3 Wellness продукта за Луксозни Дами+Видео

Днес бих искала да ви представя 3 wellness продукта за Луксозни Дами. Те НЕ са от първа необходимост, но понякога човек има нужда да се поглези и да си купи нещо, свързано с неговото БЛАГОСЪСТОЯНИЕ или Wellness на английски език – дума, която обичам да използвам в моите статии, видеа и книги! Ето тук може да видите и видеото в Youtube!

Първият продукт е EUDORA златно, посребрено, неръждаемо ароматерапевтино колие-Дифузер с 6 цветни тампончета за етерични масла -49,50 лв вместо 55 лв до 25.05.2018.

I love you to the Moon and back!

Чудесен подарък за всяка Луксозна Дама, която обича да носи релаксиращия се аромат навсякъде!

Вторият продукт е Ароматерапевтичен бленд „Релакс“ Calmer Solutions – 10 мл – съдържа етерични масла от петигрийн, мандарина, пачули и лавандула в кокосово масло. Тази композиция от висококачествени масла е създадена от ароматерапевти с цел постигане на красив и релаксиращ аромат. Може да се използва в дифузер, арома баня и в масажно олио! – 19,20 лв вместо 24 лв до 25.05.2018.

И третия продукт е LILYSILK Луксозна копринена калъфка за възглавница – OECO-TEX sandard, 100 % без химикали – 50 на 70 см – изключително чиста материя, защитава кожата от появата на бръчки като едновременно с това благодарение на протеина sericin, кожата и косата са подхранени. Тази копринена калъфка има антиейджинг ефект върху кожата и защитава косата от сплитане и й придава блясък. – 49.50 лв вместо 55 лв до 25.05.2018.

За поръчки ми пишете на и-мейл: desilifestyle.net@gmail.com

Тази статия е публикувана в вторник, май 22nd, 2018 at 6:36 в категория Wellness.

2 коментара

  1. Хриси Публикува:

    Деси, има ли разнообразие в цвета на копринената калъфка?

  2. desi Публикува:

    Здравей Хриси! Не, само бели са! 🙂

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline