С Любов и Уважение през Новата 2017 година!

Честитаimages Нова 2017 година, скъпи мои читатели! Няма да ви пожелавам тривиалните неща като здраве, щастие и благополучие, защото те зависят изцяло от Вашата нагласа към живота и дали сте поели отговорността за тях в собствените си ръце или разчитате някой друг да ви „оправи“.

Но ще ви пожеля да живеете живота си с повече Любов и Уважение към Земята, към Човешките Събратя и към всички Живи Същества! Защо ли?

Ето Защо!

Днес реших да споделя с вас последното писмо, което получих през 2016 година – една наистина прекрасна година за мен и моето семейство, изпълнена с много творчески и професионални успехи, здраве, щастие, емоции, пътувания, благополучие и още и още…, за което съм изключително Благодарна на Вселената!

Това прекрасно писмо получих от една прекрасна Дама, с която аз и моята половинка Сашо се запознахме през лятото, точно когато Новата ми книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“ беше излязла от печат.

Тази Дама се казва Биана и нейното писмо към мен въплащава всичко това, което се опитвам да предам на вас, скъпи мои читатели през последните 6 години чрез моя сайт, клипове, книги, програми, онлайн курсове и семинари. Толкова ме разчувства, че нямаше как да не го споделя с вас:

„Мила Деси,
Получих книгата ти „Моето изкуство да живея и да се обичам“, това е ценен коледен подарък за мене! Много се зарадвах, че отново я държа в ръце! (първия екземпляр е оставила на приятелка в чужбина, защото е била впечатлена от книгата ми 🙂 )
Не знам докато пиша това, дали вашата Бебка не се е появила на бял свят и дали скоро ще прочетеш този имейл.
Но бих искала да кажа няколко неща, свързани с твоята работа и ангажираност с хора.

Без да издигаш лозунги, без да караш когото и да било да се чувства неудобно от начина си на живот, хранене и мислене, без натрапване на твоите идеи и възприемане на околната среда, без излишна парадност ти всъщност:
– опазваш околната среда, незамърсявайки я с боклуци, по този начин показваш Любов към Земята;
– не нараняваш нашите малки събратя-земляни – животните – по този начин показваш Любов към Живите Същества;
– не използваш труда и усилията на други човешки същества, а сама се справяш и организираш живота си и така показваш Любов към Човешките си Събратя;
– не обвиняваш и обиждаш тези, които все още не са достигнали повече разбиране в отношението си към всичко, а показваш собствения си опит в блога, видео канала, книгите – така показваш Уважение и Съпричастност!
В навечерието на Коледа аз ти благодаря за Любовта, Уважението, Съпричастността, Високия Морал и Милото и Елегантно отношение, с пожелание да продължаваш да вдъхновяваш! Да помагаш на другите и ти самата да учиш от Училището на Живота!
Нека ти и семейството ти, увеличавайки числеността си да увеличавате Любовта и Благодарността за това, че днес сме тук!

С любов и благодарност
Весели Празници
Биана“

Благодаря ти от сърце, мила Биана за високата оценка на моя труд! Няма как да не се чувствам по-удовлетворена и щастлива!

Тази статия е публикувана в неделя, януари 1st, 2017 at 8:57 в категория Отзиви.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline