Нека помечтаем за…..Галактически пътешествия

Скъпи читатели, днес ще засегна една доста интересна тема, поне за мен, с риск съвсем да ме помислите за откачена. На няколко пъти споделях мои размисли за Вселаната и днес продължавам. Предишните 2 статии са:

 

„Исками се да ИЗКРЕЩЯ“

„Сценарият на живота“

Винаги съм си мечтала да пътувам и да посетя интересни и екзотични дестинации като Тайланд, Малдиви, Бали, Хаваи и т.н. Така се стече живота ми, че до сега почти никъде не съм пътувала (освен една екскурзия до Барселона през 2010,  1,5 години живот в Германия 2003-2005 както и една кратка екскурзия до Охрид където празнувах Абитуриенския си бал през 2000). Общо взето почти нищо интересно за моя живот до тук. Може би Висшия Разум се опитва да ме предпази от нещо. Знам ли?

Затова пък през последната 1,5 година имах възможността да науча много неща, свързани с живота извън нашата Земя и това предизвика искрен интерес у мен. Тази информация научих от човек, който НЕ желае да се разкрива, но е факт, че има може би около 100 човека в нашия Свят, които извършват Астрални пътешествия.

Никога Не съм се интересувала от Езотерика и никога Не съм чела такава литература, но ето че от първо лице, единствено число научих някои неща за Вселената и започнах да си мечтая. Въпреки че като малка при мисълта, че нашата Земя е посещавана от извънземни, съм изтръпвала в ужас да не ги срещам.

Започнах да мечтая за Галактически пътешествия! Какво би било ако можех да посещавам различни планети на светлинни години от тук и да изучавам живота на обитателите от другите планети. Какво би било ако можех да разглеждам тяхната природа, как изглеждат различните раси хора, а мога да ви уверя, че съществуват хиляди. Някои са много красиви и по-високи от нас, други са с 3 гърди например, трети са с по 4 ръце, четвърти са с по 4 крака (като кентаврите), пети са доста дребнички като джуджета и т.н. Също бих искала да видя с какво се хранят, дали само с плодове, зеленчуци и ядки (повечето, които се хранят ядат САМО това, без топлинна обработка) или само със слънчева енергия. Колко дълго живеят (някои живеят по 6-700 години, други по 40-50 000 години, трети са безсмъртни и т.н), как се размножават, колко време трае бременността, как раждат, колко време кърмят и т.н., дали учат, какво учат, къде живеят. Научих, че никъде освен при нас НЕ съществуват парите, икономиката, политиката, телевизията и медиите, лекарствата, производството на пакетирани храни с консерванти, добавки и химикали. При тях няма ядрени оръжия, войни, промишлени замърсявания. Природата и плажовете са девствени и непокътнати от човека, температурата на въздуха е между 25-30 градуса и няма нощ, някои планети са дори с по 3 слънца. Обитателите си живеят в мир и хармония хиляди години БЕЗ да остаряват и комуникират телепатично по между си. Там Не съществуват болести, хората си живеят в перфектно здраве и са винаги слаби и стройни БЕЗ затлъстявания.  Толкова искам да изуча някои от тези раси. Те дори си правят междугалактически пътешествия със специални кораби и се изучават по между си, но тези пътувания НЕ са платени. Както казах по-горе при другите планети НЕ съществуват парите. Плодовете и зеленчуците си растат на дървото и те просто откъсват храната и я ядат без да я обработват по някакъв начин. Не е ли изумително колко много сме се отдалечили, НИЕ хората като раса? А ние сме много по-назад като развитие от тях, на светлинни години!

Само си помислете в каква Матрица живеем! Раждаме се, хранят ни с Адаптирано мляко с чуждо ДНК, бият ни ваксини с тежки метали заради някакъв си страшен „имунитет“, захранват ни по безобразен начин с мъртви пюрета, хранят ни с готвени храни, с месо, млечни продукти, които са забранени като разрешени в нашето Човешко ДНК от създателите ни (от Сириус А), лъжат ни за много неща за да ни направят зависими от хранителната, козметичната и фармацевтичната индустрии (вкл. индустрията за добавки). И ние ставаме роби на МАТРИЦАТА, в която живеем! Понякога се чудя, защо живея тук и сега като гледам колко заблудени хора има и как са затънали в собствените си ежедневни проблемчета без въобще да поставят под съмнение това, което казват политиците, докторите, т.н.“експерти“ в дадени области и въобще хората, които ни управляват!

А мен ме смятат за луда! 🙂 Не живеем ли в един откачен Свят?

Тази статия е публикувана в вторник, юни 20th, 2017 at 8:09 в категория Без категория.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline