Благодаря на моите Луксозни Дами! – част 4

DSC08606Скъпи читатели, днес се навършват точно 5 месеца от издаването на Новата ми книга „Моето изкуство да живея и да се обичам“ и съм изключително щастлива, че продължавам да получавам много положителни отзиви от Дамите, които са я прочели и които са отделили време да напишат впечатленията си. Затова им БЛАГОДАРЯ от сърце и днес споделям последните писма от октомври и ноември, които получих както направих през първия месец в част 1  и през втория месец в част 2 и през третия месец в част 3!

Ето и отзивите на моите Луксозни Дами:

От Веселина Пицкова:

„Здравей, Деси.  Книгата е великолепна! Нямах търпение да я получа и с въодушевление
я прочетох на един дъх.Превъзходна от към съдържание ( защото обхваща всички аспекти
на здравословния стил и начин на живот),от към визия и  подреденост.
Въобще тя може да бъде едно ръководство за всички хора , които искат да променят своя начин на живот
към по- здравословен- както на психическо ,така и на физическо ниво. Защото здравето според СЗО е състояние на пълно физическо, психическо и социално благополучие, а не само липса на болест или недъг.

Дано повече хора я прочетат и следват препоръките ти!
С нетърпение очаквам следващата книга! Деси, дерзай!“
От Анна Атанасова:
„Добра вечер, Деси!
Получих книгата. Светът се нуждае от хора като теб 🙂 Огромно благодаря!“
От Станимира Николова:
„Здравей Деси,
получих книгата ти и я чета в момента – ЧУДЕСНА КНИГА! Ще я чета и препрочитам колкото е необходимо.
Бих била щастлива ако имаш възможност да напишеш книга и за бременност и хранене на бебета и деца. Всъщност искам да я напишеш и аз да я имам. Наистина имам нужда от нея!
Възхищавам ви се за всичко онова, което правите и споделяте – Ти и Александър!
Не спирайте да го правите!
Поклон пред вас!
Поздрави на цялото семейство!“
От Стела Занкова:
„Привет Деси,
най- накрая успях да я получа, много ти благодаря, създала си една божествена книга, носи светлина и надежда за по- осъзнат живот, в което силно вярвам.“
От Яна Д:
Здравей Деси, поздравления за чудесната и вдъхновяваща книга, сложила съм я в личната си колекция наред с Пол Брег, Г.Малахов и ред други имена от световен мащаб, защото смятам,че е достойна да бъде сред тях!“
От Даниела Тончева:

„Здравей Деси,

Изгледах модулите от онлайн Здравословния курс за заети работещи жени и майки с натоварено с тресиращо ежедневие, почти прочетох Новата ти книга и бързам да ти пиша.

Относно модулите намерих много полезни рецепти за моето семейство – даже вече изпробвах някой от тях, като детския шейк и зеленчуковите бургери – аз така нарекох питките, за да ги свързват с хамбургер, дори и на моите злояди деца, които рядко опитват нещо ново им хареса. Истината е, че рецептите са много лесни, сполучливи и с достъпни продукти. В нета има много веган рецепти и аз съм пробвала доста, но почти никога не ми се получаваха. Много им харесаха и бонбоните рафаело – също станаха страхотни.
За себе си веднага купих английска сол, за да изпробвам някоя от козметичните процедури.
Книгата е много добра – систематизирана, стегната, с много информация, засегнати са доста аспекти от здравословното хранене и начин на живот. Истината е, че съм чела и други автори, но в твоята книга сякаш всичко е събрано на едно или поне най-важното, което ни е необходимо да знаем, за да сме здрави. Със сигурност ще застане на рафта до онези книги, които често препрочитам.
Пожелавам ти да имаш силата, ентусиазма и  вдъхновението, с които да създаваш още ползотворни рецепти, да даваш съвети и да пишеш книги, с които помагаш на хората да бъдат по-здрави в един не-здрав свят, пълен с конспирации и индустрии, печелещи от слабостите на човека. Аз ще продължа да следя сайта ти и когато съм готова за ДНК прекодирането, мисля да се включа в тази програма.“
От Даниела Петкова:
„Здравей Деси! Книгата е страхотна, наистина написана с любов 🙂 аз чета отдавна блога ти, имам и първата книжка, интересувам се много от всичко, за което пишеш, прилагам доооста неща, но така синтезирано е прекрасно ръководство, и тепърва ще си използвам съветите ти. Мотивирате ме много! Светът е по-красиво място, заради хора като вас 🙂 Благодаря!“
От Галина Лефтерова:
„Здравей, Деси!
Искам да изкажа най-искрените си благодарности за твоята книга  „Моето изкуство да живея и да се обичам“, която получих в средата на Октомври.
Книгата е чудесна – събрани на едно място толкова много полезни съвети, рецепти, информация… и всичко така добре описано, илюстрирано и приятно за четене.
Благодаря ти от сърце, че споделяш твоя опит с хората, че показваш един нов път за здрав и пълноценен живот. И аз като многобройните твои почитатели следя сайта ти с интерес и се радвам на всяка твоя публикация. Бъди все така вдъхновена и ни радвай с чудесни нови идеи за сурови специалитети!“

Тази статия е публикувана в сряда, декември 7th, 2016 at 8:09 в категория Отзиви.

Оставете коментар

Анти-спам *


Inline
Inline