Сценарият на живота

Скъпи читатели, днес бих искала да засегна една доста необичайна тема за моя сайт, а именно за сценария на живота. Сигурно ще пoпитате какво общо има сценария на живота ви със здравословния начин на живот? Истината е че когато човек е напълно наясно с целта на живота си и е в пълна хармония с начина на хранене, който е избрал, той започва да се интересува повече за неща, които „нормалните“ хора не се замислят, като например защо съществуваме, кой ни е създал, дали сме единствените във Вселената и т.н. Дори тук бях ви споменала за моите прозрения в статията „Исками се да ИЗКРЕЩЯ!“

Хората си мислят, че те управляват Света и че могат да правят каквото си искат с ресурсите на Земята, с горите, с моретата, с животните. Могат да затварят животните във ферми, да ги колят и да правят от тях най-различни месни продукти, млечни изделия, яйца и т.н. и след това ги ядат ежедневно като си мислят, че си набавят така „незаменимите“ аминокиселини,  калций, омега 3 мазнини, Б12, витамин Д и т.н. Могат да замърсяват моретата, да изсичат горите, да създават религиозни и политически конфликти и да избухне Ядрена война (което несъмнено ще стане в нашата реалност).

А какво бихте казали, ако ви кажа, че има още поне 30 паралелни свята на нашата Земя?

И в някоя от тях, вие същите хора играете друг сценарий на вашия живот по едно и също време. Може този сценарий да бъде по-добър от сегашния ви, а може и да бъде по-лош, а може и вече да сте умрели там. Всичко е съдба, която вече е предначертана, но не от вас, а от нашите Създатели, които просто наблюдават едни пионки, едни опитни пионки. Да, ние сме САМО едни пионки, които си мислят, че са голяма работа и че управляват Света, но НЕ ние управляваме Света и НЕ ние дирижираме сценария. И да, например в една друга паралелна реалност, сме по-добри, повечето хора знаят какво е закодирано в нашето ДНК, какво трябва да яде Човека за да е здрав и да живее дълго в мир и хармония и където няма войни и хората живеят доста по-дълго  от нашата реалност. Там хората, които ядат месо се считат за най-низши колкото и да не ви се вярва и да си мислите, че ние сме на върха на хранителната пирамида.

Ние сме един оргомен експеримент, който нашите Създатели наблюдават как ще си изживеем живота по различен сценарий в различни паралелни светове. Затова се осъзнайте и изживейте сценария на живота си с достойнство!

Благодаря от сърце на моя Източник за БЕЗЦЕННАТА информация, която мога да споделя с вас, скъпи мои читатели! 🙂

Тази статия е публикувана в вторник, април 18th, 2017 at 7:29 в категория Без категория.

9 коментара

 1. Антония Велева Публикува:

  Здравей Деси, отдавна следя сайта ти и съм почитател на твоите рецепти и начин на живот..имам и твоята нова книга, за която ти благодаря! Но това, което си написала ми се струва наистина малко налудничаво. Ясно е, че имаме Създател и това е Бог, но за паралелните светове и различните сценарии…вече отиваме много надалеч в представите…Всеки има право да вярва в каквото поиска, но така даваме и пример на хората и ми е малко мъчно, че това прочетох точно в твоя сайт.

 2. desi Публикува:

  Здравей Антония и ти благодаря за коментара! Знам, че може би на пръв поглед всичко звучи налудничаво и далеч от това, за което пиша, но и аз лично бях шокирана от тази информация, която получих скоро. Разбрах доста неща за Себе си и че при други сценарии протича по друг начин живота ми. Дори в един вече съм умряла, в два доста зле са се развили нещата за мен, в единия вече съм стара, защото там живота тече по-бързо и в един друг съм се развила перфектно професионално. Можех и да запазя тази информация само за Себе си, но получих вътрешен инстинкт и вдъхновение да напиша тази статия и то само за 1 час. Съжалявам ако си се разочаровала. Повече няма да публикувам статии от този тип в сайта си, защото са трудни за възприемане, но истината е че по Земята ни съществуват хора със свръх естествени способности, които знаят много неща и точно един такъв човек ми разказа. Всичко хубаво и извинявай още веднъж!

 3. Антония Велева Публикува:

  Здравей отново Деси! Всичко е наред и всеки има право на всичко, но сега е светлата седмица и празнуваме ВЪЗКРЕСЕНИЕТО….Какъв тогава е този Великден? Кой е Иисус Христос? Животът ни е тук на земята и точно тук имаме правото да направим своя избор..осъзнат. Целта е да да възстановим връзката си с нашият създател – Бог, чрез средствата на покаяние, милосърдие, молитва. Христос Воскресе! Много светлина и любов ти желая!

 4. Цветомира Публикува:

  Антония Велева, казвате, че е ясно, че имаме Създател и това е Бог. Ако това е вашата истина, то не я налагайте на всички. Вашите убеждения и вярвания са лично ваши и това, че нечии други им противоречат, не ги прави другите неверни. Всеки има свободна воля, с която решава в какво да вярва или не. Казвайки, че „ви става мъчно“, когато четете разсъжденията на Деси в нейния блог, я обременявате с вашите вярвания, т.е. налагате й ги. Това е нейният блог, който отразява нейните виждания и затова ми е интересно да го чета. Деси, продължавай да изразяваш себе си. Не смятам, че убежденията, които са ограничаващи, трябва да те спират.

 5. desi Публикува:

  Здравей Цвети и Благодаря за коментара. Аз не съм казала, че не вярвам в Господ или Христос. Вярвам във Висшия разум и съм убедена, че е имало Спасител. Също така вярвам и в това, което е закодирано в Човешкото Днк от нашите създатели. А относно паралелните светове ми беше много интересно това което разбрах и затова реших да го споделя с вас. Факт е че в други светове животът ни се развива по съвсем друг сценарий, но това няма как да се докаже от учените. Само хора със свръх естествени способности могат да ти кажат това, а те са може би около 100 в света. Беше ми интересно да разбера, че в паралелния свят в който съм се развила перфектно професионално, майка ми и баща ми са вегани и аз съм нямала абсолютно нито един здравословен проблем както в сегашния. Там съм се родила с развит яйчник, нямала съм хормонален дисбаланс, кандидози, акне, човешки папилома вирус, рак и т.н. Живея в САЩ и съм световно известен диетолог. И там много малко хора ядат месо, само най-низшите, няма войни, убийства, изнасилвания и т.н. Но пък там нямам деца. Както е казала Ванга, няма пълно щастие! 🙂

 6. Кемена Гочева Публикува:

  Здравейте! Без желание да влизам в дискусии само искам да добавя в защита на Деси, че съществуването на паралелни светове отдавна е доказано със всичките му матемарически формули от квантовата физика. Обобщено се нарича теория на струните, ако не се лъжа. Да не говорим, че има експерименти някои успешни, някои не толкова които са започнали още през миналия век и много от тях са дори публични, като експеримента с кодово име Филаделфия от 1943г. в който не какво да е а цял военен кораб е изпратен в паралелно измерение и буквално „изчезва“. Има разбира се много литература, както езотерична така и научно обоснована, която може да се прочете по темата за това как са разделени и подредени световете, но за да се разбере и осмисли се изисква отворен ум и високо ниво на съзнание. Мен лично ме радват хора като Деси, които са с отворени и будни умове и *тук цитирам Антония „ми е малко мъчно“ точно за хора като нея, които щом не разбират нещо го отричат или критикуват. Бъдете здрави!

 7. Кемена Гочева Публикува:

  За който наистина се интересува от темата, ето намерих нещо преведено на български и ¡забележете! говорим за случки от преди 100 години. Кога ли ще станат публични сегашните експерименти?: „През 1912 г. един математик, на име Дейвид Хилбърт, разработил няколко различни метода на нова математика. Един от тях е известен като „Хилбъртовото Пространство“. Така той развил уравнения за множество реалности и множество пространства. Той се срещнал с д-р фон Нюман през 1926 г. и споделил с него тази информация. Фон Нюман взел много от системите, които научил от Хилбърт и работил с тях. Според Айнщайн, фон Нюман бил един от най-изумителните математици. Той притежавал необичайната способност да взема абстрактни теоретични концепции от математиката и да ги прилага към ситуации от физиката. Фон Нюман разработил всякакъв вид нови системи и математики“. За повече информация и линк към книгата тук -> https://chitanka.info/text/28467/28

 8. desi Публикува:

  Здравей Креми! Много ти благодаря за интересното включване по темата! 🙂

 9. Tessa Публикува:

  Здравей Деси,
  моля те, не спирай да публикуваш такива статии, интересни са всякакви гледни точки. Поздравления за смелостта да споделяш.
  Поздрави

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline