Наша присъда ли са наследствените болести и как да избегнем влиянието на лошите гени?+Видео

Скъпи мои читатели, това е втора част на интервюто с Александър Борисов от преди 2 години. В него отговорихме на  повечето въпроси, свързани с растително- суровоядното хранене. Припомнете си го тук!

Днес ще говорим по една много болна тема, а именно „Наша присъда ли са наследствените болести като Рак, Диабет, автоимунни заболявания като Хашимото, сърдечно-съдови заболявания, затлъстяване, кожни заболявания и т.н.?“. Мотивът за това видео беше една моя читателка, която ми зададе този въпрос, защото е разговаряла с неин познат, който й казал, че Рака е наследствено заболяване и точка. За съжаление 99 процента от хората мислят така. И аз като човек, чийто предци са с доста заболявания реших да засегна тази тема в сайта си чрез видео.

И така ето и въпросите към Александър, на които и аз изказвам мнение разбира се, а тук може да видите и видеото в Youtube:

1.Наша присъда ли са наследствените болести според теб?

2.Какво мислиш за нашумелия случай с Анджелина Джоли, чиято майка е имала Рак на гърдата, и която като превантивна мярка е решила да си отреже оперативно млечните жлези? В последствие се подложи и на пълна хистеректоматия ( отстраняване на матката).

3.Как може да избегнем влиянието на лошите гени?

Приятно гледане!

Тази статия е публикувана в петък, февруари 23rd, 2018 at 9:03 в категория Здравословно хранене /статии/.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline