Ваканционен ВЛОГ с бебе 1: Therma Palace Hotel +Видео

Скъпи читатели, днес  бих искала да споделя с вас как изкарахме нашата кратка ваканция с бебе в Therma Palace Hotel (02-05.07.2017) под формата на влог в Youtube. Във видеото ще видите къде се настанихме, какво правихме, какво спортувахме и т.н. Освен това ще видите и какво си носихме от Варна, какво консумирах и моите съвети за това как да прекарате една здравословна ваканция по Българското Черноморие.

Приятно гледане!

Припомнете си тук и миналогодишния влог!

 

Тази статия е публикувана в неделя, юли 23rd, 2017 at 11:05 в категория Здравословно хранене на практика.

4 коментара

 1. Катерина Публикува:

  Прави ми впечатление ,че Ерик никога не присъства във Вашите клипове . Той не е ли с Вас или не е част от семейството? Нормално ли е да си делите децата? И Кармен сама ли стои в стаята?

 2. desi Публикува:

  Напротив, Ерик е присъствал в няколко клипа, но явно не сте ги гледала всички. Има го и в инстаграм на клипче. На почивката искаше да остане да при баща си, с който сме разделени. Ако не знаете, сина ми е от предишната ми връзка и не искам да го показвам често. Това си е мое лично решение. И когато Кармен спи, защо да не я оставим на спокойствие в стаята като с нас имаме бебефон? Или да я мъкнем с количка в басейните когато спи и другите хлапета да я събуждат и да се разплаква, защото не може да се наспи?

 3. Веси Публикува:

  Здравейте, Деси и Сашо!
  За пореден път бих искала да изкажа благодарността си за това което правите, а именно за вашата обща мисия „да отворите очите на хората“ за правилния начин на живот и хранене,а това е много благородно.
  Много ми хареса идеята на Сашо, че споделя за гладуването си на диня. Имам желание да направя 5 или 7 дневно гладуване на диня, но се страхувам от захранването. Затова моля Сашо ако има желание и възможност да направи клип или да напише статия и да обясни подробно за хората като мен как е най-безопасно стъпка по стъпка подготовката за гладуване, самото гладуване и съответно най-важният момент- захранването.
  Честно казано страх ме е не от самото гладуване,а от последствията, които бих си причинила с неправилно захранване, защото не знам точно как, с какво и в какви количества да се захраня след гладуването, а толкова много ми се иска да опитам.
  Извинявам се за дългия пост и благодаря.

 4. desi Публикува:

  Здравей Веси и много благодаря за милите думи. Да,наистина захранването е много по- важно от самото гладуване и ако човек сбърка, цялото гладуване се проваля. За целта аз предлагам програмата Днк-прекодиране. Там съм обяснила стъпка по стъпка как се прави както и два вида захранване – моето и това което препоръчва Сашо. В програмата обяснявам как да се преодолеят кризите и как да се продължи храненето след захранването. Също и защо късите гладувания от 5-7 дни не да достатъчни за лечебна цел. За теб мога да предложа 10 процента намаление ако желаеш да се възползваш през лятото. 🙂 Ето тук слагам линк:
  http://desilifestyle.net/2016/08/онлайн-програма-днк-прекодиране/

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline