да се повишава сега. Сигурно ти звучи много фантастично, но напиши в google „understanding 5 -th dimention“ и ще видиш колко статии и клипове ще излязат. Не е нещо което съм си измислила, но малко хора се замислят, че всичко има връзка с храненето на човек, а и не само то.

 4. Соня Публикува:

  🙂 благодаря Деси, със сигурност храненето на човека е много повече от засищане на глада, а е и възпитание на душата. много интригуваща тем, ще направя своите проучвания на теб благодаря за информацията и ти пожелавам прекрасен ден!!

 5. Osvaldo Ivanov Koen Публикува:

  Здравей Деси,

  Бях особено завладян от това че няма да има диви и домашни животни. Искам да попитам когато се храним в 5-то измерение дали все още ще отделяме фекалии или ще излиза чиста светлина от нас.
  Също така все още ли ще се налага да взимаме наркотици за да се срещаме с Бога?

  Искам да попитам също така оралния секс може ли да се практикува ако си веган или суровоядец?

  Поздрави нека светлината проникне в теб!

 6. desi Публикува:

  Благодаря ти за прекрасните въпроси, Освалдо!Написала съм,че няма да имаме храносмилателна система, което означава че НЯМА да се образуват фекални маси и съответно НЯМА да има отделителна система. Не е ли логично и супер готино? Никой няма да страда от подут корем, газове, запек или диария. Оралният секс се практикува от вегани и суровоядци, НЕ се безпокой. А ти ако имаш нужда от наркотици си е твой проблем!

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline