Благодаря на моите Луксозни Дами! – част 7

Скъпи читатели, днес се навършват точно 9 месеца от издаването на Новата ми книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“ и съм изключително щастлива, че продължавам да получавам много положителни отзиви от Дамите, които са я прочели и които са отделили време да напишат впечатленията си. Затова им БЛАГОДАРЯ от сърце и днес споделям последните писма от февруари и март, които получих както направих през първия месец в част 1 , през втория месец в част 2 , през третия месец в част 3, през четвърти и пети месец в част 4, през шести месец в част 5 и през седми и осми месец в част 6!

Ето и отзивите на моите Луксозни Дами:

От Красимира Димитрова:

„Това е много ценна книга, написана с много любов и всеотдайност и познание! Бих я подарила на всеки. Благодаря Деси!“

От Анита Сандова:

„Здрасти Деси,

Първо книгата ти е наистина уникална. Изчетох всички коментари за нея и мислех, че преувеличават, но не- всичко е вярно,че и повече. Много съм щастлива да я имам и ще ми бъде много полезна и ще си я чета с удоволствие😃.“
От Виолета Кабзималска:

„Деси, здравей,

Честит празник на жената и женствеността!

Преди около 6 години попаднах на сайта ти покрай темата за суровоядството.
Оттогава следя всяка твоя публикация с интерес и благодарност.
Поръчах си книгата, а после и луксозния комплект и го ползвам с удоволствие.
Книгата е уникална – най-важната информация за здравословен и изпълнен с радост и любов към себе си начин на живот, поднесена по твоя изключително изискан и подреден стил. Книгата е много вдъхновяваща. Дори майка ми я прочете на един дъх.
От теб научих много – за чистата козметика, за минимализма, за кълновете и пониците.
Правила съм си много от рецептите – от книгата и  от сайта, ползвам сух шампоан, осъзнах колко малко неща са ни необходими наистина, за да се чувстваме добре.
Не минава и ден без да погледна има ли нещо ново от теб в сайта или във фейсбук.
Аз съм майка на две деца – дъщеря на 8 и син на 6 години. Дъщеря ми също много те харесва, гледа твоите клипчета от фейсбук, познава те и ме разпитва за теб – как живееш, как се храниш, защо така, от теб разбра за минимализма, започна да яде салатите. За нея ти си „Деси от Варна“. Още повече, че моят съпруг е от Варна и ние често идваме или водим децата при баба им и дядо им. С радост й разказвам за теб, търсим още информация по темите, които я заинтересуват. Ти си един достоен пример за „здрав живот“ и „здраво съзнание“ за моята дъщеря в днешното време на обърнати ценности. Благодарна съм, че те има.“
От Кремена Геракова:

„Здравей Деси!
Прочетох книгата ти! Много ми хареса, че засягаш всички аспекти от нашия живот. Определено съм съгласна, че трябва да бъдат в добър баланс,
за да се чувстваме в хармония и щастливи. Мен лично много ме впечатлява твоя минимализъм. Ние погълнати от ежедневието и забързания живот наистина не си даваме много често сметка за многото неща, с които се затрупваме в къщи и които изключително много ни крадат от жизнената енергия, за да ги оправяме, сортираме……и т.н., докато накрая ги изхвърлим често дори и неупотребявани! Харесва ми простотата и в същото време ефективността на нещата, които ни предлагаш. В книгата ти са събрани и засегнати основните и важни моменти, които биха изградили един по-хармоничен и здрав живот! Браво!
Следя сайта ти от около 4 години. В началото бях много заинтригувана, но си признавам, че малко ми се виждаше крайно……НО с годините узрях, разбрах, почувствах и най-вече събрах за себе си парчетата от пъзела или по-точно имах много разнообразна информация за храненето, духовното развитие, себеопознаването и повярвай ми всичко ми помогна да стигна до истината за мен. Моята вътрешна интуиция ми подсказва, че вие с Александър сте част от малкото хора, които проправят път към истинското осъзнаване на нещо много важно и ценно за нас хората, нещо което за момента е забулено в голяма мъгла, а именно правилното хранене, като не трябва да забравяме, че към него вървят и другите важни аспекти, засягащи нашият живот. В светлината на всичко това много често обичам да си задавам въпроса „Какво означава днес да си свободен?“ Мисля, че всеки един човек, който се опита по-задълбочено да си отговори на този въпрос ще придобие по-ясна представа за живота си. Противници, неразбиране и злоба вероятно ще срещате, но винаги си напомняйте в такива моменти, че има и други хора, които вдъхновявате, „събуждате“, на които помагате, на които давате надежда.
Бъдете все така естествени! Обичайте се, подкрепяйте се и си помагайте!

С най-топли поздрави,
Креми“

Тази статия е публикувана в петък, април 7th, 2017 at 6:34 в категория Отзиви.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline