Истинското лечение е от вътре!

Скъпи читатели, знаете ли, че нито един доктор, хомеопат, диетолог или знахар НЕ може да ви излекува? Нито едно лекарство, нито една добавка или чудодеен елексир. Истинското лечение може да дойде САМО от вътре, тоест от вас, стига да дадете този шанс на собственото си тяло и да знаете как именно да го дадете. То е способно да се самоизлекува по природосъобразен начин. В това се убедих по моя дълъг и трънлив път. Обиколих много лекари, изпих много лекарства и  скъпи добавки и изхарчих хиляди лева на вятъра докато стигна до този извод. Истинското здраве е скрито във вас! Просто го проумейте и приложете в дълбочина ( на клетъчно ниво) правилните за вас неща!

В момента, в който го потърсете отвън, тоест от лекар, хомеопат, нутриционист, знахар , вие затваряте вратата на Природата! В момента, в който вие посегнете към лекарство, добавка или магически елексир, вие затръшвате вратата на Истинското здраве! Запомнете това!

Унаследените ви лоши гени НЕ са окончателна присъда за вас. Не ги приемайте като товар, а като урок. Те подлежат на промяна, само ако вие и начина ви на мислене се промени. Когато вие се променяте, то и Вселената около вас се променя. Понякога най- трудното нещо на Света е да си отвориш очите за истинските неща, истинските хора и истинските, правилни и реални действия. Бъдете по- малко теоретици, и повече практици. В крайна сметка е по- важно, не какво си прочел, а какво си приложил в  дълбочина и на практика систематично като начин на живот, мислене и хранене.

Чудесата се случват за тези, които вярват в тях, стремят се към тях и прилагайки се преоткриват. Изживяването на живота е изкуство! Прекарайте го като се обичате, първо Себе си, а после и останалите хора около вас. Не гледайте какво правят другите, това е погрешно, всеки си носи кръста. Старайте се да преминете през живота така че да бъдете ваша подобрена версия утре и сравнявайте вашето вчера с днес. Учете се от грешките си и не ги повтаряйте. Поддържайте мислите си, тялото си, и живота си чисти, тъй като Бог НЕ ви гледа отгоре, а от вътре. Неговите думи са закодирани във вашето ДНК! Запомнете това!

За профилактика срещу всички болести на цивилизацията прочетете книгата ми „Моето изкуство да живея и да се обичам“.

За нулиране на лошите гени предлагам онлайн програмата „ДНК-прекодиране“.

Тази статия е публикувана в вторник, май 2nd, 2017 at 8:13 в категория Здравословно хранене /статии/.

Един коментар

  1. Галя Публикува:

    Много точно и ясно си го написала Деси!Който има желание намира и решение! И както казваш ти-то е в нас и нищо не струва!!

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline