Решение 67(Resolution 67 in the Senate of the United States)

Скъпи мои читатели, имам да ви съобщя една прекрасна новина!

Преди 3 седмици аз, както и всички сертифицирани Health coaches в света празнувахме годишната седмица на Health coaches (Health Coach Week), която е от 12 до 19.02. А на 17.02, петък, Сенатът в САЩ с Решение 67 призна с единодушно съгласие професията на Health coach.

Това означава, че Американския Сенат признава официално Health Coach Week и Health coaches в тяхната важна работа за подобряване здравето и общото състояние (wellness) на хората.

Това е изключителна новина за обществото на Health coaches (здравни консултанти) и Institute for Integrative Nutrition (IIN) се гордее с единодушното решение!

Ето тук може да прочетете за Решение 67!

Аз също съм много радостна от тази новина и че вече от 1 година и 5 месеца упражнявам новата си професия. Ето тук може да видите Ден от живота на Health coach Деси Пеева и Топ 10 причини защо имате нужда от Health coach.

И въпреки че напоследък се появиха доста мои недоброжелатели и дори хора, които пишат лоши статии или коментари за мен и подават сигнали за мен в Български институции, аз никога няма да спра да вдъхновявам вас, скъпи мои читатели да водите по-здравословен, по-смислен и по-достоен начин на живот! Защото всеки заслужава да бъде здрав и независим от фармацевтичната индустрия (вкл. индустрията за хранителни и фитнес добавки), от лекарите, хомеопатите и псевдо диетолозите. Не се учудвам, че в България, голяма част от хората не са толкова широкоскроени за да приемат това, което се признава в света! Което е жалко разбира се!

А за критиците, припомням статията си „В отговор на хейтърите и критиците“!

Тази статия е публикувана в понеделник, март 6th, 2017 at 8:33 в категория Без категория.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline